< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Corona zamanı: AVM olayı kalıcı olarak sona erdi, demişlerdi

-
-
Korona günleri konuşulmayacak derecede çabuk unutuldu. Halbuki ne sıkıntılı günlerdi.
-
Ofisten çalışma bitti demişlerdi pandemi bitti herkes ofise, gelmeyeni kovuyoruz dediler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abartma konusunda çok iyiyiz. En ufak bir belirsizlikten bile ödümüz patlıyor. Piyasalarda da ufacık bir belirsizlik olsa ya da biraz kötü bir haber gelse hemen öldük bittik havasına giriyor insanlar ve satış yapıyor. Oysa gerçekte 100 olaydan 1 tanesi ciddi bir şeye dönüşüyor. Korkunun çoğu boşunadır ama iyi alım fırsatı veriyor.
-
Nice dükkanlar battı, yılların dükkanları gitti. İnsanlar borç harç yapmaktan perişan oldu. Bugün hala bazı iş yerlerinde koronanın izleri var. Tek derdimiz avm olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosyal mesafe kurallarına uyalım lütfen nxbxjshhdhxxbx saçmaaaaa günlerdiii
Avmye gitmiyoruz ki. O tür yerlerin modası geçti. Bir kere hepsi aynı. Hep aynı mağazalar bir kaç lüks giyim mağazası ve üst katta yine hep aynı olan yiyecek bölümü. Gitmesi gelmesi zor oluyor.
Aşı olanlar olduğuyla kaldı ben hiçbir sıvıyı vücuduma almadım 😎😎😎
tek doz pfizer aşısı almıştım 2.yi almadım.
-
-
Jdjdjdhhdhh
enayiii beleş aşı olmamışşş
ben hepsını oldum yine olsa yine yaparım.
eskisinden daha sağlıklıyım hasta olmuyorum.
Olmayıp kendını akıllı sananlara inat oluyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hahahahahaah olmayıp akıllı sandığım için değil olmak istemedim özgür irade değil mi sonuçta olmadım pişman değilim olupta pişman olanlar var ama
suan 3 biontech olanlar kalp krizinden , pıhtıdan dökülüyorlar.. aşı nedeniyle ölümlere başsaglıgı dilemeye yetişemez olduk. genc yaşlı demeden ölümler patladı, ani kanserler patladı, çeşit çeşit ahstalıklar patladı, kadınlar başta olmak züere kısırlık patladı. ama hicbir yetkili agzını acıp birsey diyemiyor.
Bu topraklarda birkac nesil sonra TC. vatandaşı ne Kürt ne Türklerin kalmasını istemiyorlar. böyle giderse ülkeyi de ihaları da sihaları da togg u da mültecilere devredecegiz.. yani bunlar bizi bu durumdan kurtarmayacak..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X