Şimdi Ara

CopierciN (eski adıyla piCopy) Cydia'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MaSSive
    ...
    Firsat bu firsat ,hazir senin gibi bir program kurdunu bulmusken, birsey sormak istiyorum.Bildigin gibi Iphone da safari uzerinden telefona herhangi bir dosyayi kalici olarak download yapamiyoruz.
    ...


    "Safari Download Plug-in" işini görür ama program kurdu ağzıyla cevap vermem gerekirse şöyle de bir yöntem var :)
    iPhone'a Mobile Terminal ve wget paketleri kurulur, daha sonra Terminal açılıp komut satırına

    wgethttp://indirilecekdosyaninolduguadres.net/indirilecekdosya.hed

    seklinde komut girilir, dosya afiyetle indirilir :)

    Aslında buna bir arayüz hazırlamayı da düşünüyordum, hani "sayfadaki bütün mp3'leri indir, bütün resimleri indir" falan gibi şeyler yapabilmenizi sağlayacak bir program. Şimdilik erteledim, kimse için çok aciliyeti yoktur herhalde :)
  • Arkadaşlar bu program 1.1.4 te çalışıyormu çalışıyorsa source nedir. bilen varmı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ctacyildiz

    Arkadaşlar bu program 1.1.4 te çalışıyormu çalışıyorsa source nedir. bilen varmı


    Bildiğim kadarıyla sadece 2.0 ve üstü için.
  • Arkadaşım eline emeğine sağlık.Hani hiç yoktan ülke dışındaki bütün sitelerde turkcell logolu bir programı görmek beni çok memnun etti.Ne desem az allah yardımcın olsun başarılarının devamını dilerim.

    Birde su bluetooth olayını çözebilse sen veya başka bir arkadaş işte o zaman dunyaya damgayı basmış oluruz.Ellerin dert görmesin.
  • GomerciN arkadaşımızı tebrik ediyorum, 2.0.2'ye Cydia ile yükledim, sorunsuz çalışıyor ve ihtiyacım olan bir sürü olanak sağlıyor. Eline, emeğine sağlık.
    Özellikle gelen bir mail'i SMS olarak atmak en çok kullanacağım özelliği olacak sanırım.

    Bu programın içine rehberi de dahil etmeni heyecanla bekliyorum.
  • 2.0.1 sürümünü Cydia'dan indirebilirsiniz.
    Telefon rehberinden bilgi aktarma özelliği ve (kullanan var mı bilmiyorum ama) biteSMS desteği ekledim.
    Telefon rehberini normal bir tabloya atıyorum şu an, çok çirkin görünüyor o yüzden. Yakında normal telefon defteri uygulamasına benzer bir şey hazırlayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GomerciN -- 22 Eylül 2008; 12:14:27 >
  • arkadasim tebriler.surekli takip ettigim bir rus iphone forumunda senin programini tanittiler.koltuklarim kabardi resmen.ruslar ki bu isin en iyileri onlardir senin programini tanittilar.helal olsun sana.
  • CopierciN v0.2 Notları
    Eylül 21, 2008

    0.2 versiyonunu İndirenlere Uyarı

    Lütfen 0.2.1'e yükseltin çünkü depoya 0.2 sürümü olarak 0.1 ile aynı dosyayı göndermişim, benim hatam, kusura bakmayın.


    Düzeltildi:

    - Artık com.apple.mobileSMS.plist dosyasının üstüne yazılmıyor, yalnızca değiştiriliyor


    Eklendi:

    - BiteSMS desteği
    - Rehberden içe aktarma (import) arayüzü


    Uygunluk:

    - 2.1 versiyonla test ettim ve sorun yok gibi görünüyor (2.0.1versiyonda olanların dışında). Tek sorun yeni bir sms oluşturmayı seçtiğinizde SMS uygulamasını elle açmanız gerekmesi.


    Bazı Notlar:

    - Kusura bakmayın, bu sürümde pek yeni birşey ekleyemedim. Anabir özellik olduğu için metni seçme işlemini iyileştirmeye çalışıyordum. Hala biraz sorunlu (belki de daha fazla) ama bir şey yakaladım gibi. Umuyorum ki daha iyi bir yöntemle geri döneceğim.

