Şimdi Ara

CORSAIR Carbide Serisi Kullanıcıları Kulübü (188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.359
Cevap
28
Favori
195.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PC temizlemek için en ideal bunlar zaten. Normalde üflüyor, ama hava çekenleri de var. Yani hem üfleyip hem de çekenleri var.

    Çekenler biraz daha pahalı sanıyorum, ama zaten üfleyerek temizlik yapılacağından, hava çekenlerden alınmasına gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

    PC temizlemek için en ideal bunlar zaten. Normalde üflüyor, ama hava çekenleri de var. Yani hem üfleyip hem de çekenleri var.

    Çekenler biraz daha pahalı sanıyorum, ama zaten üfleyerek temizlik yapılacağından, hava çekenlerden alınmasına gerek yok.

    sendeki kaç w gücünde? mesela 600 650 olanları fiyatları uygun. 1000w olanlarda var ama fiyt yükseliyor.İdeal olan kaç w olmalı ?Donanıma zarar vermeyecek şekilde üfleme gücü kaçlarda olmalı demek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etiketi falan koptu bendekinin :)

    Ama 1000W olduğunu sanmıyorum, gerek de yok zaten.

    30-40 cm den temizliyorum ben, herhangi bir zarar vermiyor. 30-35 Liralık alın iş görüyor fazlasıyla.
  • Dostum fan kontrolcüsün'den memnun musun ne kadara ve nereden temin ettin acaba ?
  • Bambiyotik kullanıcısına yanıt
    Şu anlık memnunum. İnşallah ileride sorun çıkartmaz. Kontrollerle sık sık oynayınca bir kaç tanesi 3-5 ay içinde bozulacakmış gibi bir his veriyor ama dur bakalım.

    http://www.n11.com/akasa-fcsix-6-pwm-uclu-fan-kontrolcu-6x30w-P12541802

    Ben buradan almıştım ama Teknobiyotik'in kendi sitesinde daha ucuz sanırım. N11.com'da puanlarım birikmişti o yüzden buradan aldım ben.

    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/fan-kontrolcu/akasa-fc-six-altili-fan-kontrol-paneli.html

    Bu da Teknobiyotik linki. Şu anda Türkiye piyasasında pek alternatif olmadığından başka çarem kalmadı bunu almak dışında. Yurt dışından da alabilirdim ama forumda iki konu açmama ve buraya da yazmama rağmen bir tane bile fan kontrolcü önerisi gelmeyince mecburen bunu aldım. Forumun bazı bölümleri gerçekten terk edilmiş gibi. Konu açıyorsunuz ama yorum yazan çıkmıyor.
  •  CORSAIR Carbide Serisi Kullanıcıları Kulübü

    Benim yan kapaktaki alt fan kısım ekran kartına geliyor,üst kısımda işlemci soğutucusuna geliyor.Diyorum ki 2 fan daha alıp,alt kısım havayı ekran kartına üfleyecek şekilde, üst fan da işlemci soğutucusunun oralardaki sıcak havayı dışarı atacak şekilde taksam mantıklı olur mu ? Biri dışarı biri içeri üfleyecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 14 Nisan 2014; 20:29:42 >
  • güncel ^^^^ duruma göre fan alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasanın modeli nedir?
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    400r

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 200r almak istiyorum. içinde böyle yer kalacak kadar alan var mı acaba
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    200R, iç hacim olarak 400R kadar olmasa da montajdan sonra ferah bir kullanım alanı sunar.

     CORSAIR Carbide Serisi Kullanıcıları Kulübü

     CORSAIR Carbide Serisi Kullanıcıları Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech guru -- 15 Nisan 2014; 12:56:48 >
  • Arkadaşlar Vatandan alınma Corsair 200r kasa + vs550 psu dan memnunmusunuz.Benimkisi çok gürültülü çalışıyor az bir cpu devreye girdikten sonra sanki .Sözde sessiz fan.Acaba sorun mu var diye merak etmiyor değilim.Kullanıcılarına sorup ona göre tekrar vatana gidip ürünü yenisiyle değiştirmelerini isteyeceğim.Windows 8.1 de ekran kartı ve cpu mışıl mışıl vnnnn diye inceden giderken benim psu Bırrrr Vıınnn Bırıınnn Vrooom moduna geçiyor ki bu bir youtube videosu açtığım zaman bile olabiliyor.Hani durup dururken işlemci kullanımı olmayan zamanlarda da çıkabiliyor.Güç yönetiminde bir sorun var diyeceğim ona da emin değilim Psu fan hızını görebileceğim bir ayar da yok.Anladığım kadarıyla yüksüz ortamda psu fanı duruyor yada çok yavaş çalışıyor.Fakat devreye girdiğindeki ses bende hatalı ürün olduğu fikrini oluşturdu.
  • Corsair carbide 400r dün itibariyle almış bulunmaktayım
  • Hayırlı uğurlu olsun. Pişman olunmayacak bir kasa almışsınız. Güle güle kullanın.
  • Teşekkür ederim. Yere göğe sığdıramadım. Masanın üstüne koydum yerde tozlanmasın dedim. Stok fanlarla kullanıyorum şimdilik işimi görüyor. :)
  • tafesan T kullanıcısına yanıt
    Genel olarak söylenen, psu ile birlikte alınan kasalarda ki psu bir süre sonra gürültü yapmaya başlıyormuş falan. Tabi diğer markaları bilemem. Ben de alırken 2si bir arada alacaktım fakat vazgeçip ayrı ayrı almıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni ekler misin kardeş söyledim de görmedin herhalde!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tafesan

    Arkadaşlar Vatandan alınma Corsair 200r kasa + vs550 psu dan memnunmusunuz.Benimkisi çok gürültülü çalışıyor az bir cpu devreye girdikten sonra sanki .Sözde sessiz fan.Acaba sorun mu var diye merak etmiyor değilim.Kullanıcılarına sorup ona göre tekrar vatana gidip ürünü yenisiyle değiştirmelerini isteyeceğim.Windows 8.1 de ekran kartı ve cpu mışıl mışıl vnnnn diye inceden giderken benim psu Bırrrr Vıınnn Bırıınnn Vrooom moduna geçiyor ki bu bir youtube videosu açtığım zaman bile olabiliyor.Hani durup dururken işlemci kullanımı olmayan zamanlarda da çıkabiliyor.Güç yönetiminde bir sorun var diyeceğim ona da emin değilim Psu fan hızını görebileceğim bir ayar da yok.Anladığım kadarıyla yüksüz ortamda psu fanı duruyor yada çok yavaş çalışıyor.Fakat devreye girdiğindeki ses bende hatalı ürün olduğu fikrini oluşturdu.

    Bende 200r vat ve yanında gelen 550 Watt güç kaynağı ile kullanıyorum hiç bir sorun yok
  • bende 400r kasa aldım yalnız kasada speaker yok galiba yada ben bulamadım bağlantı kablosunu
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.