Şimdi Ara

CORSA 1.3 DİZEL YAKIT IŞIĞI YANDIKTAN SONRA YAKLAŞIK KAÇ KM GİDER??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
24.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YAKIT IŞIĞI YANDIKTAN SONRA KAÇ KM DAHA GİDEBİLİRİM YARDIM

• 2008 ve sonrası 90 hplik motor 60 km kadar gidiyor. fazlasını zorlamamak lazım. depodaki yakıt hem araca enerji verdiği gibi hem de yanılmıyorsam yakıt pompasının soğutucusu olarak çalışmakta. ben mecbur kalmadıkça çeyrek depo altına inmemeye özen gösteriyorum. sonuçta o yakıt her zaman alınacak ha ışık yanınca ha çeyrek depoya inince farkeden birşey olmuyor
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • en az giden araç 30-40 km gider ortalama 50-60 ancak arkadaşında belirttiği gibi araçların özellikler dizel araçların deposu kırmızının altına düşürülmemeli kasisten geçerken falan hava yaparsa büyük masraf açabilir
  • Corsa C'de mecburiyetten 80 km gitmiştim bitmemişti. Benim Corsa kırmızı yanınca 41-42 lt alıyor, bir kez depoyu temizleme amaçlı boşattıktan sonra fullediğimde 47.5 almıştım. Bu hasaba göre de en az 100 km görünüyor.

Lütfen ilgili konudan devam edelim arkadaşlar.

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

http://forum.donanimhaber.com/m_38448116/tm.htm

İnsanlar istediği konuyu açabilir. Yönetici olmayan arkadaşlar hangi konunun nereye açılacağına veya nerede sorulacağına karar veremezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

http://forum.donanimhaber.com/m_38448116/tm.htm

İnsanlar istediği konuyu açabilir. Yönetici olmayan arkadaşlar hangi konunun nereye açılacağına veya nerede sorulacağına karar veremezler.

Yakıt tüketimi için konuşulabilecek mevcut bir konu varken her soru için tek tek konu açıp forum kirliliği yaratmak ne kadar doğru?
    Bunu düşünmek gerekir.
    İyi akşamlar

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14

• quote:

Yakıt tüketimi için konuşulabilecek mevcut bir konu varken her soru için tek tek konu açıp forum kirliliği yaratmak ne kadar doğru?
    Bunu düşünmek gerekir.
    İyi akşamlar

Yakıt tüketimi? Neyin yakıt tüketimi? Hangi model, hangi motor 3/5 kapı? Bir sürü şey var. Böyle durumlarda yeni konu açmak konu kirliliğine neden olmaz, insanların aradıklarına daha çabuk ulaşmalarını sağlar. Zaten tek konu altında gidince kim ne sordu, kim hangi soruyu cevapladı anlaşılmaz oluyor. Bide yüzlerce sayfalık tek konu doğuyor ara aradığını bulabilirsen. Konu açılınca forum üyesi olmayanlarda daha çabuk aradıkları cevaba ulaşabiliyorlar.

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

quote:

Bunu düşünmek gerekir.
    İyi akşamlar

Yakıt tüketimi? Neyin yakıt tüketimi? Hangi model, hangi motor 3/5 kapı? Bir sürü şey var. Böyle durumlarda yeni konu açmak konu kirliliğine neden olmaz, insanların aradıklarına daha çabuk ulaşmalarını sağlar. Zaten tek konu altında gidince kim ne sordu, kim hangi soruyu cevapladı anlaşılmaz oluyor. Bide yüzlerce sayfalık tek konu doğuyor ara aradığını bulabilirsen. Konu açılınca forum üyesi olmayanlarda daha çabuk aradıkları cevaba ulaşabiliyorlar.

Haydi "Konu dışı", "Buluşma", "Üyeler" gibi mevzuları geçtim, her bir model/motor için en az 10 tane konu açabilirsin, madem 3/5 kapıyı da söylemişsiniz, onu da ekleyelim.

Corsa A Türkiye'de yok gibi, B-C-D olarak 3 ayrı model var.
    Her bir kasada en az 5, kimi zaman daha fazla motor seçeneği var, 2 ayrı da kapı seçeneği.
    Her birinin 10 teknik konusu olsa 300 başlık eder, açmak ister misiniz ?

• bu başlık saçma gibime geliyor zaten Yakıt Tüketimi başlığı var
    AMD PHENOM II X4 955 3.2 GHZ B.E OCZ VENDETTA CPU COOLER GIGABYTE 790XTA-UD4 KINGSTON 2X2 DDR3 1333 CL 7-7-7-20 XFX HD 6950 1GB WD CAVIAR BLACK 500 GB+WD CAVIAR BLUE 640 GB RAID 0 AEROCOOL AERORACER PRO CORSAIR TX 750W PSU ACER S232HLABID MONİTÖR LOGİTECH MX3200 KLAVYE ORJİNAL WİNDOWS 7 HOME PREMİUM ORJİNAL ADOBE CS4 WEB PREMİUM ORJİNAL CRYSİS CRYSİS WARHEAD CRYSİS 2
  • slm herkese.. ya arkadaşlar 2004 corsa 1.2 enjoy spor paket almayı düşünüyorum. donanım bana gayet ii gibi göründü 4 airbag klima abs esp cd çalar falan filan.. bunları zaten biliosunuzdur.. araç gayet temiz hiç boyası yok motor çok ii 60000km civarı 16.500 ii bi fiyatmıdır sizce.. birde aracı kullanan arkadaşlar varsa yakıt performans varsa sorunlar gibi konularda bilgi verebilirseniz çok sevinirim. tşk şimdiden...
  • Arkadaşımda 1.2 vardı, performansından çok şikayetçiydi. Birlikte yol alırken bayağı geride kalıyordu. Bende 1.3 dizel var o fiyata 1.3 dizel almanızı tavsiye ederim hem daha performanslı hem daha cimri...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.