Şimdi Ara

Corsa D sürücü koltuğu sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2 hafta önce 2007 corsa 1.4 sport 3k metalik siyah aldım..

3. günde farkettimki sağ taraftan bi gıcırtı geliyor..
    4. gün soluğu serviste aldım..

kapı ayarları ve yağlama işlemi yapıldıktan sonra yaklaşık 10 gündür en ufak ses yok..

corsayı aldığınız yere geri götürün ve hemen 5 dakkada halletsinler gıcırdama problemini.. ve gitmişken ses yapsın yapmasın ne kadar kapı varsa arka bagaj kapısı dahil hepsinin ayarlarını ve yağlama işlemini yaptırın derim ben..

aslında bu bir ritüel olaralk araç teslim edilmeden bize, yapılmalıydı.. ve iyi servisler zaten bakım için gelen arabaları teslim ederken kapı ayarlrını ve yağlamaları yaparlar.. dolayısıyla ilerleyen zamanlardada bu sesleri gıcırtıları tekrar duymamayı umuyorum..

özetle yağ değişiminden 15000 ve katlarında araç her bakıma gittiğinde kapı ayarları ve yağlama yaptırmaya dikkat etmemiz gerekiyor..

• koltuk problemine gelincede..

ben yaşamadım çünkü zaten olabilicek en aşşağıda ayarlayıp koltuğu, öyle kullanıyorum.. dolayısıyla bilmiyorum bugün deniycem koltuğu yükseltip, umarım buda corsa d nin genel bi hastalığı diildir..
  • bu koltuk sorununu bugün yine yaşayan var mı acaba? corsa 1.2 enjoy twinport almayı düşünüyorum da.

bir de bir yakınım söyledi, corsanın kaportası çok aşağıya doğru eğimli olduğu için sürüş esnasınsa kaportayı göremiyormuş, park etmede zorlanıyormuş. sizce var mı gerçeklik payı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: havinia

bu koltuk sorununu bugün yine yaşayan var mı acaba? corsa 1.2 enjoy twinport almayı düşünüyorum da.

bir de bir yakınım söyledi, corsanın kaportası çok aşağıya doğru eğimli olduğu için sürüş esnasınsa kaportayı göremiyormuş, park etmede zorlanıyormuş. sizce var mı gerçeklik payı?

-2011 corsa var koltukta bir sorun yok bende ama bu yazılanları okuduktan sonra daha dikkatli bakacam.

-yeni arabalarda hicbirinde ön kaporta gözükmüyor corsa D de de gözükmüyor ama bu sorun degil çok kolay alışırsınız.

-corsa D de görüş açısıyla ilgili bir sorun var içeriden görüş açısı iyi degil yani yola hakim degil, kavsaklarda ve park manevrası yaparken özellikle ön direkler görüş mesafenizi kısıtlıyor. arkayada park sensörü taktırmanızı tavsiye ederim.

• Merhabalar.

Tek kapı 2007 sportta gıcırdama ve koltuk krikosunun kendini sıfırlama olayı var hala.

Gıcırdama olayı düz yolda yok. Vozuk yollarda duyuluyor.

Antalya fethite arası 2015 de yol çalışması vardı 5-6 km.

İlk orada duydum. Daha önce yoktu sanırım.

Wd40 beyaz gres filan sık sık normaldede yağlarım fakat kapı ayarı lazım sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.