    - Yeni bir mesaj göndermeye çalıştığınızda, hem asıl SMSuygulaması hem de biteSMS hazırlanıyor. Eğer 2.0.x li bir versiyon kullanıyorsanız varsayılan SMS uygulaması otomatik olarak çalışacaktır. Her şekilde, açılan uygulamayı kapatıp bir diğerini açabilirsiniz ve metin, göndermeniz için hazır bir şekilde bekliyor olacak.

    - Kişi Listesi tablosu hepsinde de çirkin oldu. Kişiler, adres defteri sıra numaraları ile sınıflandırılıyor, yani muhtemelen karmakarışık olacaktır. Bir süre buna katlanın :)

    - Kaynağı yakında http://code.google.com/p/copiercin/ adresine yükleyeceğim. Eğer uygulamayı geliştirmek adına yardım etmeye ilgiliyseniz gomercin@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.


    *********************

    CopierciN v0.1 Yayınlanma Notları
    Eylül 14, 2008

    Kaynak Kodu:

    Kaynak kodunu biraz düzenledikten sonra yayınlayacağım. Başlık dosyalarının bir kısmını class-dump kullanmak yerine elle değiştirdim, bu yüzden kodun normal bir Toolchain kurulumu ile doğrudan derlenmesi mümkün olmayabilir. Umuyorum ki, daha deneyimli insanların katkıda bulunmasıyla uygulama gelişecektir. Eminim burada bahsettiğim sorunların çoğunun giderilmesi kolaydır, hatta kullandığım teknikler dahi çarpıcı biçimde gelişebilir.

    Aslında, dürüst olmak gerekirse, bu uygulamaya Objective C ( C'ninüzerine yazılmış, yansımalı, nesne yönelimli bir programlama dili) öğrenmek için yaptım. Evet, bu benim bir amaca hizmet eden ilk Objective C uygulamam ve inanıyorum ki herkes için kullanışlı olucak.


    Uygunluk:

    iPhone 2.0.1 sürümünde derlendi ve test edildi. Başka sürümlerde nasıl çalıştığı ile ilgili bilgi toplamak harika olurdu.

    2.1 versiyonla birlikte kullandığım bazı özelliklerin kalktığını okudum. Şahsen test etmedim fakat program çalışsa bile,SMS olarak gönder "export as new sms" dediğiniz zaman SMS uygulamasını elle açmanız gerekebilir.

    Uyarılar:

    Bu versiyonun, halka açık ilk beta versiyon olduğunun farkında olun.Kendi iPhone'umda defalarca test ettim ve ciddi bir problemle karşılaşmadım ama hala, başkaları için sorun çıkartabilir. Örneğin, aşağıda gösterilen dosyaların bozulması, kız arkadaş/erkek arkadaşınızın sizden ayrılması yada köpeğinizin ayakkabınızı yemesi gibi, her şey olabilir :)

    Bu uygulama iki sistem dosyasını değiştirir: notes.db ve com.apple.mobileSMS.plist dosyaları. notes.db dosyasına yalnızca yeni girdiler eklenir ve CopierciN bir şekilde bu dosyayı bozarsa, sadece bozulan girdiyi Notes uygulamasından silmek sorunu düzeltmelidir. Bu versiyon yalnızca beta olduğu için CopierciN'i kullanmadan önce bu dosyayı yedeklemek isteyebilirsiniz.

    Bahsedilen plist dosyası gördüğüm kadarıyla pek de önemli bir bilgi tutuyor gibi görünmüyor. Eğer kaybetmek istemediğiniz gönderilmemiş kısa mesajlarınız varsa bu dosyayı yedeklemek isteyebilirsiniz. CopierciN'i kullandıktan sonra yedeklediğiniz dosyaları tekrar yükleyebilirsiniz.

    notes.db dosyası /var/mobile/library/Notes'da ve com.apple.mobileSMS.plist dosyası da /var/mobile/library/Preferencesin içinde bulunuyor.

    Bunlardan başka, metni sıradan bir dosya olarak kaydetmek verilen yoldaki dosyanın doğrudan üzerine yazar. Önemli bir dosyanın üzerine yazmamaya dikkat edin.

    Bilinen Sorunlar:


    1. Metni seçme olayı çok sorunlu gibi ama genelde çok büyük bir engel değil.

    1.> Sayfayı hareket ettirirken metnin seçildiğini görebilirsiniz. Sadece metinde herhangi bir yere dokunun, seçme işlemi iptal olacaktır.

