Şimdi Ara

Control Türkçe Yama Ücretsiz -AWE DLC'si Dahil- Aura Çeviri (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
21
Favori
15.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bulkathos

    Umarım sonunu görürüz, kolay gelsin.
    Görürüz, merak etmeyin :)
    İçiniz rahat olsun. Siz ücretli yama almıştınız sanırım. Bunu bekleyeceğinize ihtimal vermiyorum.
    Karşılaştırma yapacaksanız o ayrı tabi :) Sizinki biraz fantezi oluyor :)
  • 1 hafta erken veya geç olsun, sonuçta güzel emek harcanan bir proje geliyor. Beklemek faydalı olacaktır. Tekrardan uğraşanların eline sağlık
  • Emeğinize sağlık hocam. Çok teşekkürler heyecanla bekliyoruz.
  • 12. Ekim.. tik-tok ..tik-tok
  • Ücretsiz olduüu için acelesi de yok sık boğaz yapmaya da gerek yok. Kolay gelsin bekliyoruz. Oyunu sıkıldığım için yarıda bırakmıştım belki kaldığım yerden itibaren Türkçe oynamaya devam ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç olsun yeter ki çıksın, teşekkürler arkadaşlara :)
  • Ekselansları_ E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, lütfen bu tür mesajlar atmayalım. Bizi destekliyor olabilirsiniz, herhangi birini destekliyor olabilirsiniz. Ama bu tür mesajlara hiç gerek yok.

    Kaldı ki biz bu arkadaşlara şans da diledik, hiçbir sorun yok aramızda. Konu sahibi ile de güzel bir iletişimimiz var. Lütfen, rica ediyorum, bu tarz ortamı gerecek mesajlara hiç ama hiç gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 18 Ekim 2019; 23:2:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde hiç cevap vermeyecektim bu şahsa ama hazır @walküre yazmışken -mesaj için teşekkürler-, başka mesajlar da gelmeden genel bir yanıt vermek iyi olacak.

    Biz bu yamaya başlamadan önce, yama istek konusuna "Başkaları ücretsiz yapmayı düşünüyorsa bu işe ayrıca girişmeyeceğiz" gibi bir mesaj yazmıştım. Tek çeviren grubun ücretli yama sunmasından ötürü ve konu altında hep öyle kalacağını belirtmeleri üzerine ücretsiz bir yama sunmak için çeviriye başladık.

    Walküre bu akşam benle iletişime geçti ve bugün itibariyle yamayı ücretsiz yapma kararı aldıklarını, ayıp olmasın diye iletmek istediğini söyledi. Baştan keşke öyle olacağını söyleseydiniz dedim. Walküre, konu altındaki "hep ücretli kalacak" mesajının grubun diğer yöneticisiyle yaşadıkları iletişimsel sorundan kaynaklı olduğunu, çok daha öncesinden ücretsiz yapma kararını aldıklarını ve bizle alakası olmadığını -kasıtlı yapmadıklarını- söyledi. Aramızda diğer detayları da konuştuktan sonra kendi kararlarına saygı göstereceğimi belirttim.

    Sonuç itibariyle aynı oyuna ücretsiz iki farklı alternatif olacak. İsteyen istediği yamayı indirip oynayabilir. Alternatiflerin olması, Control'ü Türkçe oynamak isteyen herkesi mutlu edecektir, ortalığı karıştırmak isteyen bazı troller hariç. Tipik bir örneği 1-2 mesaj yukarıda var.

    Bu durumdan kendine vazife çıkartan trollere hak ettiği cevabı verirdim ama gözümün üstünde kaşım var diye 4 gün ban atan yönetim, beni buharlaştırır. Ben o yüzden uzun zamandır bunlara karşı sadece susmayı tercih edip, mesajlarını reportluyorum. Sevgili ve adil moderatörümüz ise bu trollerin mesajları heba olmasın diye silmek yerine tek tek edit geçiyor, hakaretleri kaldırıyor ben de gülerek izliyorum, böylesi daha keyifli :)

    Düzenleme: Pek sevgili moderatörümüz, "Mesajlar yönetime gönderme yapma yeri değildir. Mesajınız silinmeyerek düzenlendi. Şikayetiniz varsa destek bölümünden bildirin. Devamı halinde ceza alacaksınız. İyi forumlar." diye mesajımdaki son paragrafı kafasına göre silmiş. Bu forumda cumhurbaşkanına da gönderme yapılır, sıradan üyeye de gönderme yapılır, yönetime de gönderme yapılır size mi soracağım kime gönderme yapacağımı? Şikayet yok, olanı yazdım sadece. Foruma üye olurken ben yöneticilere gönderme yapamazsınız gibi bir kural görmedim, kabul etmedim. Aynı paragrafı tekrar yukarıya koydum, bu paragraftan ötürü banlanmaktan çekinmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emmanuel Goldstein -- 19 Ekim 2019; 15:20:52 >




  • Yarın bekliyoruz yamayı kolay gelsin.
  • Ailecek sabırsızlıkla bekliyoruz, başarılar.
  • Beklemedeyiz
  • Bu arada öteki grupta yama ücretsiz oldu

    Bir oyunun iki farklı çevirisi... Bence çok güzel oldu bu. Hiç yama seçebileceğimizi düşünmezdim şu zamanlarda.
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    rekabet her zaman iyidir.
    yarını beklemekteyim bir aksilik olmazsa oyun hazırda duruyor. yükler oynarım ;)

    benim anlamadığım konuda ücretli yamayı alan şahıslar var ve dikkatle beklemekteler. ücretli yamadan memnun olamadınız galiba burada dolaşıyorsunuz :) burada çeviren arkadaşlara baskı yapmanın lüzumu yoktur. psikolojik baskı yapılmasına karşıyım. ha yama çıksa da açık bulsak derdindeyseniz de yine karşıyım ki herkesin eksiği bulunur ki bu normal. Koca firmalar bile sürekli hotfix ile hataları gidermekteler. Bu doğal bir durumdur.

    oyuna gelecek olursak
    yama yarın çıkar ya da çıkmaz ki belki 1-2 gün uzar hiç problem değil. ben bekliyor olacağım ;) çıktığında oynarım.
  • Şahsen ben bu yamayı bekliyorum. Yamanın yeni versiyonunu yapmaya uğraşmayınca bari ücretsiz yapalım da duyar kasalım, hadi melek olalım mantığı pek bana inandırıcı gelmiyor.
  • Hani senin ingilizcen bayyaaaa iyidi Türkçe oyun oynamıyordun hiç :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sasua S kullanıcısına yanıt
    ben nerede bayyaaa iyi ingilizce biliyorum demişim? alıntı yapın da göreyim!!

    kendime yetecek kadar var fazlası olsa zaten buradakilerin çoğuna pabuç bırakmam merak etmeyesin...

    beklediğim oyunları evet türkçe oynamıyorum pek. beklemiyorum o kadar ;)

    ayrıca bu oyunun hikayesi de zayıf ve pek olmadığından çok da aramayacağıma eminim ki bu yüzden bu güne kadar beklettim ön siparişte aldığım oyunu oynamadım. şimdi de dersin hani sen tr dil seçenekli olmayan oyunlara para vermezdin. evet yüzde 80-90 tr dil yoksa sipariş geçmiyorum. konuya gelecek olursak arkadaşlara destek olmak için buradayım.

    pekii sen niye buradasın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 19 Ekim 2019; 21:46:4 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.