Şimdi Ara

Corsair RMA Açmak, Ürün Değişimi, Detaylı Bilgiler, RESİMLİ ANLATIM ! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
50
Favori
40.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Corsair hx1200i psu gönderim ücreti ne kadar tutar bilgisi olan car mı

    Corsair link çalışmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    100tl +-10tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair bugün proforma ve Waybill etiketlerini mail attı yarın DHL gelip alacak bir şey soracağım etiketleri çıkarttım Proforma'yı kargonun içine mi koyayım yoksa dışına mı yapıştırmam gerekiyor ?
  • Arkadaşlar kulaklığımın üst modeli ile sorunsuz bir şekilde değişimi yapıldı. Corsair' ın RMA hizmetinden fazlasıyla memnun kaldım doğrusu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • h2100 kulaklığımın sol kısmı basslarda fazlaca plastik cızırtısı yapıyor. Biraz önce ticket açtım bakalım ne diyecekler. Son günlerde ptt ile gönderen arkadaşlar ne kadar ücret ödedi acaba ?
  • Dün saat 12.30 gibi DHL ile kargoya verdiğim klavye bugün saat 11.50'de Corsair'e teslim edilmiş. Ticket'e tıkladığımda hala '' Approved '' olarak görünüyor, acaba ortalama kaç gün içinde Arrived ve Processing aşamasına geçer.
  • Krystof kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj ile bunu da sorsaydınız keşke, bunu sormayı unuttunuz galiba

    Ben kulaklığımı cuma günü kargoya verdim ve 8 gün sonra benim paketimi kargoya vermişler. Ordan dün elime geçti. Paketi kargo şirketine teslim ettikten tam 12 gün sonra yeni kulaklığım elime geçti. Muhtemelen sizinki daha bile erken gelecektir. Nedense bana biraz geç yanıt verdiler. 3-4 gün yazmadıkları dahi oldu.

    Ekleme: O gösterge "approved" aşamasınd kalabilir ki bende öyle oldu, haberiniz olmadan elinize geçerse şaşırmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 6 Temmuz 2018; 1:35:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün akşama doğru Processing aşamasına geçmişti, Bugün Picked oldu. Kargolanmadan önceki son aşama bu galiba.

    Edit: Biraz önce kargoya verildi maili geldi. Çarşamba günü corsair'e gönderdiğim klavyeminin yenisini Cumartesi günü kargoya verdiler. Umarım gümrükten de bu kadar hızlı geçer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krystof -- 6 Temmuz 2018; 16:6:49 >
  • geçen sene ikinci elden corsair vengeance 4x4 ddr3 1600 mhz kit almıştım.

    ramler bir zaman sonra 14 gb saymaya başladı baktım bios ramin birine abnormal ram diyor. başka pc de baktım aynı ram aynı hatayı veriyor. memtestte de hata veriyor.

    ama bende ne fatura var ne kutusu. direk yazdım rma ya markanıza çok güvendiğimden kutuyu faturayı attım dedim. bakalım ne diyecekler.
  • aldığınızı kanıtlayan fatura şart dediler. o değilde kit ram olduğu için üzüldüm. aynı kite ait tek 4gb ram bulmam imkansız gibi bir şey. aynı değerlerde benzer başka bir 4gb corsair alsam bu seferde piyango oynamış olacağım.
  • arkadaşlar seri numarasına bakıp bir şekilde rma yı kabul ettiler. hollanda ya göndermemi istediler. şu an hangi kargoyla göndermek daha doğru.
  • Arkadaşlar benim HS50 kulaklığım bozuldu çıt çıt diye ses geliyor ürünü değiştirmek ya da iade etmek istiyorum alalı daha 15 gün oldu N11'den almıştım ne yapmam gerek. RMA'ya yollamak için PTT çok para ister mi? Yeni ürün geldiğinde gümrükten geçerken vergi ödeyecek miyim? Masraflı mı bu iş? Yardımcı olabilecek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valentino V kullanıcısına yanıt
    Merhaba Valentino,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • arkadaşlar benimde 2 yıl önce amazondan aldığım 8 gb lık ram bozuldu.RMA oluşturdum yalnız rma nın üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen mailime kargoyla ilgili herhangi bir etiket falan gelmedi, dedim ptt kargoyla kendim göndereyim onlarda 90 tl kargo ücreti çıkardılar, ne yapabilirim acaba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harabesin -- 21 Temmuz 2018; 15:17:54 >
  • Hocam merhabalar, ben de bu yakınlarda 8x2GB Ram gönderdim. Şuan onaylandı kargoya verdiler en kısa süre içerisinde bana ulaşacak. Öncelikle Ptt posta ile göndereceksiniz onlar gramaj üzerindne fiyat veriyorlar. Benimki 120g dı ona da 24.7tl istediler. Sizinki daha hafif oldugu için daha az tutar. Bir diğer mesele ise RMA daki adres etiketi gelmeden ürününüzü kabul etmezler. Özelden RMA içeriğinizi bana atarsanız yardımcı olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aklenon -- 27 Temmuz 2018; 13:40:38 >




  • Paket şu anda bizde. Alıcı, UPS dışındaki bir aracı tarafından gümrükleme talep etti. / Paket gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor.

    dönüşte gümrüğe takıldı sanırım . inşallah para istemezler.
  • merhabalar
    beyler yurt disinda yasiyorum türkiyede yasayan kardesim icin ram almistim ramler kardesime ulasti fakat bir tanesi arizali cikti
    bizde rma actik kabul edildi ve yenisi taiwanda gönderiliyor ups ile
    2 gün sonra gelicek gümrükde bir sorun teskil edermi
    ararlarsa ne demeliyiz
    yardimlariniz icin simdiden tesekkürler
  • Ürün faturası yok nasıl çözücem bu işi ben faturasız oluyor mu ?
  • Beyler ticket oluşturuyorum şu hataları veriyor sağdaki kutucuk gözükmüyor tıkladığım da ürünü seçtiğim yerde Product Series seçili ama o da hatalı diyor ne yapmam lazım ben de mi sorun yoksa web sitesin de mi ?




  • Arkadaşlar herkese merhaba,

    Ben 2 senelik bir h115i aldım amazondan alınma 2. el amazondan alındığına dair elimde ufak fatura tarzı bir kağıt var bütün aparatları sıfır gibi duruyor fakat dün topladım pc yi pompadan sürekli su sesi geliyor ve işlemciyi soğutmuyor boşta 40 derecede çalışıyor ve fanlar çok yüksek devirde çalışıyor. Google chrome açtığımda veya herhangi bir işlem sıcaklık direk 50 derecelere çıkıyor böyle bir soğutucunun boşta 30u bile geçmemesi lazım hele birde corsair ise aliexpressten alınma VTG240 vardı o bile 30u geçmiyordu boşta fatura benim adıma değil ama bu RMA açmamda sorun yaratır mı? Ve kargo ne kadar tutar yada ürünü aldığım kişi ile iade etmem için mi görüşeyim ve bu süreç ne kadar sürüyor bilgilendirirseniz çok sevinirim.

    İyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.