Şimdi Ara

'Corsa' Genel (2043. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.182
Cevap
81
Favori
2.532.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20412042204320442045
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • elite paket güzel dolu ancak benzin otomatik yakıt masrafı var. 4 ileri otomatik olduğu için vites aralıkları uzun sanırım, kiralık i20 kullanan bir arkadaşım 2 ile gidebileceği yerde 1 e alıyo haliyle fazla yakıyor gitmiyor filan dedi ama corsa' nında yakıtı ona yakındır diye düşünüyorum en azından donanımlı bir araca binmiş olursunuz.

    Benim fikrim bu yönde, servis açısından da hyundai den memnun kalırsınız yetkili servisleri iyi parçaları uygun. Tabi yine son karar size kalmış.

    Yeni rio da güzel. Başka gelen alternatifleride değerlendirin. Gidip test sürüşü yapın. Facebook sayfalarında da kullanıcıları var oralarda konu açıp yakıtını asıl kullanıcılarından araştırın
  • 2014 1.4 twinport active 100bg otomatik vites aracım var, Trabzon boztepede ikamet ediyorum (bilmeyenler için trabzon genelde yokuş boztepe yüksek ve bayır bir yer). Ortalamam maksimum 10.5 litre görünmekte minimum ise 8.5 eğer performanslı çıkayım dersem malesef yakıyor. Uzun yolda 5.9/6.5 arası değişmekte o yüzden 2. El alıp 3 ay sonra lpg ye çevirdim aracı. 4 ileri otomatik olduğundan vites aralıkları uzun bundan dolayı güzel yakıyor. yeni kasada sanırım 6 ileri vites bulunuyor otomatikte daha az yakar diye tahmin ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkuL -- 21 Aralık 2017; 9:24:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 1.3 cdti enjoy aracımı kapattığımda garip sesler duyuyorum.

    Dün akşam aracı garaja koyduğumda sesi 7 yaşındaki oğlumda ilk kez duydu ve inanılmaz ürktü. Müsait bir zamanda kaydını yapayım.

    Ses filmlerdeki denizaltı efektine benziyor. Değişik değişik uğultamalar ve biplemelemeler duyuluyor. Hiç fark eden oldu mu? Metal çıtırdaması falan değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 28 Aralık 2017; 8:09:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biuu

    2012 1.3 cdti enjoy aracımı kapattığımda garip sesler duyuyorum.

    Dün akşam aracı garaja koyduğumda sesi 7 yaşındaki oğlumda ilk kez duydu ve inanılmaz ürktü. Müsait bir zamanda kaydını yapayım.

    Ses filmlerdeki denizaltı efektine benziyor. Değişik değişik uğultamalar ve biplemelemeler duyuluyor. Hiç fark eden oldu mu? Metal çıtırdaması falan değil.

    Aynı model arabadan bende de var.Sanki servo valf kelebeği kapanıp açılıyormuş gibi tik tik tik diye vazen 3 bazen 5 defa ses geliyor.Birde lamba sönermiş gibi(kademeli sönme) bir ritimde bir ses mevcut.Bu sesler stop ettiğimde oluyor.

    Ben normal olduğunu düşünüyorum.
  • onr4249 kullanıcısına yanıt
    Bir müddet elektrik devresi sesi geliyor ve sonra susuyor dediğinşz gibi.

    Bu akşam kayot yapmayı unuttum. Aracı garaja koyduğum için ses net duyuluyor.

    Ancak bu ses fan sesi değil.

    Bu arada araç sıcakken stop ettiğimde fan çalışmasına da hiç anlam veremiyorum. Eski şahinimde vardı bu olay.

    Radyatördeki suyu soğutsan ne olur, soğutmasan ne olur? Zaten performanslı sürüşten sonra stop etmeden en az 30sn-2dk beklerim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz dedikten sonra dikkat ettim benim araçtada kontak kapatırken aynı ses mevcut. ses kademeli değişiyor 2014 corsa’da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 model Corsa D aracımın kampanaları ses yaptığı için Yetkili serviste temizlettim. Ses kesilmişti ne güzel. Yalnız arabayı yıkatınca yeniden ses yapmaya başladı. Sesi tamamen kesmek için ne yapmak lazım?
  • sabah soğukta ilk debriyaja basmada debriyaj çok sert oluyor kazık gibi, sonra bi iki basınca biraz yumuşar gibi oluyor ustaya göstericem yeniden de çok bişi diyeceğini sanmıyorum. Önceki hep stabildi soğukta filan fark etmiyordu çok ilginç


    edit: bugün babam baktı tekrardan "Aa biraz yumuşamış dedi " . Aracı sıfır aldığımdaki yumuşaklığı yok ancak debriyajı ilk taktırdığımda ki sertlik ve ayağı itme de azaldı. Acaba yetkili servis te yapılsaydı yine aynısı mı olacaktı orasını merak ediyorum.

