Şimdi Ara

Corsa Sport 1.3 CDTI 90Hp hakkında yorumlarınız.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
12.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar . Kısmetse kampanyanın son günü almayı düşünüyorum. Çok beğendim hele ki panoramik sunroof a bayıldım. Fakat kullanan arkadaşlar varsa memnunlarmı , artılarını eksilerini ve tavsiyelerini yazarlarsa sevinirim.



  • bende var gayet memnunum. ancak sunroof ses yapabilir. araba biraz sert. süspansiyonları. umarım baktığın arabada sunroof vardır eğer yoksa sipariş vereceğin araç geldiği günki fiyattan faturalandırılır kampanya işine yaramaz. benimkinde espde var ki karda buzda faydasını gördüm birde ıslak zeminde yokuş çıkarken çalıştı başka yerde çalıştığını görmedim.
  • İlgin için teşekkürler. Kazasız belasız günler dilerim.Bunda Opsiyon olarak yalnız sunroof var. ESP olsaydı iyi olurdu . Islak zeminde yokuşta kalkışta çekinmezdim o zaman neyse yinede dikkat edeceğiz yokuşta kalkış desteği yok zaten fakat bu da yeter bana. senin arabada ön yolcu koltuğunun altında çekmece varmı. Benim baktığım arabada yok. Birde bu Corsa larda motor hararet göstergeleri yok.
  • sport versiyonlarda çekmece yo. corsalarda astralarda hararet göstergesi yok. tehlikeli duruma gelirse uyarı ışığı yanıyormuş. ben yeni cruise control taktırdım serviste 125 lira gibi bir fiyata. 115e takan servislerde var.
  • birde park sensörü taktırmanı tavsiye ederim aracın arkasın görmek çok ciddi bir sıkıntı. hele camları filmlettirdim ben gece zaten tek geri vites lambası var arkayı hayal meyal görüyorum
  • Arkaya park sensörü iyi olur dediğin gibi fakat cruise control un şehir içinde bir faydası olurmu bilmiyorum.
  • benim işle ev arası 25 km falandı. yeni şantiyede aynı yerlerde olcak. e5 veya temi kullanıyorum çıkş saatlerimde pek trafik olmuyor. benim için faydası olacak. hafta sonlarıda izmit boluya gidiyorm kaymaya. o yolda da yükü hafifletecek.
  • Arabayı alırken motor koruması oluyormu yoksa sen mi yaptırıyorsun malum İstanbul yolları...
  • karter muhafaza yoktu. bu konu forumda çok tartışıldı. araba zaten corsaya göre 2 cm alçaltılmış. ama ben yaptırdım faydasınıda gördüm. istanbul yolları için bir faydası olmazda ben şantiyey girip çıktığım için altını bi kaç kez sürttüm toprak yığınına. sadece yolda gideceksen sorun değil. zaten bir 2 çukura hızlı girersen sert süspansiyon yüzünden başka sorunlar olacaktır arabada.
  • Alt ve üst devirlerde performansı nasıl. Vites geçişleri seri mi. Ara hızlanmaları nasıl.
  • ilk hızlanmada biraz hantal kalıyor. 1.vitesten kurtulup 2.ye geçtikten sonra 1500-1700 devirin altına düşürmessen çok etkileyici hızlanıyor. tabi birkere devamlı dip gaz ani hızlanarak kullanmıştım 8 litre gibi yaktı o depoyu. 6buçuk litre civarı yaktığım oldu ilk depolarda ama şu anda arabanın üstünde kayak taşıyıcı var o yüzden 6.80 falan yakıyor şehir içinde. şehir dışında kartalkayaya gittim bir kez 7 litreden fazla yaktı uzn yolda. ama onda da 2 saat dağ yolunda gittim onunda etkisi büyük vites geçişleri rahat 5 ten 6 ya atmak alışkanlık gerektiriyor. bazen devir yetersizse 6yerine direk 4 e gidiyor vites senkromeç izin vermiyor gibi o anda da bi ara gaz verip şaşırtıyorsun tabi arabayı:)
  • Teşekkürler. Alarm taktırdınmı. Galiba alarm opsiyonel oluyor. Yani kendi servisine mi taktırmak lağzım. Ayrıca dizel yakıtı nerden alıyorsun.
  • bu 2.dizel arabam. ilkide corsa c enjoy spor paketti. hala da o araba bizde babam kullanıyor. onu ilk aldığımızda bayi bp yada shellden alın demişti. biz bp yi tercih ettik ancak daha sonra babam bir süre anadoluyu gezmek zorunda kaldı bp bulamayıp shellden alınca shellin daha ekonomik ve daha atak olduğunu söyledi. o günden beri shell kullanıyoruz hem tüketim düştü hemde arabanın attığı duman azaldı(babamın araba için diyorum bende henüz öyle bir sorun yok sadece çok soğukta çalıtırınca siyah duman atıyor bir süre(-5-10 derecede kartalkayada)) alarm taktırmadım. camlarda film var zaten serviste yaptırdım kırılması gibi bir ihtimal yok. videolar var onu gösteren motosiklet kaskıyla bile kırılamıyor camlar. zaten araba evde garajda duruyor gittiğim diğer yerlerdede açıkta bırakmamaya açıkta kalsa bile aydınlık bir yere koymaya özen gösteriyorum. alarm bence çok caydırıcı değil. hangi bayiden alıyorsun ne fiyat verdiler ne renk