    2.> Boşluklar ve satır sonları seçme işlemi sırasında yada sonrasında kaybolabilir. Örneğin; eğer seçmeye boşluk karakterinden hemen önce başlarsanız, seçmeyi temizlediğinizde boşluk karakteri kaybolur.

    3.> Seçimi yaptıktan sonra, klavyeden bir şeyler yazarsanız seçilmiş kısım kaybolmaz ve buna yeni girdiğiniz yazı da dahil olur. Eğer 'kopyala' ya basarsanız, bu yeni girilen yazı da kopyalanmış olur. Aslında bu bir sorun değil, bu bir özellik :)

    4.> Hatırlayamadığım daha fazla soun olabilir. Önemli gördüklerim bunlar.


    2. Sadece UTF8 dil kodlaması destekleniyor. Pek kodlama kontrolü yapmadım bu yüzden eğer UTF8 kodlamasına uymayan bir şey denerseniz muhtemelen göçecektir. Şimdiye kadar uygulamayı sadece Türkçe (venitekim İngilizce) karakterlerle denedim ve görünüşe göre kusursuz çalışıyor.

    3. Eğer UTF8 olmayan bir metni yeni bir not olarak kaydetmeyi becerebilirseniz, uygulamada sorun çıkmasa bile büyük ihtimalle bu notu içe aktarmaya çalıştığınızda sorun çıkacaktır. Bunların dışında, Notlar uygulamasındaki son girdi bozulmuş da olabilir. En iyisi Notlar uygulamasını açın ve son girdinin düzgün gösterilip gösterilmediğini kontrol edin.

    4. e-postaların sadece ilk (aşağı yukarı) 500 karakteri içe aktarılabiliyor. Ne yazık ki bu bir hata değil; sadece tüm içeriği okuyacak şekilde düzenleyemedim. Şimdilik, sadece bu özet kısım içe aktarılabiliyor ama dışa aktarma işleminde bir sınır yok.

    5. Gösterge kısmında da bazı sorunlar var. 'Kes' tikten sonra, göstergenin tuhaf bir yere geçtiğini görebilirsiniz. Ayrıca, yapıştırdıktan sonra imleç, yapıştırılmış metnin altında olması gerekirken en üstte duruyor olabilir.

    6. Tablolar berbat görünüyor, evet. En azından font boyutlarını değiştirebilirim.

    7. Metin üstüne çift tıklama seçimi iptal eder ve büyüteci gösterir. Hata değil, yine bir özellik :)

    8. Posta kutuları kısmında hiçbir şey göremeyebilirsiniz. Bu, muhtemelen Mobile Mail uygulamasının yeni postaları indirmenin ortasında olmasından kaynaklanıyordur. Mail uygulamasını açıp, yeni postaları yüklemeyi bitirmesini bekleyip (yükleme animasyonu – dönen tekerlek kaybolana kadar) CopierciN'i tekrar açmak problemi çözecektir.

    9. Bu arada, posta kutuları klasörleri hesaplara ayrılmamış durumda,nitekim bütün hesapların klasörlerini içeren bir liste göreceksiniz. Bu, farklı hesaplardaki aynı isimli klasörlerde karışıklığa yol açabilir.

    10. 2.x.x e uygun geçerli bir Notlar veritabanına sahip olduğunuzdan emin olun. 1.x ve 2.x sürümlerinin notes.db veritabanı formatlarının farklı olduğunun farkettim. Nitekim, 2.x'e yükselttikten sonra, 1.1.4 bellenimli iPhone'unuzdan kalma 'Notes' veritabanını direk olarak telefonunuza yüklediyseniz, notları içe veya dışa aktaramazsınız. Eğer bu durum, ileriki zamanlarda bir çok kullanıcı için problem olursa bellenimler arası uygunluk sağlayan bir versiyon yayınlayabilirim.

    11. SMS uygulamasının yaptığı gibi, kısa mesaj grupları son gelen mesaja göre sıralanmaz. Şimdilik gönderene göre bakmalısınız (ya da alıcıya göre).