    ankara da yetkili serviste değiştiren var mı debriyajını müsait bir zaman buluşup karşılaştıralım hatta ankara buluşması yapalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 4 Ocak 2018; 17:34:24 >
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Hocam facebook kullaniyorsaniz corsa d tr ve opel tr team sayfalarini ekleyin derim :) corsa grubu cok etkinlik yapmiyor ve biraz soguk bir grup ama opel tr team sahane :) kahvaltilar bulusmalar geziler aile gibiler valla :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro 5 lerden geliyor sadece bu ses sanirim.. bugun dinledim bendeki euro 4 dtj multijet ses gelmedi. Gecen arkadasin lineasina baktik o da euro 4 kontagi kapatinca ses mes cikmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsa d istanbul var üyeyim ama çok soğuklar ve bir şey sorduğumda yanıt alamıyorum, whatsapp grubuna katılayım dedim araba dışında her şey konuşuyorlar halbuki grup adı corsa D sonra çıktım

    opel tr ye şimdi girdim forumca toplanmak daha iyi duruyor bana göre ama bura da da az ve dağınık şehirlerdeyiz sanırım
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle bir whatsapp grubuna bende dahil oldum dediginiz gibi araba haric hersey konusuldu ask,is,para hatta bir ara cinsellikle ilgili sorularda basladi dedim tamam ben cikiyorum



    Sonra opel tr yi farkettim..dedigim gibi cok icten insanlarla tanistim. Bu gruptada arada konu disi sohbet oluyor olmuyor degil ama eglenceli geciyor.. digerinde 1 2 adam ozel yazismasini da gruptan yapiyordu simdikinde herkesin katilmasi icin ortak fikirler dusunceler onem kazaniyor..



    Ama bu ayrimin olma sebebi ilk grup corsa olan gencler cok, haliyle aralarinda takilmaca vs oluyor. Opel grubunda ise insignia astra zafira meriva mokka sahipleri de var haliyle aile babasi abilerin sayisi fazla ablalar yengeler vs dr var o yuzden biraz daha oturakli sahsi kaanatim 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aracım benzin otomatik model belki farklı birşey vardır diye düşünüyorum takılınca duyuyorum sesi.



    Bahsettiğiniz gibi opel tr muhabbetleri daha olgun ve güzel ama daha çok astra kullanıcıları var corsa kullanıcıları daha az (veya muhabbete çok girilmiyor).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkuL -- 5 Ocak 2018; 10:35:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu dışı konuşulmasın demiyorum ama araba içinde soru sorduğumda da düzgün cevap gelmeyince olmuyor

    opel tr ye bakayım takipteyim

    en güzel grup hyundai i30 gurubu , oraya da üyeyim accent milenyumcularda iyi. Baya aktifler i30 cular. Çok satış yaptılar 2012 2016 arası


    bu arada mazota zam var doldurmaya gidiyorum depoyu.
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Benim depo yarim fulluyum bari gerci cepte de az para var



    Istanbulda olan 3 5 kisi varsa en azindan bir cay corba etkinligi yapabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar 2017 corsa e aracım necvox multimedia taktırmıştım aracı alırken servisten. kullanıpta telefon rehberini yükleyen ekrandan kullanabilen varmı onunla ilgili birtane video yada yazı bulamadım hiç biyerde.


    birde motor sıcaklığı kaput boyasına zarar vermesin birazda sesi kessin diye ön kaput keçesi arıyorum bütün kasalara göre var e kasaya göre yok hiç bi sitede bilen bulan taktıran varsa bilgi verirse sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsDnmz -- 6 Ocak 2018; 5:12:37 >
  • Gunduz farim yanmiyor ancak bir kademe sonrasin da yaniyor , kedi gozu dedikleri kademede far içi yanmıyor . Kisalar komple yaniyor. Karışık bir durum. Sorun lamba da değil gibime geldi ama neden böyle oldu bilmiyorum. Sorun nedir ? SS ler aşağıda

    farlar komple kapalı gündüz farları açık, 1 kademe açık , 2 kademe açık şekilde.

    edit: farın t20 çift duylu olduğunu öğrendim. Sanrım ondan dolayı yanıyor. Far değişince yanacak kanımca galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 24 Mayıs 2018; 0:25:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Bence beyaz led taktir hem daha uzun omurlu hemde daha iyi aydinlatiyor 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç fildişi rengi. Normal beyaz değil biraz sarıya kaçıyor sizce yakışır mı beyaz led ?

    birde soldaki sağlam o boşa çıkmış olacak, beyaz led taktırırsam fiyat ne olur bilmiyorum çok mu pahalıya çıkarız ?

    yetkili servis te ne kadar acaba normal ampülü bi fiyat sorup araştırmak lazım iyice ama şuan zamanım yok proje yetiştirmeye çalışıyorum bi kaç gün böyle tek göz gezeceğim sonrasında araştıracağım
  • Aracımda bluetooth olmadığı için xiaomi roidmi 2s aldım. Çakmak soketine takıyorum çalışmıyor. Sonra bi inceleyim dedim. Çakmak soketindeki pozitif pin çok içerde kalıyor onu çıkarmanın bir yolu var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20412042204320442045
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.