  • OK anlaşildı. Sağol .
    Kısmetse Ataköy den alacağım. Rengi Kırmızı . Cam filmleri ne tutuyor.
  • valla ben 450 verdim galiba emin değilim. cam filmi sensör karter muhafaza için 750 liralık bir faturam var. ama hangisi ne kadardı hatırlamıyorum. dışarda daha ucuza yaptırılabilir ama benim o aralar uğraşıcak vaktim yoktu.
  • Arabayı teslim alırken neler veriliyor. Avadanlık gibi...Araba showroom da olduğu için sadece stepne vardı.
  • Fiat olarak en son 33.800 ytl verildi.
  • valla fiyat bana fazla gibi geldi. ben böyle indirimler yokken 34580e aldım. bende senin baktığına ekstra metalik boya ve esp var.
    paspasları veriyorlar birde anahtarlık. ayrıca birde trafik seti veriyorlar ama onu zaten fatura ediyorlar sana.
  • Corsa 3 kapıcıları bulmuşken hemen sormak istedim.Kısmet olursa önümüzdeki dönemde bi araç değişikliği yapmak istiyorum.Corsa 3 kapıda aklımdaki arabalardan biri.Sizlere sormak istediğim bi kaç şey var.
    Resmi Web sitesine göre yalnızca Cosmo donanımla Teknik paket (yol bilgisayarı hasebiyle) alınabilirken Opel Gerçek bayisindeki temsilci arkadaş sport donanımı içinde özel sipariş açabileceklerini ve 45 günde araba verebileceklerini söyledi.Birde ben dizel-easytronik almak istiyorum. Sizler olaya sıcak olduğunuz için soruyorum sizler alırken yol bilgisayarı ve easytronik vites alıp alamayacağınızı sordunuz mu? Ya da onlar size böyle opisyonlar sundular mı? Bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler.
  • ben sipariş verirken easytronic almanyada çıkmış ancak trde bilinmiyordu. ancak benim aracımda özel siparişle gelen bir araç 3 ay bekledim. yol bilgisayarı alman pek mümkün gözükmüyor. zaten yol bilgisayarı bence corsanın konsolunda şık durmuyor. ha almanyadaki gibi kilimetre saatinin ortasına da yerleşenini getirtebilirse bayi ama sanmıyorum. özel siparişinde 45 günde gelmesi yalanına inanma min. 8 hafta sürüyor. yol bilgisayarını istemedim çünkü olmaması işime geldi ara beyin takmayı düşünüyorum araca 1 sene içinde o zaman yanlış bilgi verecekti zaten. şu anda ellerinde yoksa özel sipariş olmasa bile zaten bi arabanın gelmesi 8-10 haftayı bulabiliyor. ben sunroof+esp+renk için tam 3 ay bekledim arada aradılar espsiz olsa olmazmı esp modülü yetişmediği için espsiz ithal edebiliriz diye ama ısrarla esp isteyince 3 ay beklemek zorunda kaldım. şu anda gidersen tabiki easytonic vites isteyip istemeyeceğini soracaklardır. hatta yerinde olsam esp paketide alırdımki yokuşta kalkış desteği de gelsin. ben teknoloji paketindeki cruise control ve park sensörünü sormuştum onları özel olarak ekletemeyiz park sensörü yapılabilir burda ama cc için aracı görmemiz gerekli demişlerdi. alırken cc yi sormadım ama bu hafta içinde gidip serviste kontrol ettirdim ve taktırdım




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.