Şimdi Ara

Core 2 Quad Q9400 İşlemci sıcaklık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar core temp adlı programı yükledim, işlemcinin sıcaklıkları çok mu yüksek?Sistemim aşağıda yazıyor sizce 5850 varken ac:brotherhood ve mafia 2 gibi oyunlarda çözünürlüğü düşürsem bile arada bir takılmasının nedeni bu mudur?Çok ısındığı için olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurozupek -- 15 Ağustos 2011; 4:06:02 >

• Eski sürüm 4 çekirdekli olduğu için ısınır.Ama intelden korkun olmasın çünkü fazla ısınınca işlemci kendini kapatıyor zaten.Benim ofisteki pc de e5200 var 45 dereceden yukarı çıkmıyor.Ben overclock yapmama rağmen.3.5 ghz stabil gidiyor.

Sakın kaybettiğin yerde bekleme, çünkü güçsüzler öyle yapar. Ve kapanan bir kapıyı birdaha çalma, kapanan kapıyı acizler çalar.
  • Resim görünmüyor
  • mafia 2 oynarken aşağıya indirdim 90 dereceye çıkmıştı arkadaşlar...
  • benimde aynı işlemciden var o sıcaklıklara hıc cıktıgını gormedım hatta 45 dereceyı gectıgını gormedım işlemcıyı cok zorladıgım halde.. Aynı zamanda çalışma aralığı 70 derecereye kadar dıye bılıyorum yanı o sıcaklıklarda çalışamaz benım bıldıgım. Oyuzden sensörlerde bozukluk olabılır. Program yanlış ölçüyor olabılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 45nm bir işlemci için sıcaklık aşırı yüksek bence!
    65nm Q6600 işlemcim 3.60 ghz 45 dereceyi geçmiyor!
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.