Şimdi Ara

corsair 4000x (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
4
Favori
15.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unchange

    aksine ön tarafta radyatör varken 10 derece daha serin çalışmış.


    Bitwityoutube
    Why didn't I test this sooner? Top vs. Front radiator placement with different GPUs tested! ▷ CREDITS Kevin Macleod - http://www.incompetech.com Audio file(s) provided by http://www.audiomicro.com NoCopyrightSounds https://www.youtube.com/user/NoCopyrightSounds SUBSCRIBE! http://bit.ly/bitwitsub Want to Become a Channel Member for Exclusive Perks and Content? http://bit.ly/bitwitmembership Check out my Builds Playlist! http://bit.ly/bitwitbuilds FLOATPLANE Watch my videos a week early at http://bit.ly/2xI0n89 MERCH STORE http://www.bitwit.tech/store/ FOLLOW ME Twitter | Instagram | Facebook | Snapchat @bitwitkyle ✉ SEND FAN MAIL TO: Bitwit P.O. Box 1449 La Mirada, CA 90637 About Bitwit: Bitwit is a PC gaming and hardware-focused YouTube channel committed to making quality online tech videos for your infotainment! We are a nerdy married couple pumping out 3 to 4 videos a week delivering a mixed bag of content including product reviews, custom PC builds, vlogs, the occasional comedy sketch and more. Does Radiator Placement Matter? Hint: YES https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DxNAMxZgvves&q=EgQuLZpEGPb0uokGIhASONTUJqLxZ16aAY6u1dnAMgFy Bitwit https://www.youtube.com/bitwit
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DxNAMxZgvves&q=EgQuLZpEGPb0uokGIhASONTUJqLxZ16aAY6u1dnAMgFy

    Videoda ki kasayi mi kullaniyorsun? hayir. 4000X in on panelden hava akisi muazzam, burada ki fanlari cikarip radyator takarsan genel hava sirkulasyonunun icine edersin bunu bilmek icin profesor olmaya gerek yok. Cok farkli kasalar uzerinden cikarimlar yapman da komik, ilk cumlem de yazdigim gibi 4000X kullaniyorsun videoda ki kasayi degil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt

    fanları çıkarmadan radyatör monte edilebiliyor bir kaç videoda 4000x için aynısını da yapmışlar ancak before/after tarzında bir içerik göremedim ne yazık ki, ayrıca ben birşey iddiaa etmiyorum araştırıp öğrenmeye çalışıyorum 360mm sıvı soğutucu ile 240-280mm soğutucunun fiyat farkı yok denecek kadar az bir çok markada.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oLgan

    @LEON-X değerler güzel, ben ekran kartı konusunda çok sıkıntılıyım ne yapsam soğutamıyorum kasayla ilişkili değil tabi artık yanarsa yansın modundayım. Kasanın iç fotoğrafı var mı merak ettim?

    Kasa içi bu şekilde kardeşim;


    corsair 4000x




  • Kasa mükemmel, içi çok geniş, alın aldırın.
    corsair 4000x

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msi mag coreliquid 240r aldım bu kasa için kurulumu gerçekleştirdim ilk kasa toplamamdı.Cpu fanlarını %100 başlattı bir türlü düşüremiyorum biostan da düşürdüm ama düşmüyor sanırım bağlantım da hata var.

    Radyatörden gelen kabloyu [pump fan] a taktım, radyatörün üstündeki fanları tek kabloya bağlayıp [cpu fan1] e taktım, rgb kablosunun birini rainbow a diğeriyle fanları birbirine bağladım.Birde msi fanlarının hangi ucunu node controller e takmalıyım anakarta taktığımızı mı hepsi aynı renk çalışsın bari düzen olsun biraz.


    aida64 ile baktığımda cpu 700 rpm su pompası 4000rpm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unchange -- 24 Eylül 2021; 6:28:9 >
  • itsmynick kullanıcısına yanıt
    Gerek yok hocam corsairden talep edin ben benim 5000d solidi airflowa cevirdim on ve ust panel talebiyle.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

    Merhaba, nasıl talep edebiliriz hocam, rica etsem yönlendirebilir misiniz acaba beni? Mesaj içeriğiniz nasıldı. Biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz acaba tabi mümkünse.

  • teote kullanıcısına yanıt

    Beyazdan memnun musunuz hocam, hala kullanıyor musunuz, kirlenme durumu falan nasıl toz ve kire karşı sıkıntı çıktı mı? Bu kasanın beyaz modeli çok hoşuma gitti fakat uzun süreli kullanımda nasıl olur karar veremedim. Çok kararsız bıraktı bu durum beni. Aslında parçalarım siyah fakat ben parçaların ve kasanın renginin farklı olmasına takmıyorum bir çok farklı kurulum gördüm kasa beyaz, parçalar siyah gayet de güzel duruyor. Yani işin uyum kısmıyla ilgili problemim yok fakat nedense siyah ile beyaz arasında aşırı karasız kalmış vaziyetteyim. Siyahın camının aşırı koyu filmli olması da bir nebze problem aslında içerisi zor gözüküyor beyazda öyle bir problem yok. Bu arada ben 4000D modelini düşünüyorum.

