Şimdi Ara

Corsair vs G.Skill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
4.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu konuyu G.Skill ram alıcam arkadaşlara ve hangisini alsam diye karar veremeyen arkadaşlara açtım tabi ki bilgi amaçlıda olabilir neyse fazla uzatmim

G.Skill P.R.C. Yani Çin malıdır satışı arttırmak için bizleri P.R.C. İsimiy le kandırıyor sizde biliyorsunuz Çin malına güven olmaz G.Skill Çin malıdır.

Ama Corsair Tavyan malıdır.

G.Skill en fazla 3 yıl garanti verir.Corsair Ömür Boyu garanti verir

Kesinlikle Corsair

Hızlı oldu ama net bir karar vermenizi sağlar bilgisayar da ram çok önemlidir tabi ki markasıda öyle

Tercihim Corsair Vengeance.

Corsair vs G.Skill

İngilizce de : People’s Republic of China

Türkçe de : Çin Halk Cumhuriyeti
  • Bana diyorsun ama sen bilip bilmeden forumu meşgul etme.

İstersen gir G.Skill in sitesine bak bakim nerenin malı tayvanın sadece 1 tane ram üreten markası var Corsair.Belki yazdı ya olabilir ama manşeti G.Skill in P.R.C. Yani Çin Halk Cumhuriyeti

Sen nereden okumuşsan yanlış akumuşsun
  • Ya yaşınız küçük ya da bu konularda yenisiniz. Gskill tayvan markasıdır tayvanda da fabrikası vardır çinde de.Corsair amerikan markasıdır ama üretimini tayvanda yapar. PRC yazması birşeyi farketmez.Çin de üretilmeyen bir elektronik cihaz söyleyebilir misin?Söylemeyezsin. Dünyanın en büyük elektronik üreticilerini fabrikaları hep çindedir. Mesela Samsung güney kore markasıdır bazı ürünleri hatta çoğu ürünü çindeki fabrikalarında üretilir ama bu samsungu çin markası yapmaz tabi bunun dışında bir çok örnek var. 2 ramde güzel kalitelidir hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız. Bu arada iki markanında ramleri 2 yıl değil ömür boyu garantilidir.
  • Corsair bence bayaa büyük bir marka yani bende alsam venegance alırım mavi modelini :)
    boşuna saçmalıyorsun arkadaşım,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    GIGABYTE-P67-D3-B3 // 3VGA GTX 560 Superclocked // Geil Value Plus 2x4 GB 1600 mhz // Dark Knight ATX Kasa // High Power 600 Watt // Intel i5 2500 3.30 Ghz // 64 GB Kingston SSD // Samsung HD753LJ 750 GB 7200 rpm
  • Corsairin cl8 serisini de skill x serisinide kullanan olarak ikiside guzel ramler 2600 k ile 5200 ghz lerde birbirinden guzel puanlar aldım ve darboğaz da görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair'in Amerikan menşeili olmasına aldanmayın :) Menşei ne olursa olsun bütün bileşenler Çin'de üretiliyor, bazı firmalar kendi ülkesinde bir fabrika daha kurup parçaları birleştirmeye gidebiliyor. Bunu yapmasa dahi yine üretici firma hangi ülkede ise o menşeili oluyor.

Zaten bana kalırsa GEIL bellekler çok daha kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BecHo-minaTor -- 28 Ağustos 2012; 13:35:42 >

Her türlü PC konfigürasyonları , bileşenleri, sunucular, iş istasyonları, notebooklar, netbooklar, ultrabooklar, tabletler, akıllı telefonlar ve yazılım lisansları (Windows, office ve diğer bütün yazılımlar) isminize/kurumunuza faturalı, uygun fiyata, garantili olarak temin edilir.
    Bilgi İçin PM İle İletişime Geçebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

Corsair'in Tayvan menşeili olmasına aldanmayın :) Menşei ne olursa olsun bütün bileşenler Çin'de üretiliyor, bazı firmalar kendi ülkesinde bir fabrika daha kurup parçaları birleştirmeye gidebiliyor. Bunu yapmasa dahi yine üretici firma hangi ülkede ise o menşeili oluyor.

Corsair tayvan menşeili değil amerikan menşeilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 27 Ağustos 2012; 19:55:28 >

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

Corsair'in Tayvan menşeili olmasına aldanmayın :) Menşei ne olursa olsun bütün bileşenler Çin'de üretiliyor, bazı firmalar kendi ülkesinde bir fabrika daha kurup parçaları birleştirmeye gidebiliyor. Bunu yapmasa dahi yine üretici firma hangi ülkede ise o menşeili oluyor.

Corsair tayvan menşeili değil amerikan menşeilidir.

Orada hata yapmış olabilirim ama pek bir şey fark etmiyor netice olarak.

Hatam için özür dilerim, hatamı fark ettiğin için de teşekkür ederim.

Her türlü PC konfigürasyonları , bileşenleri, sunucular, iş istasyonları, notebooklar, netbooklar, ultrabooklar, tabletler, akıllı telefonlar ve yazılım lisansları (Windows, office ve diğer bütün yazılımlar) isminize/kurumunuza faturalı, uygun fiyata, garantili olarak temin edilir.
    Bilgi İçin PM İle İletişime Geçebilirsiniz.

• wow
  • Şuan sistemimde 16 gb lik G.Skill kit takılı ve süper ötesi çok memnunum kafayı fazla yormayın arkadaşın dediği gibi 2 markada gayet güvenilir ve bilinen markadır benim bildiğim kadarıyla da G.Skill oyuncular tarafından sevilen bir markadır rahat olun derim
    volar 9600 gt 256 bir ddr3 1gb o.c.
    boost vk 705 high power elemental bronza 600 watt 80+
    gskill 8 gb 1600 mhz
  • Bütün Apple cihazları bile Çin'de üretilirken, hala daha bu Çin'e yüklenmenin olayını anlamıyorum. Bizim insana Çin malı deyince, aklına direk pazarlardaki oyuncaklar geliyor sanırım. Tutturmuşlar bi, kalitesiz üretim yapılıyor diye, tersini de anlatamıyoruz bir türlü.

Körü körüne birşeylere inanmak bizim milletin karakteristik bir özelliği gerçekten. Sağlık olsun ne diyeyim...

Büyük ihtimalle de ramlerin bazı modellerini g-skill,team veya Geil üretiyordur Corsair'e.

Hiç bir parçada da ömür boyu garanti diye bir şey yok.2 yıl sonra git bakalım garantiye ne olacak.
  • gskill,corsaır,kıngtoon ömür boyu garantilidir. ama firmadan değil dispiratöründen.
    gskill 8 gb 1600 mhz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.