Şimdi Ara

CORSAIR HYDRO SERIES CLUB H50 H55 H60 / H60 v2 / H70 /H80 / H80i / H90 / H100 / H100i / H105 / H110 (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.424
Cevap
12
Favori
60.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Peki teşekkürler. Bende forumlarda okudum, amazon kargonun çok tuttuğunu bildiği için ürünü istemeden parayı yatırıyormuş, tabi şöyle prosedürlerin dışına çıkarak size 1 defaya mahsus gibisinden. Kargo ücreti sildirmek gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • am4 montaj kitini nasıl temin ederiz,corsair ile yazıştım gönderemiyoruz diyor amazona talep açtım evap veren olmadı.
  • monarchisoliders kullanıcısına yanıt
    http://www.corsair.com/en-us/am4-amd-retention-bracket-kit-for-hydro-series-coolers

    sendeki modele göre bi bak bence..

    Ben de Maşallah H60 phenom II X6 1055t kullanıyorum 4Ghz

    Malesef 4Ghz e rağmen darboğaz el sallamaya başladı GTX 960 la bile

    Ryzene geçeceğim İnşallah bana braket lazım olmayacak gibi depodaki kutuya bi bakayım :) mevcut 2 yandan elle sıkmalı gibi

    Anladığım kadarıyla exact sana lazım olan alttaki. Arkadaşa bi ara sor bence:

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-am4-amd-ryzen-block-corsair-hydro-serisi-sivi-sogutma-bracket-453178516/detay




  • Zobaa16 kullanıcısına yanıt
    kardeşim sağolasın arkadaşla konuştum içime sinmedi get ilan yada kapıda ödeme istedim kabul etmedi 2sinide olmadı amazonda h55 alırım yedeğim olur, bana ucuzluğundan çok güvenilirliği önemli 3000 tl sistemi koşucaz üstünde çünkü.
  • h60 aldım da arkadaşlar, pompayı kasa fanına taktım.biostan deviri %100 mu yapmalıyım hep, soğukluk değerleri çok iyi zaten daha da sessizlik için değiştirilebiliniyor mu h60 larda pompa hızı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stophart -- 9 Temmuz 2017; 15:27:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • stophart kullanıcısına yanıt
    Aylardır h100v2 kullanıyorum pompa hızı değişebiliyor mu? :)
  • yok abi pompa hızı sabittir stabil çalışır. Çok çok az ses olur pompadan merak etmeyin. İlla ki akım değerleriyle oynanabilir ama standardı bozarsan; pompayı bozabilirsin yada başka sorunlar çıkar. diğer fanlar ses yapıyordur onları ayarla:

    Bu arada benim kasada 10 tane fan var (sayısını unutuyorum) bazen ekran kartını 100 yapıyorum bildiğin uçak :) çakıyorum kulaklığı devam :) öldürsen 50 derece sistem 2,8 lik işlemci 4 de çalışabiliyor bu sıcakta Maşallah :)
  • Selam arkaşalar h115i soğutucum var 6700k 4.6 Ghz de sıcaklık değeri %100 yük altında 90 dereceleri görüyor.
    Havalar sıcak malum ama değerler yine de bana fazla geldi.
    Fan ve pompa çalışmasında sorun yok montajda aynı şekilde Özenle kendim yaptım, sorunun nerede olduğunu çözemiyorum.
    Size sorum soğutucuyu test edebileceğim başka kullanıcıların değerleri ile karşılaştırabileceğim bir program var mı?
    Sorun olduğuna emin olabilirsem garantiye göndereceğim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar3121 kullanıcısına yanıt
    Hocam arka plakaya giren vidalar aynı hizada oturdumu acaba ,biraz sıcak gibi geldi.

