Şimdi Ara

Corax Alpha PHANTEKS Getirmiş ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cok iyi kasalar valla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    3 güne kadar ön sipariş açmaları bekleniyor %10 indirimli olarak. Haziran 20 si itibari ile stoklarda olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leogregory

    dünyanın en salak firması coraxalpha'dır. Paramı aldı, ürünümü göndermedi, paramı iade etmedi. lanet gitsin

    Tüketici hakem heyetine falan gidin hocam öyle saçmalık olmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • leogregory kullanıcısına yanıt
    Sayın Forum Üyelerine Resmi duyuru;

    Corax Alpha Bilişim A.Ş. olarak GameEkstra markasıyla ünlü Mystic Bilgisayar Ltd.Şti. ile resmi ticaretimizi dün gece 00:00 itibari ile sonlandırmış buluyoruz.
    Bu kararın içeriğini ve sebebiyetini, çok yakın tarihe kadar "Partner" statümüzdeki bir firmanın mahremiyetini korumak açısından uygun bulmuyoruz.
    Gerekli yasal talepler doğrultusunda konuyu merak edene resmi açıklama yapılacaktır.

    Bu rumuz ne yazık ki aslında firmamız gıyabında kıymeti bu mesaja kadar çok yüksek olan, saygı duyduğumuz firmanın satış müdürü Sayın Mehmet Türkoğlu Bey'e aittir,
    Öncelikle bu çirkin hareketinizi kınıyor ve Türkiye'de Gaming sektörünün en önde firmalarından bir tanesinin satış müdürü pozisyonunuza uygun göremedik.
    Yine bulunduğunuz pozisyon gereği, sizi ticari ahlaka davet ediyor, konunun tarafımızdan resmi e-mail veya halka açık tericihini size bırakarak özür dilenmesini rica ediyor;

    Bizim size bahşettiğimiz ve bizim malımız olan ürünleri size bırakarak sizi zora sokmamak için titiz davranmamıza, yalnızca mutabakat talebimize ve teşhir ürünlerini size
    hediye bırakmamıza rağmen hangi üründür ücreti yattığı halde gönderilmemiş olan? Satış Müdürü olarak iki firma arasındaki fatura durumunda borçlu alacaklı tarafından Borçlu tarafın kim olduğunu analiz etmenizi tavsiye ediyoruz. "Paramı aldı, ürünümü göndermedi" Prensip gereği bu politikaya sahip değiliz gayet iyi biliyorsunuz, artık bu fikri nasıl düşünüyorsunuz? onu bilmiyoruz (!)

    Firmamızı forum üyeleri "hepsine tekrar tekrar teşekkür etmek hep böyle ithamlarla mümkün oluyor, bu konuyu acilen düzelteceğiz, sezona çok hızlı giriyoruz, Eylül'de sanırım hepiniz bayılacaksınız, sizleri düşünerek çok farklı imkanlar sunmayı düşünüyoruz partnerlerimiz ve storelarımız üzerinden, Eylül'de hepsini göreceksiniz, umarız sizi memnun etmeye sizin rica ve talebinizle getirdiğimiz Phanteks markasında olduğu gibi sizin yerinize gerçekleştirdiğimiz 12 yeni firmayı da çok beğeneceğinizi tahmin ediyoruz, satış bağlantılarını geliştirmeye çalışıyoruz, umarız yakın sürede hepinizin yakınına kadar ürünlerimizi ulaştırabiliyor ve sizlere yerinde görme, inceleme fırsatı sunabileceğiz, gerekli duyurular Eylül Ayı içersinde hem resmi websitemizwww.coraxalpha.com hem de forumlar üzerinden yapılacaktır" iyi bilirler. Bir çoğunuzla ticari olarak başlayıp, arkadaşlık ilişkisine döndük, sizi dinlemeye, elimizden gelen en iyi desteği sunmaya, kimseyi çözümsüz bırakmamaya, hiçbir kâr kaidesi olmadan gerçekten memnun edene kadar uğraştığımızı , ne yazık ki destek ile muhatab olmak zorunda kalan "kimsenin aslında satın aldığı andan, ürün ulaşana kadar en ufak bir sorunla karşılaşmasını istemiyoruz, fakat yine de üretim kaynaklı veya teknolojik gelişme kaynaklı konularda bizden destek almak zorunda kalan gruba itham ediyoruz" üyelerimiz bilirler ki gereken hiçbir şeyden kaçınılmaz, kaçınıldığı an o sorun ortadan yok edilir. Bu konudaki hassasiyetimizi zedelemeye yönelik böyle asılsız ve çirkin , profesyonelliği kenara bırakırsak "çocukça" bulduğumuz bir cümlenin hiçbir firma ve kişiye karşı, asılsız, ispatsız, belgesiz yöneltilmemesi gerektiğini, Türkiye'de geliştirmek istediğimiz Komünite, Custom Sistemler, Modlar, Sanatsal Tasarımlar ve hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti, sektörleşme gibi konulardaki çalışmlarımızı da sayarsak, sektör kalitesi açısından hiç doğru olmadığını düşünüyoruz.

