Şimdi Ara

core i7 930 cpu sogutucu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar garantiden gelen bilgisayarımın macunu degiştireyim dedim xigmatek dark knight sogutucu kullanıyorum tam oturmuş gibi vidalarla sıkıştırıyorum.sıcaklıklar çok yüksek boşta eskisi gibi fakat prime95 soktugumda 10 saniye içinde 70 - 75 derece.

• İşlemciyi çok ince bir tabaka halinde süreceksin soğutucununda tam anlamıyla oturmuş olması gerekli. İşlemci ne bu arada?
  • i7 930 ince sürüyorumda macunu ne kadar sürersem süriyim sonuçta bu kadar abartı olmaması gerektigini düşünüyorum.bugun belki 4 5 defa taktım söktüm olmadı.termal macunu da düzgün sürdüm.cooler master macun sürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prinergy -- 1 Aralık 2010; 18:22:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEERDENİZZ

i7 930 ince sürüyorumda macunu ne kadar sürersem süriyim sonuçta bu kadar abartı olmaması gerektigini düşünüyorum.bugun belki 4 5 defa taktım söktüm olmadı.termal macunu da düzgün sürdüm.cooler master macun sürdüm.

Görmemişim işlemci adını.
    Yükte sıcaklılar da ne kadar değişme var eskisine göre.
  • eskiden 4.0ghz e overclocklu bu arada 5 dk da 72 civarı olurken şimdi 10 saniye civarı bir sürede fırlıyor. boşta 42 derece başlattıgım an 60 - 68 -70 72 saniyeler içinde sıcaklık böyle artıyor.
  • Bloomfield ht on bir işlemci için %100 yükde ve öyle bir alt seviye soğutucuda 75 derece normal bir değer.
  • o kadar da aşa bi sogutucu degil eskiden daha serin çalışıyodu taki macunu degişene kadar cooler master ın termal macunu çok dandik heralde bakıyım bide tam performas süreleri varmış 200 saat kadar bi süre içinde tam performansa ulaşında 8 derece kadar düşer heralde yükte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    i5 760 işlemci, anakart ve ram
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • macunu thermalte tg-2 yaptık 7 derece fark etti muhtemelen 1 2 gün içinde 2 3 derece daha inecektir sorunum düzeldi gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.