Şimdi Ara

Corsair çeyrek dönem tablolarında rekor kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Corsair çeyrek dönem tablolarında rekor kırdı



    Pandemi döneminin en iyi kazanç sağlayanlarından birisi de Corsair oldu. Oyunlara ve bilgisayar sistemlerine ilginin artması firmaya olumlu yansıdı. Teknoloji devleri kadar büyük gelir üretemese de kendi çapında rekor yükselişler ve kar marjları elde ediyor. 



    Corsair fırtınası



    Corsair Gaming olarak işlem gören firmanın yayınladığı yılın ilk çeyrek rakamlarına göre toplam gelir 529 milyon dolar olarak gerçekleşti ve yıl bazında yüzde 71 artış yakalandı. Oyun ve genel çevre birimleri segmenti 175.9 milyon dolar ile yüzde 131 büyüdü. Oyun ve genel sistem bileşenleri ise 353.5 milyon dolar ile yüzde 51.9 büyüdü.



    Ayrıca Bkz.Nintendo gelecekte "yeni özel oyunlara" daha fazla ağırlık verecek



    En iyi dönemlerinden birisini yaşadığını ifade eden firmanın toplam karı 160 milyon dolar ile yüzde 100 arttı. Oyun ve genel çevre birimleri segmenti 68.9 milyon dolar ile yüzde 211 artış gösterdi. Oyun ve genel sistem bileşenleri ise 91.5 milyon dolar ile yüzde 61.9 büyüdü. Çevre birimlerinde kâr marjının oldukça yüksek seyrettiği anlaşılıyor. 



    Faaliyet karı ise 67.3 milyon dolar olan firma yüzde 404 gibi etkileyici bir artış kaydetti. Net kar ise 58.2 milyon dolar ile yine yüzde 420 arttı. Firma bu dönemde borçlarını da indirerek 177 milyon dolara çekti. Tabloların sevindirici olması beklentileri de arttırdı. 2021 yılı geneli için firma gelir beklentisini 2.1 milyar dolara çekmiş durumda. 

     




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/281790/corsair-gaming-reports-record-first-quarter-2021-financial-results



  • Şahsen su soğutucusunu kullandım, müşteri hizmetlerini de beğendim. Adamlar müşteriye karşı gayet itinalı.

  • Pc yıllar dır benim için değişmez rm ve psu kesinlikle corsair dir gerisi hikaye
  • Ram de en iyi marka G skill dir psu da ise acik ara seasonics

  • Diğer markalara kıyasla çok daha memnun kaldığım ve artık kullanacağım tüm PC lerde kullanacağım bu markayı. Umarım para onları bozmaz.

  • 3 yıldan beri klavye,mouse ve mousepad olarak Corsair kullanıyorum,bir sonraki kulaklıgımda Corsair olacak artık. Benimde en sevdigim markalardan biridir kendileri

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.