Şimdi Ara

COROLLA GÖZÜME GÜZEL GÖRÜNMEYE BAŞLADI... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Özellikle koyu rengi çok iyi gidiyor araca.
    Corolla hep bunu yapıyor, sonradan ısınıyor insan modellerine, bundan önceki corollada ilk çıktığında çok tutulmamış gibi bir hava vardı ancak sonradan bayağı tutuldu, efsane kasa da ilk çıktığında çok laf edildiğini hatırlıyorum.
    Ancak arada kurbağa gözlü kasa varki onu hiç sormayın, fetret devridir o dönem corolla için!!!
  • bir türlü ısınamadım ben.aşırı bir hantallık hissi var.
  • bir arkadaş auris demiş tebrik ediyorum güzel seçim
  • Yılbaşında satın alabileceğim araçlar arasında TOP 5 listesine 2008 Corolla da girebilmişti. Fakat tercihimi o zaman piyasaya yeni giren 1.4 TSI 122 HP motorlu VW Passat'tan yana kullandım. Corolla'yı beğenmekle birlikte fiyatı biraz yüksek geldi. Bu araç compact sıfını araç ve ben daha büyük bir otomobile geçme zamanının geldiğini düşünmüştüm ve maden 40.000 YTL'nin üzerinde para vereceksem alınabilecek en iyi otomobili almayı istedim. Takas indirimi ve Euro'nun nispeten düşük olan kuru sayesinde 49.000 YTL'ye VW Passat 1.4 TSI 122 HP satın aldım. Kesinlikle pişman değilim. Gelen zamlarla birlikte fiyatı metalik renk farkıyla 55.000 YTL'ye yaklaşmış durumda.

    Corolla'nın benzlisinin full versiyonu 41.000 YTL. Başka bir forumda arkadaşlardan birisine VW önerdim, 2008 model Passat'ların 102 HP motor ve Trendline donanımlısı bulmuştum 2 adet, siyah olanı 39.000 YTL ve sadece 2600 km'deydi, gümüş olanı da sıfır ve 41.000 YTL'ye gidiyordu. Baktım, her ikisi de duruyor. Sizce banka hesabında hazır 39.000 YTL veya 41.000 YTL olan bir otomobil sahibi adayı tercihini hangi yönde kullansın? Kaliteli bir LPG sistemi ile VW Passat bence inanılmaz iyi bir tercih olurdu. Bazen bir külçe altın gibi parlayan bu tür fırsatları değerlendirmek gerekiyor diye düşünüyorum.


    İlgilenenler için linkleri veriyorum

    http://www.sahibinden.com/2008_volkswagen_passat_1_6_102hp_trendlineWQQaXQQ7513559WQQpXQQdisplayitem?keyword=2008
    http://www.sahibinden.com/2008_volkswagen_passat_1_6_102hp_trendlineWQQaXQQ7513521WQQpXQQdisplayitem?keyword=2008


     COROLLA GÖZÜME GÜZEL GÖRÜNMEYE BAŞLADI...




  • TOYOTA COROLLA'nın önceki modelleri hoşuma gitmiyordu, fakat son kasası bana yaklaşan en başarılı modeli oldu. Dizellerinde inatla CRUISE CONTROL olmamasının sebebini bir türlü anla(ya)madım.

     COROLLA GÖZÜME GÜZEL GÖRÜNMEYE BAŞLADI...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 11 Nisan 2008; 9:04:51 >
  • Şuan çalıştığım işyerinde var (Patronun arabası) Araç dizel olmasına rağmen benzinli araba gibi çalışıyo zırnık ses yok arabada 1,4 90 hp olması lazım performansıda bu motora göre gerçekten süper Ben bitek arka sinyal tasarımını beğenmedim yakışmamış bence
  • eski kasa dahagüzeldi.yeni kasa arka stoplar güzel değil.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mascherano36

    eski kasa dahagüzeldi.yeni kasa arka stoplar güzel değil.


    Bide ön panjurdaki havalandırmayı sürekli yuvarlak delikli şeklinde yapmasa daha güzel görünüşü olur...
  • ablama elegant corolla aldık bu yaz full yani 38.500 ytl aldık fiyatları bilmeden abartmayalım lütfen ama bu ara euro dan zamlar gelcek %1 %5 arası ayrıca bundan önceki kasasıda bende var içi cok daha geniş yeni kasada daha modern duruyo ama plastik kalitesi düşmüş(tüm markalarda oldugu gibi) bide tüm camlar full otomatik değil onun dışında motor daha güçlü ve kesinlikle cok az yakıyo arac güvenlikten 5 yılıdz 9 hava yastığı ve bana sorarsan şuanda piyasadaki c sınıfı sedanlar içinde çizgi ve tasarım olarak en iyisi arkası cok hoş olmaya biliri ama çrkin değil kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.