Şimdi Ara

CoolIT'den çift işlemcili LGA1366 sistemler için yeni su soğutma çözümü; WS 240

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Yüksek performanslı sistemler için özel su soğutma çözümleri hazırlayan CoolIT Systems, çift işlemcili LGA1366 sistemler için hazırladığı yen soğutma çözümünü duyurdu. Kimilerinde Skulltrail 2 olarak isimlendirilen çift Core i7 işlemcili LGA1366 sistemlere özel olarak tasarlanan WS 240 kod adlı yeni soğutma çözümü, iki adet su soğutma bloğuna ek olarak iki adet 120mm'lik fana sahip radyatör ile geliyor ve 19.2dbA'lık (en az) gürültü yaratıyor. CFF1 kod adını taşıyan seramik bilyeli pompanın eşlik ettiği WS 240, 50.000 saatlik kullanım ömrü vaat ediyor ve LGA 775 / LGA1156 sistemlerle de kullanılabiliyor.


    CoolIT Systems tarafından iki yıllık garanti ile satışa sunulan WS 240'ın yurt dışı satış fiyatı 270$ olarak açıklandı.








  • Komple set olarak gayet uygun fiyatli üstüne i7 destekliyor..Ama Skulltrail bence bizim gibi oyunculara cok uzak bi platform..Biz bi tane i7 islemciyi göremiyoruz ikinciyi nasil alicaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beriko

    Komple set olarak gayet uygun fiyatli üstüne i7 destekliyor..Ama Skulltrail bence bizim gibi oyunculara cok uzak bi platform..Biz bi tane i7 islemciyi göremiyoruz ikinciyi nasil alicaz


    Katılıyorum
  • şukardarcık teneke parçasına 270 dolar tek tek toplasan daha kaliteli bişey cıkar hortumun kalınlıgına baksana meyve suyu kamışı gibi bana göre yaramaz hem daha çift işlemcili anakart göremedik bizim turkiyeye teklonoji ürünleri bayağı geç geliyor galiba :)
  • hortum değil pipet :D
  • Soğutucu blok kalınlığı daha çok olmalıydı. Ayrıca 2 tane Core i7 kullanan kişiye en az 4*120mm lik radyatör gerekir. Overclock ile 5 GHz görmek isteyen kişilere hitap etmesi gerekiyor. Bence fiyatına göre yeterli performans veremeyecek bir ürün.
  • OC için değilde normal standart hız kullnımlarında belli bir sıcaklıkda tutmak için geliştirilmiş bir ürün gibi geldi bana.Daha çok server sistemler için düşünülmüş sanıyorum zira çift işlemci olayında server sistemler ilk akla gelen makineler oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.