Şimdi Ara

Corona virusu ve Afrika-Hindistan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Afrika ve hindistanda kitlesek artis olursa bunun onune gecilemez. En cok korktugum senaryo bu. Hindistan cok pis ve asiri kalabalik. Temiz hava yok sehirlerde. Beslenme ve temiz su yetersiz. Afrikada ise su az. Beslenme de az. Bunlarda bagisiklik zayif demektir. Ulasimda zor oralara.

    Buralarda artis olursa eyvah ki ne eyvah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hindistan, yemeklerinde aşırı Baharat kullanan bir ülke. Keza Bitkisel şeyleri çok fazla tüketiyorlar (Kocakarı ilacı diye kestirip atmamak lazım)

    Aşırı yayılmamasında onun da etkisi vardır belki


    Afrika'ya bir şey diyemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hindistanın belli başlı bölgeleri hariç çoğu yeri az gelişmiş bir ülkedir.Dahası bu ülkede sizinde ifade ettiğiniz üzere temizlik ve hijyen neredeyse hiç yoktur.Youtube üzerinde Hindistanı gezen gezginlerin videolarını izlerseniz dediğimi daha net anlarsınız.Tamamen pislik içerisinde yaşayan dahası sokaklara dahi bu devirde tuvaletlerini yapan,toplu hela anlayışı olmayan bir ülkedir.Özellikle ganj nehri ve çevresi adeta mikrop saçar.Malum bu nehir kutsal kabul edildiği için ölülerinin küllerini buraya dökerler dahası çevrede ölmüş tüm hayvanları da bu nehre atarlar.İşin en iğrenç tarafı nehrin kutsal olduğuna inandıkları için çoğu dindar bu nehre girip yıkanır dahası ağızlarına dahi bu nehirden aldıkları suları çalkalayarak yine nehre tükürürler.Yine çoğu burada günahlarından arınmak için elbiselerini dahi burada yıkarlar...

    Kısacası Hindistanda bu virüs çoktan yayılmaya başlamıştır lakin sağlık alanında yeterli alt yapı olmamasından dolayı ne boyutta olduğu bilinmiyordur.Muhtemelen bu virüsten dolayı ölenlerinde neden öldüğü bilinmeden ya yakılıyordur ya da gömülüyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 22 Mart 2020; 0:46:8 >




  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    300.000'den fazla Tanrıları var. Geçen bir Belgeselde gördüm, Adam Fareyle yemek yiyordu... O da evcilleşmiş, kaçmıyor


    Fare de kutsalmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir ülkede her türlü salgın olur.Kim bilir belki pislik içinde yaşadıkları için vücutları koronaya karşı çoktan bağışıklık sahibidir.Kim bilir ne salgınlar çıkıp bitmiştir de yeterli sağlık alt yapısı olmadığı için belirlenememiştir.
  • Hindistan o kadar pis bir yerki Corona Virüsü orda yaşayamaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.