Şimdi Ara

'Corsa' Genel (2045. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.182
Cevap
81
Favori
2.532.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20432044204520462047
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khytr89

    sonradan takılan bi xenonlar yasal değil çünkü corsa da onları otomatik ayarlayacak mekanizma maalesef yok. fabrikasyon dışında olanlar muayeneden de geçmiyor. ayrıca taktırmayın çünkü önünüzdeki araçta otomatik kararan dikiz aynası yoksa baya küfür yersiniz

    size led öneririm. corsanın far yükseklik alçaklık ayarıyla da uyumlu oluyorlar. aliexpressden alabilirisniz

    Led için uyumlu ve güzel beyaz ışıklı bir model önerebilir misiniz? Link olursa süper olur :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khytr89

    Hiz sabirleyici sport modellere sadce kol eklentisi ile takiliyor ama essentiaysa takmaniz 3000 tl yi bulacaktir.bcm degismesi gerekli. Cikma vs bulursaniz uyguna gelir. Bcm den sonra kolu aldiniz mi tamamdir. Kol zaten 150 200 tl.. serviste bcm 2500 tu ama cikma olarak 250 300 e bulunabiliyor

    O zaman hız sabitleyiciyi unuttum gitti :)
  • Far ile ilgili sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekküre ederim. Aşağıdaki soruma da cevap verebilecek bir arkadaşım var mı :)

    Jantlarım sanırım 13", 14" de olabilir. Jant değiştirmek istiyorum. Max kaç inç takabilirim? Mesela 18 inç takabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khytr89

    Kisa far isareti diye birsey yok hocam sadece yesil olan standart gosterge lambasi var. 2 kademe de aynisi yaniyor. Sadece uzunlari acinca ek bir ortada mavi gosterge isigi yaniyor..yani herhangi bir sorun yok aracinizda

    Teşekkürler , şirket aracı egeaya binip gördükten sonra bende olmadığını farketmiştim . O zaman markadan markaya değişiyor .
  • Red Alert kullanıcısına yanıt
    hocam bu tamamen sizin maddiyatınıza bağlı. Bu da ne demek derseniz alttaki videoyu izleyebilirsiniz
    https://www.youtube.com/watch?v=Z5bRhfdp7Wo

    Haa ortalama yakışanı ve yakıt / fiyat / performans / konfor olarak 15 - 16 inç i öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 17 Ocak 2018; 22:27:35 >
  • Arkadaşlar benim de bir sorum var :)

    Araba 85.000km ye yaklaştı. sıvıları komple değiştirticem. Şanzıman yağı, fren hidroliği, direksiyon hidroliği vs ama gittiğim usta direksiyon için hidroliğe gerek olmadığı ve elektirikli direksiyon olduğunu söyledi. Elektirikli direksiyon sadece park yapmaya yardımcı olmak için 10 km altında devreye giriyor diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum ?
  • Merhaba;



    Aracıma usb düşünüyorum ama sanırım teyp arkasından kabloyla olacak birşey değil. Touch connect cihazlarına baktım bunlarıda bulunduğum ilde bulamadım.

    Cihazı nerden temin edebiliriz fiyatı ne kadardır tahmini. Orjinalliği bozmak istemiyorum tek amacım usb kullanmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Red Alert max 17" jant oluyor diye biliyorum 18 olmayabilir. Color edit olarak gelenlerde siyah jant paketli 215/225 45 17 gibi bir lastik ölçüsü var. 16" var benim aracımda 195 55 16 lastik ölçüsü var. 15" de takılabilir. Konfor olarak 15 " daha iyidir büyük ihtimalle yanak daha geniş olacaktır ama genellikle 16" jant görüyorum. Lastik ebatları ise pahalı ebatlar bence jant haricinde seçeceğiniz ölçüde önemli ona göre fiyatlar oynuyor.


