Şimdi Ara

Corsair Air 740 incelemesi 'Geniş ve ferah ATX küp kasa' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İnceleme için teşekkürler, gayet başarılı ve detaylı olmuş

    Kasayı almak isteyen kullanıcılara, ellerinde ki donanımı düşünerek tercih etmelerini öneririm.
  • @burakesan Hem anlatım şekli, hem içerik anlamında kaliteyi epey hızlı yükselttin. Mesut telefoncu, tankçı, uçakçı oldu çıktı, Ender Yıldız ayrıldı donanım kısmı çok boş kaldı uzun süre.

    Daha fazla inceleme bekliyoruz.
  • ürün yolda değil direk satışta hatta yurt dışın 150$ bizde 800tl

  • ilk çıktığında incelemiştim, air540 kullanıyorum, ne farkı var (dizayn harici) diye bakmıştım. Açıkçası air540'ın pleksi panelinden görülen 2 disk bağlanabilen kısmın olduğu yerde yeller estiğini görünce fazlası değil eksiği olduğunu, air540'tan buna geçmenin gerekmediğine karar verdim.
    Ayrıca kasa işi zevk işidir, bazı arkadaşlar gereksiz vs demişlerde, kimi itx sever kimi atx, kimi duvara asılanı sever kimi masa modu. Deniz sevdalıları için bir model daha mesela :https://www.donanimhaber.com/kasa/haberleri/Lian-Liden-yat-tasarimli-bilgisayar-kasasi.htm

    Aşağıdaki resimlerde bahsettiğim hdd/ssd montaj kısımlarını görebilirsiniz.
    Corsair Air 740 incelemesi 'Geniş ve ferah ATX küp kasa'Corsair Air 740 incelemesi 'Geniş ve ferah ATX küp kasa'




  • corsair air 540 kullandım air 740 ın kaslı görünümü daha şık ancak iç tasarım olarak farkı yok birde sol kapak açma kapama kısmı harika olmuş başka artısını göremedim air 740 a geçmeningereksiz bi masraf olucağını düşünüyorum
  • Air 540'a göre 3.5'' HDD yuvalarının kasanın arka bölümüne alınması görüntü olarak güzel. Fakat bu disklerin hala yaygın olarak kullanıldığı ve soğutucusuz arka bölümde ne kadar kullanışlı olabileceği soru işareti. Air 540'ta bulunan 5.25'' sürücü yuvalarına Air 740'ta hiç yer verilmemiş. Bir Dvd-Rw veya fan kontrol ünitesi bağlamak istenildiğinde montajını yapabileceğiniz bir bölme yok. Penceresi yine Air 540'a göre biraz küçülmüş. Artı hanesine yazılabilecek iki şey varsa, biri fan ledlerini açıp kapamaya yarayan düğme, diğeri de yan pencerenin kullanımını kolaylaştıran tutacak.

    Ayrıca gümüş rengin Air 540'a bambaşka bir hava kattığını düşünen biri olarak, Air 740'ta da farklı renk seçenekleri sunulacak mı şimdiden merak ediyorum.
  • masraftan kaçıp , filtre koymamışlar alt ve üstte :) toz girsin diye :)

  • yeni izledim. güzel kasa ,iyi inceleme.
    küp dendimi anakart yatay olmalı bence.
    filtre yerleşimi mantıklı oralar giriş
    gerisi çıkış.
  • arkadaslar bu kasadan kullanıyorum ve on ızgarasını sokmem gerek.3 fan takıcam.ancak on ızgarayı sokemedim.nerden sokucem acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.