Şimdi Ara

Control (2019) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
6
Favori
18.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün 18 dakikalık E3 gameplay videosu yayınlandı. Beklentim çok büyüktü ama bu uzun gameplayden sonra biraz düştü. Mekan tasarımları falan çok suni. Hatunun bir kapı açışı var kapının oraya gidiyor, oynayan kişi tuşa basınca kapı kendiliğinden açılıyor. karakterin kapıya teması, tepkisi falan olmuyor. Yıl olmuş 2019 küçük bir animasyon koyun kapıları açtığında. En azından elini falan uzatsın göstermelik ne bileyim. Tırmanma mekaniklerinin, koşmasının falan kalaslığından bahsetmiyorum bile. Neyse ki Epic kampanyasından ucuza aldım, beğenmezsem çok koymaz en azından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

    Bugün 18 dakikalık E3 gameplay videosu yayınlandı. Beklentim çok büyüktü ama bu uzun gameplayden sonra biraz düştü. Mekan tasarımları falan çok suni. Hatunun bir kapı açışı var kapının oraya gidiyor, oynayan kişi tuşa basınca kapı kendiliğinden açılıyor. karakterin kapıya teması, tepkisi falan olmuyor. Yıl olmuş 2019 küçük bir animasyon koyun kapıları açtığında. En azından elini falan uzatsın göstermelik ne bileyim. Tırmanma mekaniklerinin, koşmasının falan kalaslığından bahsetmiyorum bile. Neyse ki Epic kampanyasından ucuza aldım, beğenmezsem çok koymaz en azından.
    o videoyu görünce oyunun ederinin aslında indirimlerde alınandan da daha ucuz olduğunu anladım..oyun hiç birşey vermedi bana.yazdıklarınıza da aynen katılıyorum




  • Oyun tek bir mekanda geçiyor gibi sanki. Üstüne de sürekli aynı aksiyon sekansları. Duyurulduğundan beri beni açmamıştı, hatta Epic indirimlerinde alıp almamak arasında kaldım fakat almadığım için pek pişman olmayacağım gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 24 Haziran 2019; 12:14:53 >

  • Quantum Break'i yeni bitirdim. Şimdi videolarına bakıyorum da bildiğin Expansion Pack gibi bir şey olmuş Control. Yahu hint fontları bile aynı.
  • ₺40'ye almadığıma üzüldüm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de beklediğim bir oyun olmamasına rağmen ucuz diye almıştım fakat iade edecekler kervanına üzülerek ben de katılacak gibi görünüyorum.

  • Fazla aksiyon olan senaryolu oyunları sevmiyorum ama denemek lazım, ağustos ayında tek beklediğim oyun The Dark Pictures Man of Medan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlokShot

    ₺40'ye almadığıma üzüldüm
    nerde 40tl yav
  • 40 lira idi Epic Store'da. Daha 2000'li yılların başında Max Payne gibi iki klasik çıkartmış bir firmanın Quantum Theory ve onun birebir kopyası Control gibi iki vasat üzeri oyun yapabilmesini aklım almıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Quantum Theory ne hocam. :D Quantum Break teoride iyi fakat pratikte sıvazlıyordu biraz. Yoksa grafikler(özellikle mo-cap), combat sistemi falan bayağı iyiydi. Ama tam çerezlik diyebileceğimiz, 6.5-7 puanlık bir oyundu. 1 ay olmadı bitireli bu arada. Sonra Control'un son oynanış videolarını izledim. Animasyonlar, grafikler, hatta hud fontları bile Quantum Break ile aynı. Adamlar bildiğin ne olsa PS4 sahipleri Quantum Break oynamadı, bilmez diyip itelemeye çalışmışlar. O yüzden indirim döneminde Sinking City ile arasında kalmıştım, ve şansımı Sinking City'den yana kullanmıştım. Sonuç olarak 35-40 saat oynanış ve vaat ettiklerini haddini aşmadan sunan bir oyun oynamış oldum. Remedy bence Alan Wake'in haklarını tekrar geri almışken buna güzel bir kafa yorması gerekiyor. Yoksa aksiyonu iyi fakat vasat üstü oyunlar yapmaktan öteye geçemeyecek.
  • oyun kırılırsa ön siparişi iptal edicem ben beklentimin çok altında kaldı ne yazık ki oyun
  • Bence Alan wake de pek iyi değildi.

    Bununda combat sarmaz ise iade ederim. Hikaye beklentim yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic Store'un Mega Sale vaktinde ₺40 olmuştu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RTX i gostermek icin teknoloji demosu tadinda bir oyun gibi duruyor.
  • Quantum Theory'de bir başka vasat oyundu, yazarken hep onunla karıştırıyorum :D Alan Wake'i de bir korku hastası olarak çok sevmiştim, atmosferi de harikaydı. Ama bu oyunların hiç biri Max Payne'in yanından geçemiyor maalesef. Hatta R* gibi harika bir firma bile Remedy atmosferini yakalayamamıştı son oyunda. Control'ü çok merak ediyorum, indirimi kaçırmıştım maalesef. Artık kış indirimleriyle tekrar uyguna getirir bitiririz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Ahah, siz diyince aklıma geldi o oyunda. Paranın konsollarda olduğu, sadece konsollara özel oyunların çıktığı dönemlerdi. Quantum Theory hiç umrumda değil ama o zamanki kafa yüzünden RDR gibi bir oyun PC'ye çıkmamıştı.
  • Oyunun daha önce açıklanan sistem gereksinimleri yeniden güncellendi.

    Önceki sistem gereksinimleri

    Control (2019) [PC ANA KONU]


    Yeni sistem gereksinimleri

    Control (2019) [PC ANA KONU]




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.