    @khytr89 şanzıman yağı için boşaltma tapası konulmamış. Şanzıman karteri sökülecek 2 balata sprey ile temizlenip orjinal conta vs takıldıktan sonra değişim oluyor. Kaçırmaması olmaması önemli o yüzden orjinal parça kullanılmalı. Çoğu kişi gerek olmadığını söylüyor yetkili serviste dahil ama değişmek isterseniz de değiştiririz diyorlar.

    accent manuel 2001 aracımızı yetkili servis baskı balata değişiminde yağıda sormadan değiştirmiş mesela. Değiştirme tapası var mıydı bilmiyorum ama yağ değiştikten sonra uğultu olur vs demişlerdi sıkıntı yok. Ama tabi corsa da bilemiyorum baskı balata değişiminde cesaret edemedim ben şahsen.

    fren hidroliğini 2 bakım veya 2 senede 1 değiştirin. Direksiyon hidroliğini bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 19 Ocak 2018; 17:12:39 >




  • hocam bende usb istiyorum ama touch connect ler pahalı idi sanırım kaliteli olanlar. Uygun bir şey bulursanız beni de haberdat eder misiniz ?

    görünüşü bende bozmak istemiyorum ama usb siz olmuyor. 20-25 tl ye 50 adet maxell cd aldım habire yakıp duruyorum. Mediamarkt te filan vardı bi ara ama bilmiyorum. Hepsiburada filan baktınız mı ?
  • Bayadır araştırıyorum tek bulduğum audiocar system ve yatour diye bir alet aliexpresste orjinal teyibe ekleniyor fakat 250₺ çin sitesine veripte elimde kalsın istemiyorum.

    Her yere baktım baya bi araştırdım uzun süreli olsun hata olmasın diyorsanız 1500₺ civarı minimum gözden çıkart deniliyor teyp değişmeyi istemiyorum zaten. Farklı bir çözüm bulmak için touch connect belki uygundur deidm ama pahalı diyorsunuz. Usb gerçekten şart cd ile olmuyor çok şükür cd okumama hatası olmadı hiç ama sürekli cd yazmakta hoşuma gitmiyor

    İllaki bir çözüm bulacaz hocam sabırla bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkuL -- 19 Ocak 2018; 17:29:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    benim araçta touch and connect var ama usb portu için servis 150tl isteyince taktırmadım şu an bluetooth yettiğinden sipariş vermedim ama amazondan alıcam doların düşmesini bekliyorum . o parça touch and connect ya da daha üst opel teybi olan cd50 ve üzeri olmadığı sürece çalışmıyor.

    touch and connect + gps anteni + mikrofonu 1300 a almıştım. orijinal parça olmazsa içim rahat etmiyor.

    cd de kullanıyorum. sony nin 50 li cd sinden aldım sorunsuz çalışıyor ve windows media player ile yazdırıyorum.
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    hocam gerekli bence ama şanzıman yağının değişimi. çünkü sürekli kullanılan bir şey arabada dışarda durduğundan bir soğuyor bir ısınıyor mevsimine ve şanzıman yüküne göre o yüzden yağ ister istemez özelliğini kaybediyordur.

    fren pedalında boşluk var. yetkili serviste fren müşürü taktırdıktan sonra oldu. o yüzden hazır hava alınacakken komple sıvı değişimi yaptırıyım dedim.

    birde servis ışığı yandı bakalım p0523 yağ sensörü sorunu diyor ama umarım ucuz birşeydir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hh4k4nn

    Bayadır araştırıyorum tek bulduğum audiocar system ve yatour diye bir alet aliexpresste orjinal teyibe ekleniyor fakat 250₺ çin sitesine veripte elimde kalsın istemiyorum.

    Her yere baktım baya bi araştırdım uzun süreli olsun hata olmasın diyorsanız 1500₺ civarı minimum gözden çıkart deniliyor teyp değişmeyi istemiyorum zaten. Farklı bir çözüm bulmak için touch connect belki uygundur deidm ama pahalı diyorsunuz. Usb gerçekten şart cd ile olmuyor çok şükür cd okumama hatası olmadı hiç ama sürekli cd yazmakta hoşuma gitmiyor

    İllaki bir çözüm bulacaz hocam sabırla bekliyorum

    Benim aracı ilk sahibi alırken necvox multimdya sistemi taktırmış , görünüşü bozmuyor. Rengi vs birebir aynı ama eski sistem olduğundan dokunmatiği filan kötü . Ben hep bluetooth üzerinden bağlanarak müzik dinliyorum . Size tavsiyem aux girişiniz var ise bluetooth adaptör almanız olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fukasaku -- 19 Ocak 2018; 19:36:22 >