    Temsil ettiğiniz firma bu sektörün gelişmesinde belki en önemli taşlardan birisi olmuş ve olmaya devam eden, çoğu saygın markanın satış temsilciliğini gerçekleştiren bir firma, bu konuda size de
    kendi firmanızı temsil ettiğinizi hatırlatmak , firma imajınızı bizden daha çok düşünmeniz konusunu şiddetle gözden geçirmenizi nacizhane tavsiye ediyoruz.

    Bu ricamız yerine getirilmediği taktirde, hali hazırda ekran görüntüleri alınmış ve dosyası şu an hukuki olarak oluşturulmuş olan; Mehmet Türkoğlu "leogregory rumuzu ile" şahsınıza ait
    "Firmanın entelektüel haklarına saldırı ve iftira" suçu ile gerekli işlemlerin üzülerek başlatılacağını, tarafınızdan iddianızı ispatlar belgeler ile birlikte savunmanızı talep edeceğimizi resmi olarak bildiriyoruz.

    Gereğinin yapılmasını arz ederiz;

    Corax Alpha Bilişim A.Ş.
    Gayrettepe Store : Gönenoğlu Sok. No: 16/B , Gayrettepe / İSTANBUL
    Beşiktaş V.D. - 465 044 4020
    Resmi Tel. Hattı : +90 850 420 34 34
    Resmi İletisim Maili : iletisim@coraxalpha.com
    Yetkili : Okan ÖZKARA & Tolga TÜZÜN




  • Corax Alpha kullanıcısına yanıt
    Beyaz modelleri ağustos içinde piyasaya soksanız bizde mutlu olsak ne güzel olurdu değil mi @Corax Alpha ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Forum Üyeleri tekrar merhabalar,

    Hassasiyetiniz için teşekkürler, gerekli tüm kaynak ve resimler resmi olarak şirket avukatımız tarafından dosyalanmıştır.
    Pazartesi gününe kadar olacak gelişmelere göre dosya yürürlüğe sokulup işleme alınacaktır,

    Yanlış anlaşılmaması açısından bu cümlenin şahsına cevaben bir bildiri ve takiptir, firmayı bu davranıştan ötürü sorumlu tutmamaktayız.

    Bununla birlikte, başlık konusu Phanteks olduğu için, Phanteks markasıyla ilgili artık çalışmalarımız dün itibari ile tamamlanmıştır, bu akşam bu başlık altında gelecek
    tüm sorulara ve sorularda sorulmayan genel bir bilgi verilmesi uygun görülmüştür.

    Saat 21:00'de Phanteks'te olan gelişmeler, gelen ürünler ve yenilikler ile ilgili genel bir sorulara cevap ve açıklama yapacağız,

    İyi haftasonları dileriz,


    Saygılarımızla;




  • 23.09 tarihi ile birlikte, Phanteks'in tüm modelleri Dünya'da ilk kez "P300 , Shift , Shift X , Evolv ITX "tüm renkler", Pro M SE , Halos fan çerçeveleri, 19 renk bağlantı kablosu ve 2s1 Power Combo üniteleri" sizlere sunulacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Hort oluyor ama Corax Alpha ya ulaşabilen varmı yakın zamanda ? telefonlar açmıyor,site çökmüş hayırdır inşallah..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.