    Gelecek Çalışmalar:


    Safari ile Bütünleşme: Aklımda, programı Safari yer imlerinden ya da history'sinden (geçmiş) web sayfaları yüklemek var. Sayfa indirildikten sonra, düz bir metne çevrilecek (asıl içerik yüklenirse nasıl çalışır bilmiyorum, bakacağım). Bir kez çevrildiğinde, diğer tüm metinlerde yapabildiğiniz gibi seçip kopyalayabileceksiniz. Safari'deki bir forma bir şeyler yapıştırmak ise bir sorun. Yine aklımda olan, yapıştırılacak metni çerez (cookies) ya da bunun gibi Javascript bookmarklet (Bir Javascript programcığı) ile okunabilecek bir yere kopyalamak. Daha sonra bu bookmarklet, bu metni seçili yazı alanına yapıştırmak için kullanılabilir. Şu an yalnızca sesli düşünüyorum aslında, bu yapıştırma yöntemi çalışır mı çalışmaz mı bilmiyorum.

    Kişi Listesi: Telefon rehberindeki bir kişi bilgisini kısa mesaj ya da e-posta ile göndermenin kolay bir yolu olmadığı için bu çok kullanışlı olabilir. Teoride çok zor değil ama listelemeyi ve kişi seçimini daha kolay yapmak için bir içe aktarma arayüzü hazırlamalıyım.

    Eklenti Desteği: Diğer uygulamalara import/export edebilmek için eklenti yazabilmek güzel olurdu. Tüm programlar için kodlamak, şey,kötü :)

    Bir Pano Tablosu İskeleti Yapmak:www.openclip.org tarafından da öne sürüldüğü şekilde insanlar aynı dosyayı pano tablosu gibi kullanarak kendi uygulamalarını yazabilirler. Bu yöntemle aynı panoyu kullanan uygulamalarla beraber sistem genelinde bir kopyala/yapıştır özelliğimiz olabilir. Tabi bu, Apple yeni bir sürümle bu özelliği koymamaya ısrar ederse olucaktır.www.openclip.org un fikrine saygı duyuyorum fakat kırılmamış telefonlarda bunu yapmak biraz zor. Sırası gelmişken, kendi uygulamamı ilerde openclip'e uyarlayabilirim. Bu projeyi sadece birkaç gün önce gördüm, daha önce olsaydı çoktan üstünde çalışmaya başlamış olurdum. Aklınızda başka bir şey varsa yorum yazın.

    Teşekkürler: Jay Freeman (Saurik), Jonathan A. Zdziarski iPhone Open Application Development kitabı için, Erica Sadun Dev-Team den, ve kaynak kodlarını hakla paylaşan tüm gelişimcilere. Öğ, teşekkür etmekte çok kötüyüm :) . Objective C öğrenirken birçok kaynak kodunun minicik parçalarına bakmıştım, onların adını buraya yazmalıyım. Oh evet bir tane biliyorum; gojohnnyboi ye teşekkürler. Load/save ile ile ilgili olan dosyayı O'nun uygulaması olan gTxtEdit ten almıştım.

    Bu arada, MagicPad i yapan elemanlar, seçme işlemini nasıl bu kadar düzenli bir şekilde yaptınız :) Birinin bana bu seçme işlemi mekanizmasında - MagicPad de kullanılan mekanizma gibi - yardım etmesi harika olurdu.

    ***********************

    CopierciN Hakkında
    Eylül 14, 2008


    Nedir?

    CopierciN umuyorum ki iPhone'a kopyala/yapıştır mekanizması getirecek basit bir metin editörüdür (ne yazık ki sadece Jb'li iPhone'larda, ). Kopyala/yapıştır özelliğini diğer uygulamalara direk olarak eklemez fakat SMS, Notes, Mail (daha fazlası yakında) gibi uygulamalardan ve bu uygulamalara metin aktarma imkanı sağlar. Akıllıca, değil mi? :)

    Nasıl Yüklenir?

    Cydia, BigBoss kaynağında Utilities başlığının altında bulunabilir.

    Nasıl Kullanılır?

    Basitçe iki kısım var: Metin düzenleyici ve içe/dışa aktarıcı. Metin düzenleyicinin içinden parmağınızı kullanarak metnin belli bölümünü seçebilir, kesebilir veya kopyalayabilir ve seçilen alana yapıştırabilirsiniz.

