Şimdi Ara

Corsair Force 3 vs OCZ Agility 3 vs OCZ Vertex 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok yüksek ihtimalle, ssd alacak olanların 4. bir seçeneği yok, Sata 3'te göz önündeki 3 model bu. Aralarında az çok fiyat farkları var, ve benim gibi özelliklerin kullanıma yansımasından bihaber insanlar alırken sıkıntı çekiyorlardır, bu açık.

    Bu üçünden hangisini tavsiye edersiniz? OCZ Agility ile Vertex arasında verilecek olan fiyat farkına değer mi, yaklaşık 50-100 lira oynuyor. Force 3'ün bu iki model arasındaki yeri nedir, hangisine rakiptir. Yurtdışı/Yurtiçi garanti konusunda hangisi tercih edilmeli? Hangi firma daha üstün destek sağlıyor?

    Konu altına yazarak bilgilenmemizi sağlayacak olan tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.



  • Corsair Force 3 ve Agility 3 asenkron nand flaş çip kullandıkları için gerçek hayat testlerinden Vertex 2'den azıcık daha hızlıdırlar. Vertex 3 ise senkron nand flaş kullanır ve Agility 3 ve Force 3'e kök söktürür. Ancak tabi Agility 3 ve Force 3 çok daha ucuzdur orası ayrı mesele

    Buyur kanıtı:
    http://www.anandtech.com/show/4346/ocz-agility-3-240gb-review/3
  • Ürünlerde kullanılan hafıza tipleri farklıdır, fakat fark öyle uçuk değildir. SSD yi sata 3 destekli olarak kullanırken oluşabilecek fark 7 ye 8 gibidir. zaten fiyat farkı da bu şekildedir. bunun yanında team s3 xtreme modelleri de kesinlikle göz önünde bulundurulmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sunirgerep

    Ürünlerde kullanılan hafıza tipleri farklıdır, fakat fark öyle uçuk değildir. SSD yi sata 3 destekli olarak kullanırken oluşabilecek fark 7 ye 8 gibidir. zaten fiyat farkı da bu şekildedir. bunun yanında team s3 xtreme modelleri de kesinlikle göz önünde bulundurulmalı.

    Arkadaşın verdiği anandtech linkindeki test sonuçlarında agility ve vertex farkları %25-35 gibi gözüküyor... Pek 7-8 gibi değil... Sanırım Vertex3 bir disk bakıcam...
  • Merhaba arkadaşlar bende yeni SSD ye geçtim.kullandıgım ürün OCZ Vertex 3 Sata3 120GB.ama nedense bi türlü verim alamıyorum.bikaç kişi ahcı ve ide modda deneyin demiş ikisindede okuma ve yazma hızları düşük.Ne yapmam lazım?fw upgrade etsem faydası olurmu?yada bi yerde bi yanlışmı yapıyorum anlamadım.buarada SSD sata3 portuna takılı.aşağıda resimlerdede test sonuçlarını görebilirsiniz.Acil yardımlarınızı bekliyorum.
     Corsair Force 3 vs OCZ Agility 3 vs OCZ Vertex 3
     Corsair Force 3 vs OCZ Agility 3 vs OCZ Vertex 3




  • quote:

    Orijinalden alıntı: giyotin_1982

    Merhaba arkadaşlar bende yeni SSD ye geçtim.kullandıgım ürün OCZ Vertex 3 Sata3 120GB.ama nedense bi türlü verim alamıyorum.bikaç kişi ahcı ve ide modda deneyin demiş ikisindede okuma ve yazma hızları düşük.Ne yapmam lazım?fw upgrade etsem faydası olurmu?yada bi yerde bi yanlışmı yapıyorum anlamadım.buarada SSD sata3 portuna takılı.aşağıda resimlerdede test sonuçlarını görebilirsiniz.Acil yardımlarınızı bekliyorum.
     Corsair Force 3 vs OCZ Agility 3 vs OCZ Vertex 3
     Corsair Force 3 vs OCZ Agility 3 vs OCZ Vertex 3

    Aynı SSDden kullanıyorum, Bende de durum pek farklı değil... istersen alttaki linke bir göz at,

    http://forum.donanimhaber.com/m_57792543/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57924828

    Firmware'in zaten güncel.




  • windowsu kullanıdığınız ahci vb. tiplerde kurup kullanın deniyor. yani ahci formatlı diske windows kurduysanız bios ayarıda ahci olsun falan.
  • yeni konu açmadan konuya giriş yapılmış adamın meramı askıda kalmış yapmayın-yapanada engel olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.