Şimdi Ara

Cort KX5 FR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok beğendim bu gitarıda ne çalmasını bilirim nede gitara dokunmuşluğum var bu zamana kadar. şimdi arkadaşlar sormak istediğim bi kaç soru var. https://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=7421&gid=111
    bu gitarın yanında amfisi filan gerekli herşeyi yanında yolluyorlar mı yoksa ayrıyetten satın almak mı gerekiyor?
    black sabbath, drowning pool,mudvayne gibi grupların parçalarını çalabilirmiyim bu gitarla ?
    youtube'deki videolardan bi kaç şey kaparım diye umuyorum

• İnternetten gitar alırken eğer set olarak geçmiyorsa amfi, pena vs. gibi extra şeyleri kendin ayriyetten alman gerekiyor mesela bu gitarı alırsan sana sadece gitar gelir

Onun dışında , Hiç gitara dokunmuşluğun yoksa internetten öğrenme süreci biraz uzun sürebilir eğer zamanın varsa dene bence

• TeenGuitarist kullanıcısına yanıt
    anfisiz çalınmıyormu bu aletler pc min speakerlarını kullanamam mı
  • Eğer gitarı bilgisayara mikrofon girişinden bağlayıp internetten gitar için efekt programları bulabilirsen (ki çok pahalı oluyorlar)
    (Guitar rig/Bias FX gibi) yapabilirsin
  • Bu Arada Konuyla tamamen alakasız ama bir soru sormam lazım

Ben yeniyim bu forumda nasıl yeni bir konu (başlık) açabilirim yardımcı olur musun
  • TeenGuitarist kullanıcısına yanıt
    bulmaya çalışıcam. yeni konu aç butonu var sol üstte
  • fr diyor gitarda yani floydrose, kilit sistemi gerektirir. yeni başlayan biri için tel takması vesaire işkence olacaktır. sabit köprülü bir gitar uygun olacaktır. şu grubun müziğini çalabilir miyim gibi soruları düşünmeyin, her gitarla her şey çalınabilir. amfi dahil olmuyor yazmıyorsa, ufak bir amfiyle başlayıp ilerletince üst seviye amfi veya benim yaptıgım gibi ses kartı+monitör hoparlörlere yönelebilirsin. genel olarak o gitarı tavsiye etmiyorum. bütçe belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz, mümkünse bilen bir arkadaşın varsa onunla gidip deneyerek dükkandan(dore zuhal gibi bilindik büyük yerler. kazık yersiniz küçük yerlerden alırsanız.) almanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece gitar ve belki 10 15tl lik bir kılıf gelir. Başlangıç aşamasında bilgisayar sistemleri yerine amfiye yatırım yapıp amfiyle öğrenmeyi tercih ederim. Gitar da ne çok iyi ne çok kötü, 1k tlye alacağın 0 gitarlar arasında çok fark olmayacaktır. Floyd rose iptali yapılabiliyor. Zuhal müzikteki eleman 60tl civarında bir parça ile sabit köprü haline getirebildiklerini söylemişti ama bakmadım hiç nasıl iptal edilir diye. Kaldı ki akortla oynamayacaksan ki oynamazsin, Floyd rose çok sıkıntı olmaz. Tel değiştirme aşamasında götürüp müzik dükkana değiştirirsin en kötü ve evde her çalışınca akortla uğraşmazsın.

Ama ben olsam yine de farklı gitarlar bakardım. Bütçe belirt bir. İkinci El alma durumun varsa ikinci el alman daha sağlıklı olur. Beğendiğin bi gitarda da Floyd rose var diye almaktan vazgeçme bence, sorun yaratmaz sana zaten ellemeyeceksin pek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uçamayan Pegasus kullanıcısına yanıt
    ikinci ele yönelmekte fayda var başlangıç için. izmitte bi dükkana girdim 350 tl ye ikinci el bi gitar vardı onu almayı düşünüyorum tam modelini öğrenip internetten aratıcam fiyat farkı 100 tl filan ise almam.
    bilgisayarıma anakart aldığım için gitara fazla para yatıramayacağım. 500 tl yi geçmeyecek bi gitar önerirseniz onu alırım. aldığım anakartta supremefx 2014 yongası var ses sistemimde sağlam işimi görür o halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiasco -- 23 Haziran 2017; 0:50:18 >
  • sahibinden'de 2. el schecter c1 veya ibanez grg170dx bak bence. o fiyata 170dx alırdım ben direkt. belki washburn de olabilir fena değiller f/p sayılabilirler, sağlam gitarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.