Şimdi Ara

Corsa Koltuk Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar dilerim.
    Belki bazı üyelerimiz biliyordur, Opel Corsa C sahibiyim. Aracımdan genel anlamda memnun olsam da koltukları beni deli ediyor. Koltuklar gereksiz sert ve yanal destek yok gibi bir şey. Sadece sürücü koltuğu değil arka koltuklar da aynen bu şekilde. Aracı sürekli kullandığım için uzun yola da çok sık çıkıyorum ve uzun yolda ilk 1 saatten sonra artık bel ağrısı yapmaya başlıyor. Uzun yolda 1 kere ihtiyaç molası dışında durmayı fazla sevmem fakat sırf koltuk yüzünden 2-3 kez durduğum oluyor. Geçen arkada oturan arkadaşlarda koltuk çok sert hiç rahat değil vs. gibi söylendiler haklılar da. Aracın sürüş pozisyonundan memnunum ideal alçaklığa iniyor o konuda bir sıkıntım yok. Size sorum ne yapılabilir ? Ortopedik bel desteği falan düşünüyorum ama emin değilim kullanıp memnun kalmış olanımız var mı ? File şeklinde olanı denedim fakat bir işe yaramadı. Tavsiyeleri bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efective -- 13 Eylül 2016; 18:14:26 >







  • Aynı araba bende var hiç sıkıntı olmadı.Benim arka koltuklar sonradan takılma tek kapı
  • Hocam bendede corsa d var ve uzun yolda koltuklarindan haylice sikayetciyim. Mumkun oldugunca koltukla beliniz arasinda bosluk olmasin, bunun icin koltuğu yatırımadan dik sekilde kullanın. Bu sekilde koltugun bir nebze olsun sizi yorma kismina gecmesini engelleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende corsa d var. Koltuklar normal bence. Bir fileli bel desteği aldım uzun yol için. İlk başta rahatsız etti ama yarım saat sonra alıştım ve harbiden rahatlattı. Corsa d nin yanal destekleri de güzel.

    Bir de koltuğu olabildiğince dik kullanın. Sırtınızla boynunuz arasındaki mesafe koltuğa değsin. Eğer o kısım değmezse ağı yapar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • grammer şöför koltuğu alın. güzel fiyat performans ürünleri var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ykpzn:Hocam aynı dediğiniz şekilde kullanırım koltuğum dik olur ideal sürüş pozisyonunda ama ona rağmen rahatsız ediyor.
    Rena34:Corsa D de yolculuk ettiğim çok oldu. Dediğiniz gibi yanal destek daha iyiydi ve koltukları biraz daha yumuşaktı diye aklımda kalmış. Dediğiniz şekilde kullanıyorum ama yok. Belkide benim aldığım fileli ürün iyi değildi bilmiyorum ama beni daha da rahatsız etti. Birde ortopedik destekleri denemeyi düşünüyorum. Aslında benim eksikliğini hissettiğim ayarlanabilir bel desteği hafif bir çıkıntı olsa sanki rahatlatacak gibi. Biraz psikolojik de rahatsız etmeye başladı açıkçası.
    muradisdan:Koltuğu da değiştirmek hem masraflı hemde pert muamelesi görüyor, korkutuyor açıkçası.
  • Efective kullanıcısına yanıt
    eski koltuğu saklarsınız bi köşeye satarken geri takarsınız 3-5 civata tutuyor altı üstü söküp takmanız 10 dk vaktinizi almaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kapının koltuklar on numara. Yamdan destekli filan...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efective kullanıcısına yanıt
    Hocam corsa b ile corsa c koltukları aynı mıdır? Bilginiz varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri bu konuyla alakalı beni aydınlatabilir mi?

    Corsa b ile corsa c koltukları aynı mıdır.?

    Yani. Corsa c den alıp b ye takmak istiyorum ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.