  • HANR kullanıcısına yanıt

    Yaklaşık 6 aydır tozunu almadım. Akşama çeker yollarım fotograflarını isterseniz.ben menunum. Ön cam yerine airflow panel alıp taktım. Isı sorunu vb yaşamadım hiç.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HANR kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi corsair da musteri hizmetleri departmanina yazdim. Dedim bakin ben 5000D Solid aldım airflow panel almak istiyordum ancak fiyatları cok yuksek paneli de ulkede satmiyorsunuz. Ben ust ve on paneli istiyorum dedim. Adamlar hemen ilgilendiler HongKong fabrikadan veya dagitim merkezi artik ne var bilmiyorum oradan ucretsiz bir sekilde kapima kadar geldi. Fedex ile yolladilar basta korktum ama musavirlik firmasi degismis fedexin dhl gibi olmus hic bir belge istenmeden Hong Kong'dan kapıya kadar sıkıntısız geldi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @teote

    Merhaba, öncelikle vakit ayırdığınız ve geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Tabi eğer mümkünse fotoğraflarını gönderirseniz görmek isterim açıkçası. Hem konuyu gören diğer arkadaşlara da referans olur. Sizin konudaki eski mesajlarınızı da gördüm. Mesajlarınızı okudukça kendimi gördüm resmen. Ben de aynı sizin gibi karasız kalıp ikisini de alıp bakacaktım neredeyse o duruma gelmiştim. Ben önü kapalı olan 4000D Solid modelini aldım indirim vardı ve önüne sonradan Airflow mesh paneli satın alıp taksam daha ucuza geliyordu. Fakat 2 gün kararsız kaldım baya araştırdım ettim, önce siyah modeli sipariş ettim ama gözüm beyazda kalmıştı. Sonra siyah modelin camımın çok karartıldığını öğrendim insanlar baya şikayetçiydi. Açıkçası ben sessizlik ve performans istediğim için rgb fanlarımı çıkartıp yerine Arctic marka rgb olmayan fanlar takmış birisiyim. Yan paneli cam kasa alıyorsunuz fakat cam çok fazla karartıldığından içini göremiyorsunuz eğer çok iyi bir aydınlatmaya sahip değilseniz. Ben de bunu da bahane ederek içimi rahatlatıp bir tane de beyaz sipariş ettim. Siyahı da teslim almadım geri gönderdim Amazona. Bu bahaneyle de beyaza kavuşmuş olduk tabi.


    @Xef1ONYX

    Merhaba, vakit ayırdığınız ve geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Ben de gece Corsair müşteri destek ekibine yazdım. Dedim ki, Corsair 4000D beyaz kasam var ve 4000D Airflow beyaz mesh ön panele ihtiyacım var. Fakat bu yedek parçayı ülkemin hiçbir yerinde bulamıyorum. Bu yedek parçayı nasıl temin edebilirim? Lütfen yardımcı olur musunuz yazdım. Daha sonra ekleme yapıp ön kısımdaki deliği kapatan kabloları gizleyen 4 dolarlık bir parça var ona da ihtiyacım olduğunu diğer parçalar gibi bulamadığımı yazdım. O parçayı zaten Türkiye'de bulamadım. Satışta bile yok öyle bir parça hiç bir yerde. En azından ben görmedim. Bakalım ne diyecekler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANR -- 5 Nisan 2022; 19:14:39 >




  • HANR kullanıcısına yanıt
    O parçanın ben 3d printer ile uretiyorlar saniyordum. Kendilerinde oldugunu bilsem isterdim valla. Bu 5000d ile 360mm liquid freezer 2 kullanacak varsa zaten airflow ust panel sart eger uste takilacaksa.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

    3D yazıcı ile üretildiğini düşündüğünüz parça bu mu hocam. 4000D modeli için olan çok daha ufak bir kapak sadece ama 5000D modeli için baya büyük ve vida ile takılıyor.

    5000D AIRFLOW PSU Shroud Extension Cover


    Bir de şöyle bir tane daha eklenti var bu da sanırım kasayla birlikte gelen kapak olabilir, emin değilim ayrı mı satılıyor.

    5000D AIRFLOW PSU Shroud Low Profile Cover


    4000D için ise şöyle ufak bir parça öndeki en alt fanın tam ortasına geliyor o deliği kapatmak için. Benim talep ettiğim parça da bu. Bakalım ne diyecekler.

    4000D Airflow PSU Shroud Cover Plate




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANR -- 5 Nisan 2022; 20:24:41 >




  • Yok benim dedigim 3. Parcadan ilk linkteki parcaya monte edileni

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

    Sanırım o parça Corsair 5000D aksesuarları arasında yok hocam. En azından ben göremedim. Dediğiniz gibi insanlar 3D yazıcı ile kendileri üretiyor olabilir. Zaten 4000D modelinde tırnaklar var o parçanın takılması için ama 5000D modelinin o 1. parçasının açık olan kısmına baktığımda herhangi bir tırnak göremedim ekstra bir parça takmak için.

  • HANR kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle hocam bir an heyecanlandim ben de o parca corsair stogunda olan bir parcaysa alayim diye. 🤣

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yan cam jelatini hala duruyor
    corsair 4000x
    corsair 4000x
    corsair 4000x
    corsair 4000x



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teote -- 5 Nisan 2022; 21:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teote kullanıcısına yanıt
    Cordair 5000d de boyle abi şuna tsm ekran kartı altında guc kablolari icin neden bir vikis deligi koymazlar ki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.