Şimdi Ara

Corsair Voyager & Team SR1 & Transcend JetFlash 700 (Transcend JetFlash 700 Alındı Testler Geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Optik Sürücüden tamamen kurtulmak istiyorum, Windows kurulumunu USB Bellek’ten yapmak için hızlı bir USB 3.0 Bellek alacağım.

Bu 3 ürün’den hangisi alınmalı ? Team SR1 için iyi şeyler söyleniyor, diğer ikisi hakkında bilgim yok !

Transcend 16 GB USB 3.0 Memory JetFlash 700
    CORSAIR BC-CMFVY3S-16GB VOYAGER 16GB USB 3.0
    Team SR1 USB 3.0 16GB

Bir de 47 Liraya Team SR3 Serisi 32GB var !
    Sr1 36 Lira 32GB SR3 46 Lira, 32GB almak daha kârlı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 6 Eylül 2012; 20:41:20 >

• corsair iyi ama herhalde flaş belleğinizi kolay kolay suya düşürmezsiniz zaten.o yüzden gereksiz para harcamanıza gerek yok.team ı bilmiyorum.transcend i tavsiye edebilirim.aynısını bende kullanıyorum,3.0 ı daha test etmedim ama 2.0 performansı güzel.yaklaşık 20-30 mb civarında yazma hızı var.format olarak windows xp yi yarım saatte kurdum.windows 7 yi de tam hatırlamıyorum ama 35-45 dk civarında kurdum diye hatırlıyorum.multiboot olarak kullanacaksanız pm atabilirim

Orijinalden alıntı: mangdasire

corsair iyi ama herhalde flaş belleğinizi kolay kolay suya düşürmezsiniz zaten.o yüzden gereksiz para harcamanıza gerek yok.team ı bilmiyorum.transcend i tavsiye edebilirim.aynısını bende kullanıyorum,3.0 ı daha test etmedim ama 2.0 performansı güzel.yaklaşık 20-30 mb civarında yazma hızı var.format olarak windows xp yi yarım saatte kurdum.windows 7 yi de tam hatırlamıyorum ama 35-45 dk civarında kurdum diye hatırlıyorum.multiboot olarak kullanacaksanız pm atabilirim

Win 7 DVD den ne kadar zamanda kuruluyor.

Ben DVD den Win 7 yi 10-15 dk da kuruyorum.

Flash Bellek ile bu süre kısalır mı artar mı USB 3.0 kullanacağım belleği.

• Transcend 16 GB USB 3.0 Memory JetFlash 700 siparişi verdim arkadaşlar.

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

corsair iyi ama herhalde flaş belleğinizi kolay kolay suya düşürmezsiniz zaten.o yüzden gereksiz para harcamanıza gerek yok.team ı bilmiyorum.transcend i tavsiye edebilirim.aynısını bende kullanıyorum,3.0 ı daha test etmedim ama 2.0 performansı güzel.yaklaşık 20-30 mb civarında yazma hızı var.format olarak windows xp yi yarım saatte kurdum.windows 7 yi de tam hatırlamıyorum ama 35-45 dk civarında kurdum diye hatırlıyorum.multiboot olarak kullanacaksanız pm atabilirim

Win 7 DVD den ne kadar zamanda kuruluyor.

Ben DVD den Win 7 yi 10-15 dk da kuruyorum.

Flash Bellek ile bu süre kısalır mı artar mı USB 3.0 kullanacağım belleği.

3.0 olarak daha hızlı olur.birde söylemeyi unutmuşum,format atarken ekran kartı çakıştığı için çıkartmak zorunda kalıyorum.o süreyi atarsak 20-25 dk da kuruluyor.

• Bellek geldi, bellek performansını test eden yazılım var mı ? SSD lerdeki gibi ATTO vs varya SSD lerde

Bellek geldi, bellek performansını test eden yazılım var mı ? SSD lerdeki gibi ATTO vs varya SSD lerde

araştırmadım.ama hd tune yada benzeri bir yazılımla test edilebilir sanırım

quote:

Bellek geldi, bellek performansını test eden yazılım var mı ? SSD lerdeki gibi ATTO vs varya SSD lerde

araştırmadım.ama hd tune yada benzeri bir yazılımla test edilebilir sanırım

HD Tune USB 3.0 ile

CrystalDiskMark

ATTO

2.79GB'lık BR Rip filmi USB 3.0 portunda Belleğe atarken

Bunlar Corsair Voyager'in testler,

Corsair Voyager & Team SR1 & Transcend JetFlash 700 (Transcend JetFlash 700 Alındı Testler Geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 6 Eylül 2012; 21:24:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.