    Bir metin seçmek için, seçmeye başlamak istediğiniz yere parmağınızla basın ve büyüteç çıkana kadar bekleyin. Parmağınızı hareket ettirin ve bitirdiğinizde bırakın.

     CopierciN (eski adıyla piCopy) Cydia'da


    Metinde bir parça seçtiğinizde yukarıdaki düğmeleri kullanarak kopyalayabilir ya da yapıştırabilirsiniz. Soldaki tuş (Clear adında)metin editöründeki tüm içeriği temizler. ( Metnin büyük ya da küçük birkısmını kırpmak için de kullanabilirsiniz: kısmı kopyala, sayfayı temizle ve kısmı tekrar yapıştır)

    Menü adındaki tuş içe/dışa aktarma menüsünü açar.

     CopierciN (eski adıyla piCopy) Cydia'da


    Gördüğünüz gibi kısa mesajlardan (gelen&giden) notlardan,e-postalardan ve sistemdeki dosyalardan içe metin aktarabilirsiniz. Kısa mesajlar ilgili bulundukları gruplar ile ve e-postalar da içerisinde bulundukları posta kutularına göre gruplandırılır. Dosyalar için ise, şimdilik yolu metin kısmına girmelisiniz.

    Dışa aktarma işlemi orijinal içeriğin içindekileri değiştirmez ('sıradan dosya' olayında hariç, bu durumda verilen dosyadaki tüm içeriğin üstüne yazar). Yani saklanmış bir kısa mesajı, notu ya da e-postayı değiştiremezsiniz. Dışa aktarma işlemi her bir tip için şu şekildedir:

    Kısa Mesajlar: CopierciN kapatılır ve SMS uygulaması CopierciN'in soniçeriği gönderilmeye hazır olarak açılır. SMS uygulamasının içinde bir alıcı seçebilirsiniz. CopierciN in var/mobile/library/Preferences/com.apple.mobileSMS.plist dosyasının üzerine yazdığını unutmayın. Bu dosya gönderilmemiş mesajlar gibi şeyleri saklar. Buyüzden eğer mesajlarınızı saklamak istiyorsanız plist dosyasının yedeğini alın.

    Notlar: Yeni bir not, notlara eklenir. Bu olay sırasında CopierciN, SMS'de olduğu gibi kapatılmaz.

    E-posta: SMS'de olduğu gibi CopierciN kapatılır ve Mobile Mail uygulaması açılır. Yine SMS'de olduğu gibi uygulamanın içinden alıcı seçebilirsiniz.

    Genel Dosyalar: Verilen kaynaktaki dosyanın içeriğinin üzerine yazılır. Sistem dosyalarının üstüne yazmamaya dikkat edin. Ben olsam, /var/mobile/ içine bir klasör açıp metin dosyalarını oraya kaydederdim.

    Basitçe bilgilendirmek için şimdilik hepsi bu kadar.

    Bilinen sorunları görmek için versiyon bilgisini okumayı unutmayın.



    Kaynak:http://go-mercin.net/copiercinwp/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 24 Eylül 2008; 1:43:45 >
  • teşekkürler arkadaşım gayet başarılı gerçekten büyük bir eksikti bu eksiği kapattın..
  • Sevgili murtezacan'ın bize kazandırdığı CopierciN programı için tebrik ediyorum. Kendisinin programını, kaynak kodlarını aktarırken gösterdiği tevazu ve paylaşımcılığı taktire şayan...

    Kendisine belirlediği hedefler doğrultusunda, bizim dilimizi anlayan, bizim telefon kullanma alışkanlıklarımıza uygun çözümler üreten arkadaşımızı teşvik için "Haydi Kızlar PayPal'a" kampanyası başlatmamız gerekliliğini vurgularım.
  • Arkadaşlar program bana ait değil, yanlış anlamışsınız. Program forumdaki GomerciN nickli arkadaşımıza ait. Ben sadece Türkçe çevirisini yaptım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: murtezacan

    Arkadaşlar program bana ait değil, yanlış anlamışsınız. Program forumdaki GomerciN nickli arkadaşımıza ait. Ben sadece Türkçe çevirisini yaptım


    GomerciN'den özür dilerim, yanlış bir anlaşılma olmuş, adam gibi okuyamamışım...

    murtezacan arkadaşım, PayPal ödemesini ilk senin yapman şart oldu:)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tatugokhan


    quote:

