Şimdi Ara

corolla 1.6-civic 1.6 otomatik yakıt tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok uzun zamandır araç bakıyordum.hatırlayan varsa bilir 0km linea veya albea almaya nıyetlenmiştim.bütçeyi biraz topladım 36bin tl kadar.yarın 2araç arasında karar vereceğim(baktığım araçlarda sorun yoksa) 2010model 2side.
    lpg yok. çok zorlamazsa taktırmayı da düşünmüyorum. civic 6ileri corolla ise sanırım 4ileri mmt. şehir içi-dışı yakıt tüketimleri nasıl olur? 2side elegant donanım.

ıkısının bırbırınden pek üstün yanı yok bence zevkınıze hangisi uyuyorsa onu alın
    toyota servis ve 2. el konusun da daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski aracım2007 honda civic düz vites yeni aracım 2011 corolla otomatik ikiside lpg li . Kendi deneyimlerim uzun yolda civic daha az yakıyordu, şehir içinde ise corolla daha az yakıyor. Birleşik tüketimde ise corolla az da olsa daha az yakıyor. Aralarında bariz bir fark yok. Civic daha spor duruyo corolla daha oturaklı ve güvenli geliyor bana. İkisininde ikinci eli iyi. Serviste toyota daha uygun. Zevk meselesi hangisi hoşuna giderse onu al.

Orijinalden alıntı: mgug028

Eski aracım2007 honda civic düz vites yeni aracım 2011 corolla otomatik ikiside lpg li . Kendi deneyimlerim uzun yolda civic daha az yakıyordu, şehir içinde ise corolla daha az yakıyor. Birleşik tüketimde ise corolla az da olsa daha az yakıyor. Aralarında bariz bir fark yok. Civic daha spor duruyo corolla daha oturaklı ve güvenli geliyor bana. İkisininde ikinci eli iyi. Serviste toyota daha uygun. Zevk meselesi hangisi hoşuna giderse onu al.

2side 40 50bin km arasında 2sindede 3parça boya te fiyatları da aynı 36 37arası. sanırım corolla alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: av.ak

arkadaşlar çok uzun zamandır araç bakıyordum.hatırlayan varsa bilir 0km linea veya albea almaya nıyetlenmiştim.bütçeyi biraz topladım 36bin tl kadar.yarın 2araç arasında karar vereceğim(baktığım araçlarda sorun yoksa) 2010model 2side.
    lpg yok. çok zorlamazsa taktırmayı da düşünmüyorum. civic 6ileri corolla ise sanırım 4ileri mmt. şehir içi-dışı yakıt tüketimleri nasıl olur? 2side elegant donanım.

Civic daha iyi bir araç.
    Tasarımı performansı olsun teknolojik bazı olsun corolladan üstün.
    Ayrıca yeni kasasını berbat ettiklerinden eski kasası gündemde kaldı,corollayı makyajladılar eskisinin cazibesi kalmadı,üstüne komple kasa değişecek.
    Otomatik alacaksanız Türkiye'de şanzıman sorunsuzluğunda başı honda çeker.Manueli de gayet iyi.
    Zaten tüketimleri de hemen hemen aynı bu araçların,ben yerinizde olsam hiç düşünmem civic alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.