  • benim km düşük olduğu için ve sanayide orjinal conta vs bulamayacağım için hiç elletmedim. Belki ileride 100+ km geçince serviste hallettiririm. Değiştirirseniz haber edersiniz

    sony cd dvd kullandım nedense iyi değildi sorun yaptı. Maxell i tek geçerim o yüzden nero ile yazdırıyorum

    bende far ampülü için halen uğrayamadım bu hafta içi uğrayacağım inşallah. Muayenede geliyo bakalım.

    edit: ya bu arada asıl soracağımı unuttum

    araç telefon tutucularından kullanan var mı ? dikiz aynasına olanlardan ?

    https://www.n11.com/aksesuar-ve-tuning/telefon-ve-tablet-aksesuarlari/telefon-tutucu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 19 Ocak 2018; 22:24:41 >




  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Telefonu ortaya asmamanı tavsiye ederim sol direk tarafı daha makul görüşü daha az kaparsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://urun.n11.com/telefon-tutucu/universal-arac-ici-dikiz-aynasi-telefon-navigasyon-tutucu-P199691616

    hocam bu da görüşü engeller mi ? dikiz aynasına asılacak. Birde mediamarkt ta 49 tl ye ön yan cam lara tutunabilen tarzda var.

    ön cam ile ön kapı arasındaki ufak ön kelebek camı orası daha mı uygun olur ?

    hem araç kamerası olarak kullanırım diye düşündüm
  • Bu setten almıştım siyah gri konsol uyumu olsun diye tabi ben alırken indirimli 40₺ ye almıştım. Havalandırma kanalına taktığımda görünüşüde bozmuyor. Tavsiye ederim güzel tutuyor. Tabi şuanki fiyata alınmaz. Üst tarafta olduğundan gps vs de rahat görünüyor.



    https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/codegen-mobil-set-ev-arac-seyahat-tasinabilir-sarj-cihazi-P160701839



    Aux çıkışı var bluetooth aparatı taktım fakat dandik ürünler olduğundan şarjı çabuk bitiyor seste çok kaliteli olmuyor arada cızırtı yapıyor malesef. Mecbur bluetooth adaptöre devam
     'Corsa' Genel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkuL -- 20 Ocak 2018; 8:48:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aslında görüş açısı çok güzel ve ön cam görüşünü etkilemiyor ama muzul kanal plastikleri çok sağlam olmadığından samsungun ön cama yapıştırılanından aldım şarjıyla birlikte. gerçi 2 muzul + 1 o tutucu parası vermişimdir

    şimdi düşünüyorumda büyük slaklık etmişim

    telefon çok uzun ve haliyle o tuttucuyu nereye yapıştırsam görüşü zorluyor. touch and connectin navigasyonu çok iyi ve spotify müzik geçişini direksiyondan yapıyor o yüzden telefona gözümün önünde ihtiyacım yok ama telefon tutacağı da bir tek cama yapışıyor :(

    bu arada uzun yolculukların sürücü tarafından da rahat geçmesi için güzel bir şey keşfettim ofisteki çalışma koltuğunun bel desteğini yeniledim eskisini dedim bir arabanın koltuğuna koyayım valla çok rahat oldu. Rahatlıktan kastım öyle uyku getirecek vs değil, omurga açısından uzun süre kullanınca bel ağrısı yapmadığını hissettim. Yaz yaklaşıyor aklınızda olsun :) dediğim şeyde 20-25tl hepsiburadada




  • Bel desteği tavsiyesi için teşekkür ederim uzun yol için deneyeceğim koltuk yandan kavramalı olsada bazen uzun kullanımda bel desteği gerekiyor.



    Plastikleri hassas evet bende ilk başta taşımaz kırılır şimdi diyerekten sırf renk uyumu olsun ve diğer settekiler işime yarar hiç değilse şeklinde düşünmüştüm ama yaklaşık 5/6 aydır kullanıyorum sorunsuz. Plus ve düz model cihazımda taşıma sıkıntısı yaşamadım, telefonu takınca alt kısım konsoldan destek aldığı için sıkıntı olmadı hiç. Daha büyük cihazla denemedim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sonradan kol dayama taktıran oldu mu ? Önereceğiniz el frenini engellemeyen bir model var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 20432044204520462047
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.