Şimdi Ara

Çooook kolay olmalı....ACİL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok kolay olsa gerek ama bilgisayarım cok yavas calısıyor..her dosya, her sayfa acılırken oldugundan fazla beklıyorum,internetım adsl buna ragmen ınternette yavas,,bunun yanında hard diskimde bos gozukuyo ne yapmalıyım????????

• Hmm bilgisayarını güzelce bir virus scan et sonra ad aware se personal çıktı onu yükle spyware doctor onuda yükle spy sweeper onuda yükle arşivde olur hem sağlam olsun search yap spy ve virüs sonucu bildir sonra bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serialkiller666 -- 29 Ağustos 2005, 0:59:34 >
  • ctrl+alt+del yap ve sisteme harcana yerleri kontrol et özellikle scvvhost (dikkat et svchost değil svcchost )bulursan calıstırmayı durdur zira makineyi bos yere calıstırır. Ve üsteki arkadasın dediği gibi taramada yap kolay gelsin...
  • kardes scan yaptık,ad-aware de yukledım sonra onunlada scan yaptım ama hala gerektıgı kadar hızlı degıl????
  • somut bişi lazım ne zamandır böle ve en son hangi proğramı yükledin
  • sistemini ayrıntılı yazabilirmisin
  • spybot ve hijack le de tarat
  • bence arka planda çalışan fazla program var..onları kontrol et gereksiz varsa kaldır.
    tabi arkadaşların dediklerini de uygula..
  • lan olum yanlış bişeler yapıon belliki size sölemiştim daha öncede arka planda(Ctrl+Alt+Del) çalışan fazla program var diye, onlar forumla halledilecek işler olmaz genelde sisteme zarar veririsin "svchost" örneğinde olduğu gibi.
  • selam. arkadaşların söylediği tavsiyeleri uygula. yine çözümezsen sürücüleri birleştirmeyi dene. uzun zamandır birleştirilmeyen sürücülerde de yavaşlık söz konusu olabiliyor.
    c: sağ tıkla özellikler\ sürücü birleştir.
    esenlikler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.