Şimdi Ara

corki ile ilgili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu corkinn pasidfinde nasıl bi değişiklik oldu. ben okudum ama abna aynısı gibi geldi bi yardım lütfen

“A dog has no use for fancy cars, big homes, or designer clothes. A water logged stick will do just fine. A dog doesn't care if you're rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give him your heart and he'll give you his. How many people can you say that about? How many people can make you feel rare and pure and special? How many people can make you feel extraordinary?”
    ― John Grogan, Marley & Me
  • pasifi crit vurunca vurduğu true damage artıyordu ama artık critlerde işlemiyor. 1000 crit vursan da critsiz vurduğun gibi true damage vuruyor

Orijinalden alıntı: kazze

pasifi crit vurunca vurduğu true damage artıyordu ama artık critlerde işlemiyor. 1000 crit vursan da critsiz vurduğun gibi true damage vuruyor

kötü olmuş yaa neyse yinede devam
    “A dog has no use for fancy cars, big homes, or designer clothes. A water logged stick will do just fine. A dog doesn't care if you're rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give him your heart and he'll give you his. How many people can you say that about? How many people can make you feel rare and pure and special? How many people can make you feel extraordinary?”
    ― John Grogan, Marley & Me
  • Son değişiklikler şu şekilde, W skilinin early cooldown'u 20 saniyeden 26 saniyeye çekildi ama fullenince bu 6 saniyelik fark 2 saniyeye düşüyor. Ultisinin yenilenme süresi artılırıldı. En önemlisi pasifi nerflendi, yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi artık critten dolayı yüksek true damage verme olayı yok direk AD miktarına göre damage veriyorsun. Atıyorum 250 AD var karakterinde ve adama 700 crit vurduğunu varsaysak %10'u 70 bonus true damage vuruyordun eski patchle, fakat yeni düzenlemeyle bu direk AD ile orantılı olucak yani 250'nin %10'u 25 bonus true damage vereceksin. Crit vurup ya da vurmamanın önemi kalmadı. Benim anladığım bu, yanlışsa düzeltin. Corki main olarak oynadığım bi AD carry ve bu nerfin aşırı etkilediğini düşünmüyorum, hala iyi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.