Şimdi Ara

Corsair Force 3 GT 120GB 5.03 Update Sorunu SS+(Giderildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi güncellemeyi corsair'ın kendi sitesinden indirdim ama bir türlü yapmıyor.Update dosyasını seçiyorum 10 saniye yapması gerekirken böyle çarpı işaretinde kalıyor.
    Not:Site bağlantısı update yeri için lütfen tıklayın

     Corsair Force 3 GT 120GB 5.03 Update Sorunu SS+(Giderildi)



    Edit: Hatasal sorun düzelmiştir,windows yazılımıyla alakalı ve kesinlikle format attıktan sonra düzeldi selam ve saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photography_GT -- 11 Kasım 2012; 11:18:14 >







  • banada olmustu amd anakart varsa driverini guncelle diyip windowsun mahci driveriyla degistirin aygıt yoneticisinden girip. ondan sonra yapin update gerceklesecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freedomfighter

    banada olmustu amd anakart varsa driverini guncelle diyip windowsun mahci driveriyla degistirin aygıt yoneticisinden girip. ondan sonra yapin update gerceklesecek.

    Denedim dostum fayda etmedi,bende en iyisi format dedim ve yazılımsal olduğu ortaya çıktı.İlgin için teşekkür ederim ve bu ssd yi kullanan varsa update kesinlikle yapsınlar çünkü program testlerinde okuma ile yazma arasındaki farkı görecekler.Neden update yaptım onuda söyliyeyim ssd den sata 3 olan bir hdd ye transfer yaparken 10mb ile yaptığını görünce bune saçmalık dedim kendimce ve bu 3 gün içerisinde oldu,ufak bir araştırma ile corsairin kendi sitesinde update yaparsanız bu hatanın düzeleceğini görünce hemen kolları sıvayıp güncelleme yaptım.Son olarak corsair bu ssd yi neden ayrı sınıflarda versiyon haline getirmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photography_GT -- 12 Kasım 2012; 10:22:35 >




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.