Şimdi Ara

Coöpany of Heroes Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyunun orjinalini almama rağmen daha tam anlamı ile oyunu bi türlü açamadım. Çoğu kez oyunu çalıştırdığımda online bağlantı ekranı geliyor ve kesinlikle single player ile alakalı birşey yok arada sırada oyunu başştan başttığımda da single player a girilebiliyor. Yani yukarda play tuşu gözüküyor. Ama çoğu zaman bu single player a bile girmiyor.

    Şimdi oyun orjinal olduğu için ben online ekranında kaldım ve güncelleştirmeleri yapsın dedim belki güncelleştirmeler bitince bana oynama izini verir fakat en son 1.34 mb lik bir güncelleştirmeyi yapmıyor sürekli server hatası veriyor. Üstelik online menüsüde account yaratma tuşlarıda aktif değil ne online oyun oynayabiliyorum ne de single player a girebiliyorum. Acaba yanlış mı yaptık orjinal oyun almakla. Crackli olsa şimdiye kadar çoktan single ı denemiştim.



  • UP!
  • http://cohpatch.relic.com/

    Burdan patch i kendin indirip yükleyebilirsin.
  • Patchleri el yordamı ile yükle sonra oyuna gir. Yarattığın account on-line gamede de çalışacak. Şifreni unutma. Önce single game'i bitirip sonra on-line oynamanı tavsiye ederim. Offical serverdaki oyuncular gerçekten çok dişliler. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.