Bildirim
Çorbacılar bu tarafa
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mansura çorbacı diyenler bir çorbacıya oy verecek olmak nasıl bir his anlatsınlarda bilelim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düzgün bir Mercimek çorbası bile 70-80 TL olmuş. 70-80 TL de büyük paradır, en azından benim için öyle. Bunun sorumlusu da Tayyip'tir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kelle paça veriyorlarsa belediye meclisinde oy verebilirim.Başkanlık içinse ne CHP'ye ne AKP'ye oy yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sabah belediye çorbası içeyim dedim, 100mt kuyruk vardı. Yanında poşet içinde ekmek de veriyorlar. Her tarafta, yerlerde, duvar üstlerinde çorba bardağı ve ekmek poşeti dolu, içen atmış gitmiş. Bu millet nasıl eğitilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu sözü unutmayın
"Siz yardım edilmiş yoksullar istiyorsunuz, biz ise ortadan kaldırılmış yoksulluk." Victor Hugo.
Yaşamın ve karnını doyurabilmen,birilerinin merhametine bağlı kalmamalı bunu okuyan arkadaşım.
-
Hak ediyorlar aynen devam. Bardak çorbaya talim edin böyle. Şükür edin.
-
Asla eğitilemez.
-
cCc çorbacı gençlik cCc
Ülkenin kaderini çorba belirliyo omg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Victor Hugo'nun tam bizi anlatan sözü. Ben muhalefet olsam bu sözün idrak edilmesi için çabalarım.
Yardım aldığı sürece yoksul şikayet etmiyorsa yoksulluğa mahkum demektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu sabah belediye çorbası içeyim dedim, 100mt kuyruk vardı. Yanında poşet içinde ekmek de veriyorlar. Her tarafta, yerlerde, duvar üstlerinde çorba bardağı ve ekmek poşeti dolu, içen atmış gitmiş. Bu millet nasıl eğitilir?
|
Mansura çorbacı diyenler bir çorbacıya oy verecek olmak nasıl bir his anlatsınlarda bilelim.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X