    Orjinalden alıntı: murtezacan

    Arkadaşlar program bana ait değil, yanlış anlamışsınız. Program forumdaki GomerciN nickli arkadaşımıza ait. Ben sadece Türkçe çevirisini yaptım


    GomerciN'den özür dilerim, yanlış bir anlaşılma olmuş, adam gibi okuyamamışım...

    murtezacan arkadaşım, PayPal ödemesini ilk senin yapman şart oldu:)



    Önemli değil, sitedeki veya programdaki "Donate" tuşunu kullandığınız sürece para bana gelecek nasıl olsa :P

    Buradan da teşekkür edeyim madem murtezacan'a, çeviriye zaman ayırmaktan kurtuldum sayesinde :)
  • CoiperciN ile nasıl Bütünleştiririz?

    Eylül 22, 2008

    Şu anda pano tablosu için çok çok ilkel, fakat etkili bir yöntem kullanıyorum: bir dosya. 'Kopyala'mak sadece bu dosyanın içeriğini okumak ve 'yapıştır'mak da bu dosyanın içine istenen içeriği yazmaktan ibaret. Yani, eğer metin tabanlı bir uygulamanız varsa, aynı pano tablosu dosyasını CopierciN ile kullanabilirsiniz ve işte bu, uygulamanız CopierciN ile bütünleşti bile. J Pano tablosunda metninizin kullanılabilir olmasını (ve kullanıcı bir şey kopyaladığında üstüne yazılmasını) istiyorsanız, 'var/mobile/Documents/clipboard.gom' dosyasını kullanın. Sonra kullanıcılar CoiperciN i çalıştırıp metninizi yapıştırmak için yapıştır tuşuna basabilirler. Ayrıca yine aynı dosyadan kopyalanan son içeriği de okuyabilirsiniz.

    Başka bir dosya ise ' /var/mobile/Documents/lasttext.gom' . Bu dosya CopierciN açıldığında gösterilecek metni tutar. Yani, bu dosyanın üstüne bir şeyler yazıp kullanıcılara CopierciN i açmalarını (eğer yapabiliyorsanız otomatik olarak da açabilirsiniz) söyleyebilirsiniz ve CopierciN açıldığında bu dosyanın içeriğini gösteriyor olacaktır. Sonra kullanıcı bunu SMS, e-posta vs. olarak göndermek üzere kullanabilir.

    Basitçe bütünleştirme için hepsi bu kadar. Seçme işlemini de daha iyi ve sorunsuz bir hale getirince, onu da paylaşacağım ve umuyorum ki daha gerçekçi görünen kopyala-yapıştır yapımız olucak :)



    Kaynak:http://go-mercin.net/copiercinwp/
  • murtezacan arkadaşım; GomerciN'in yazılarına Türkçe çevirisini yapman çok güzel olmuş. Yalnız bir hatana dikkat çekmek istiyorum. Bir üstümdeki ve ondan önceki çeviri mesajında kaynak olarakhttp://go-mercin.net/copiercinwp/ yazmışsın.http://gomercin.net/copiercinwp/ olacak o
  • Dostum forumda direk link vermek yasak. O yüzden o tireyi koyuyorum araya
  • Haydaa; hadi rapid'dir mapid'dir bunları anladım da bu forumun kuralları da iyice çığrından çıkmaya başladı.
    Normal site adreslerini de direkt olarak veremiceksek bu forumu internet üzerinde değil; başka teknoloji üzerinde kullanalım. AM/FM radyo bantlarında veya Wi-Fi ağlarında on-air filan; sadece yakalayabilen, sniff'leyen girebilsin hesabı... Ne biçim iştir bu.

    Dostum bu konuda yanıldığını zannetmiyorum mesaj sayından ötürü; bu yüzden özür dilerim o mesajım için.
  • bu program safari uzerinde de calisiyor mu arkadaslar?
  • hayır ayrı bir program. açıyorsun kendi menüsü falan var neyi nereye kopyalacapını falan seçiyorsun
  • Safari içinden herhangi bir yazı kopyalayamıyorsun fakat, CopierciN içindeki metin editöründeki yazdıklarını Safari'ye Export (gönderme) yapabiliyorsun. Safari'deki input (yazı girdi) alanlarına koyabilmek için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.