Şimdi Ara

Çotanak 5 lt ceviz yağı 39.90 tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
8
Favori
50.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İthal ceviz Amerikan cevizi adamların alım yaptığı sadece bir üreticinin elindeki ağaç sayısı 5 milyon adet , Türkiye'deki toplam ceviz ağacı sayısı ise 3,2 milyon adet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Canan karatay ı eleştirebilmek için en az o düzeyde eğitime makaleye ve çalışmaya dayalı bir geçmişiniz olmalıdır. Burası kahvahanedeki dayıların forumuna döndü. Söylediklerinde haklı olduğu için bazı çevreleri rahatsız ediyor. Balda şeker var o yüzden zararlı derken neden haksız olsun ki yapılan kanser çalışmalarında şekerin kanser hücrelerini beslediği açıklanıyor takip ettiyseniz. Tereyağını çaya koymuyruz çünkü böyle bir alışkanlığımız yok ona bakarsanız çaya sütte koymuyoruz bu ingilizlerin sağlıksız bir şey içtiği anlamına gelmez. Orta Asya da halen türklerin bu şekilde içtiklerini söylemiştir. Kendisi gebelerin şeker testine karşı olduğunu açıklamıştır. O kadar yaygaradan sonra şuan bu gereksiz testleri yapmıyorlar. Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyiz. Çoğu hastası birçok hastalıktan kurtulmuştur söylediği beslenme tarzıyla. Bunu uygulayanlardan biri de benim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ceviz fındıktan pahalı
    5 lt fındık yağı 80 lira
    5 lt ceviz yağı 40 lira
    Mantığa bile ters



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CwLk -- 4 Aralık 2019; 11:59:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mitrovic

    Ceviz yağında 60 liralık ceviz olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Kuruyemişte ne kadar yüklü alırsanız fiyat o kadar düşer. Başka başlıkta da yazmıştım. Tanıdığımız biri yurtdışından ceviz getiriyor ve satıyor. Cevizler ithal ve genelde baklavacılara satıyor. Bir kere baklava cevizi düşük olur, e bu zaten ithal daha da düşük. Toptan alırsan bir daha düşüyor. Dolayısıyla ciddi fiyat avantajı oluyor.

    Ben yağ konusunda asla ucuza kaçmam. Fındık yağı ve zeytinyağı kullanıyorum. Fındık yağı şu an File'de 5 litresi 65 lira. Migros'ta da öyle sanırım. Tavsiye ederim.
    Sonuç olarak bu fiyata ceviz yağı olabilir mi, olamaz mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CwLk

    Ceviz fındıktan pahalı
    5 lt fındık yağı 80 lira
    5 lt ceviz yağı 40 lira
    Mantığa bile ters
    http://www.alo174.gov.tr/
    Alo gıda hattına bildirip açılmamış ambalajdan analiz talep edilebilir
  • ranflu R kullanıcısına yanıt
    Canan Karatay'a ceza veren Sağlık Bakanlığı yetkililerininde en az o düzeyde eğitime makaleye ve çalışmaya dayalı bir geçmişi olsbileceği aklınıza gelmiştir umarım. Üstelik 1 kişi de değiller.
  • Daha önce soranlara ürünler %50 oranda yağ içeren yağlık cevizler ve kırık cevizler denmişti. Ne kadar doğrudur bilemem ama bu tarz bi ceviz var ise tanıtım kampanyası da yaptılarsa mümkün gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CwLk kullanıcısına yanıt
    Cevizin fındıktan pahalı olması üründen çıkacak yağ oranı hakkında size bilgi vermez.

    İnternette Cevizin yağ oranı %65 civarı olduğu bahsediliyor. 1kg iç cevizden çıkan yağ ile 1kg iç fındıktan çıkan yağ aynı değil diye biliyorum. İnternette 3,6 kg fındıktan 1 kg fındık yağı çıktığı yazıyor. Bu da %30-35 gibi bi oran yapar.

    Ceviz ve fıdnığın cinsine göre değiştiğini düşünüyorum. Birde bunlar toplu alınıyor. Piyasa fiyatı gibi düşünmeyin. KDV oranı bile fark eder.

    Ceviz-Fındık yağı temel gıda olup kdvsi başka, kuruyemiş olan fındık cevizin bile kdv oranı başka

    Babam zeytin işi ile uğraşıyor. Yan tarlada 8kg zeytinden 1 kg yağ elde edilirken, farklı cins zeytin ve iyi bakımla biz 4-4,5 g den 1 kg yağ elde ediyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 4 Aralık 2019; 13:11:42 >
  • Yağ işi sıkıntıdır ucuz diye yağ alınmaz memlekette en garantisi bilindik markalardan zeytinyağı yada tereyağ almaktır.
  • Bir kilo cevizden %50 iç ceviz elde edilse bunun en iyi ihtimal ile %65 yağı çıksa 5 litre ceviz yağı kaç lira olur, olması gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu uzatmak niyetinde değilim. Ancak aldığı cezanın içeriğine de bakmak lazım. Birinde ekmekte katkı var dediğinde, diğerinde hamilelikteki şeker yüklemesinde ilgili olmadığı alanda konuştuğu için ceza aldı. Bir diğerinde de antidepresanları çok kolay vermesinler intihara kolay sürüklüyor bu ilaçlar dediği için. Bunlar bile şimdiye kadar sorgulanmamış radikal konular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben marketten aldım bu ürünü, salatalarda kullanıyorum gayet lezzetli bir ürün. aldığım marketin müdürüne sormuştum, firma tanıtım amaçlı bu fiyattan piyasaya sürmüş, olması gereken fiyat 70 80 tl civarıymış. zaten 2-3 ay öncesine kadar 2 litresi 30 35 tl civarı bir fiyata satılıyordu. akakçe n11 gibi sitelerde 40-50 tlye kargo ücretsiz satılıyor. bugün reklamı çıktı, grossankara isimli firmanın instagram sayfasında da çekilişle veriyorlar
  • Biz 4-5 teneke kadar file marketten alıp kullandık. tek olumsuz tarafı çabuk yoğunlaşması (hani duvara veya davlumbaza saran yağ gibi) ve temizleme zorluğunu keşfetmemizdi. Sonra da kullanmayı bıraktık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih edenler ve etmek isteyenler için Konya yaşayanlar yerel Çelikkayalar marketlerinden 5 litre tenekeler 37 liradan satışta.
  • son durum nedir, alınabilir bir yağ mı? pek içime sinmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo olayını birileri çözse de tekrar alsak. İki teneke almıştık bitti.
  • 5 litre için istanbul gönderiminde kargo 20 tl gözüküyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.