Şimdi Ara

Core 2 Quad HD7850 Darboğaz olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, Ben arkadaşım ile Q9650 ' li aynı sistemden toplayacaktık; fakat ben vazgeçtim Ivy birdge Sistem toplayacağım (daha mantıklı). Arkadaşım vazgeçmiyor illa Q9650 yada QX9650 sistem toplayacağım diyor. Ne dediysem vazgeçmedi ve üstüne HD7850 yada HD6850 crossfire yapacağım diyor. Peki bir sorayım dedim sizce bu sistemde bu crossfire'ler dan birini yapsa darboğaz olmazmı..

Yada Q9650 için Ekran kartı sınırı nedir (Darboğaz olmaması için)

Ben en fazla bir tane HD6850 tam performanslı kullanırsın dedim ama nafile .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 2 Eylül 2012; 17:39:19 >

İki tane 7850 ile, 3.8+ GHz yaparsa idare eder, QX9650 ile diye düşünüyorum. Fakat CPU ağırlıklı bazı oyunlarda Frame farklılıkları olacaktır Sandy&Ivy'e göre.

Ona önerim, 2500-2500K veya daha üst bir sistem toplaması, sonra ikinci 7850'yi alabilir, ya da 8120 alabilir.
  • Darboğazın kralı,imparatoru,lordu aklına ne geliyorsa olur.Zaten Core 2'lerde 3.3 anca 5870/6850'yi kesiyor.O sistemde Crossfire demek parayı direk çöpe atmak demektir.Beleş sıvı azot geliyorsa alsın 4.2'te kullansın.2500K gibi voltaj vermeden 5.0'i göreceğini zannetmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ipausedmyxxx

Darboğazın kralı,imparatoru,lordu aklına ne geliyorsa olur.Zaten Core 2'lerde 3.3 anca 5870/6850'yi kesiyor.O sistemde Crossfire demek parayı direk çöpe atmak demektir.Beleş sıvı azot geliyorsa alsın 4.2'te kullansın.2500K gibi voltaj vermeden 5.0'i göreceğini zannetmem.

Pişman olmaya başladı zaten, Benim Ivy bridge onunkini tokatladı. Bende sıvı soğutma toplayıp oc deneyeceğim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.