Şimdi Ara

CORCAVON!!! lütfen bakın ::(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar mydonose de hep corcavon (okunuşuyla) diye bi şarkı çalıyo trafikte oluyorum not alamıyorum şarkıcıyı kim nerede bulurum?

• yazılışını yazsan belkı lime wire den falan şarkıcıyı da buluruz....bu arada dj flaanmısn hem resmden hem şarkıcı faln da soruyosunda ondan
  • ya önceden öle bişeydim şimdi baya bi kopmuşuz ki piyasdan baksana şu olaya. mydonose nin en çok çaldığı parça ve bir kadın söylüyo fazla söz yok ritmi süper insanın kanını dondurmaya çalışan bir parça sayılabilir lütfen bilen dinleyen varsa
  • şarkı ispanyolca yada italyanca falan mı aklıma ole bi şarkı geldi de
  • evet ıng olmadığı kesin şiveden biraz rus a kaçıyo GALİBA AMA SENİN DEDİKLEİNDE OLACİLİR
  • nato - chorjavon

• OLEYY
  • ya yanlız ares de bağlı pc yok indiremiyom varmı sizde? nerden alabilirim?
  • ben lime wire die muthiş bi program kullanıorm istersen onu indr kullan yada ben şmdi indrcem bulursam rapidshare e koyarm
  • Çok güzel bir şarkı.bendede mevcut
  • ama bu şarkı kimin eseri söyleyen açıklandımı? ahneye terörist eşliğinde çıkıyomuş bea hehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboliulan

yazılışını yazsan belkı lime wire den falan şarkıcıyı da buluruz....bu arada dj flaanmısn hem resmden hem şarkıcı faln da soruyosunda ondan
    lime wire mi kaldı duygulandırdın beni nereden geldim buraya google da bir sey arıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upliftingsky -- 29 Ekim 2018; 4:0:32 >
  • fena hort o zamanlar shazam da yok tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.