    Bende dün h100iv2 kullanmaya başladım ,noctua bakır bloktan buna geçince bakır bloğun avantajlı olduğu durumları da görmüş oldum(ısı artışı çok çabuk oluyo).Malzeme kalitesi olarak genel olarak iyi ancak arka braket plastik olduğundan kötü bir hissiyat veriyor.Bunu yenilemeleri gerekiyo bence
    Kurulum aşırı kolay ,sıcaklıkta boşta 25, yükte 55(intel burn test) lerde bir günlük kullanım sonucu aktaracağım değer(6600k 4,2 ghz de).Yalnız 3 fan profil modu çok kötü buna ayar yapıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackteam1 -- 26 Temmuz 2017; 12:23:46 >
  • blackteam1 B kullanıcısına yanıt
    Hocam arka plaka olayını araştırdım benim için de bir numaralı şüplheli arka plaka.
    Öncelikle arka plakanın doğru bir takılma şekli varmış onu öğrendim plakayı söküp 90 derece çevirdim tekrar taktım sıcaklıklar 4-5 derece düştü ama hala olması gerekenden daha sıcak.
    Bir yöntem olarakta plaka vidalarını kauçuk ile sabitlemek olduğu söylüyorlar ki nitekim söktüğüm xigmatek prime sd de de o şekildeydi.
    Eğer uygun bir kauçuk bulabilirsem bir de onu deneyeceğim.
    Corsairin hydro serisinde bu sorun gerçekten bariz keşke montajı zor olsa ama performans kaybı yaşatmasa, umarım yeni modellerde çözerler bu sorunu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CORSAIR Hydro Serisi H80i v2 nasıldır? i7 4790K ile kullanacağım.
  • Selam arkadaşlar bana acilen Amd am4 slot için Corsair H115i Bracket Kit lazım elinde olupta satmak siteyen arkadaşlar iletişime geçerse lütfen
  • Hydro serisi için am4 uyumlu aparat satılmıyor mu ? corsair'in TR deki dist.'lerini aradım boğaziçi ve vectron adamlarda yok. Bu nasıl bir kurumsallıktır böyle.. Yurt dışında satılıyor buradaki dist.'de yok. Bi bas git ülkeden o zaman Soğutucu var pc'ye takamıyorsun neden çünkü TR'deki vatandaşları adam yerine koyup bracket midir ne haltsa onu getirmiyor ne diye duruyorsun o zaman derler adama.. Corsair'in da kalitesini görmüş olduk.




  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Biri coolit diğeri asetek modelleri için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    Biri coolit diğeri asetek modelleri için.

    Anlamadım hocam
  • Herkese merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1.5 senedir Corsair H115i kullanıyorum. Aldıktan birkaç ay sonra fanlardan sanki bir kabloya sürtermişçesine sesler geliyordu. Ben de fanları değiştirdim ve yerine iki tane ML140 fan aldım. O ses kesildi. Bu aralar da soğutma fanı kendi kendine devir artırıyor ve 2000 devirlere falan çıkıyor. Önceden böyle bir sıkıntı yoktu. Corsair Link uygulamasında modlar hep quiet olarak ayarlı başından beri. Aynı sorunu yaşayan var mıdır, varsa nasıl çözdüğü hakkında bilgi verirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: odogru77

    Herkese merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1.5 senedir Corsair H115i kullanıyorum. Aldıktan birkaç ay sonra fanlardan sanki bir kabloya sürtermişçesine sesler geliyordu. Ben de fanları değiştirdim ve yerine iki tane ML140 fan aldım. O ses kesildi. Bu aralar da soğutma fanı kendi kendine devir artırıyor ve 2000 devirlere falan çıkıyor. Önceden böyle bir sıkıntı yoktu. Corsair Link uygulamasında modlar hep quiet olarak ayarlı başından beri. Aynı sorunu yaşayan var mıdır, varsa nasıl çözdüğü hakkında bilgi verirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.


    hocam bende ml 120 ile değiştirdim fanları.Fan hızı da tam emin olmamakla beraber biosta qfan ayarında dc birde pwm diye ayar var onlara bakabilirsiniz.
  • Ben de daha 1 hafta önce H115i aldım, elimde ki Carbide 400R'ye sığmadı mecburen gidip kasa aldım. Thermaltake Core V51 bulabildiklerim arasında ki en geniş olanıydı.



    Radyatör ile beraber fanların genişliği toplam 7cm kadardı, 400R kurtarmadı o yüzden, anakartının soğutma bloklarına değiyordu. Yırtsam sığmazdı o kasaya, epey de debelendim sığdırmak için ama yok H115i epey kaslı bir sıvı soğutma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 27 Ağustos 2017; 14:8:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair link ne illet bişeydir ilk kuruyosun normal çalışıyo ,ondan sonra pc yeniden başlasın bi daha yok arkadaş bi türlü fanları ayarlamıyo. Bu sorunu yaşayan da çok var gördüğüm kadarıyla.Nedir bu sorunun çözümü
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.