Şimdi Ara

Contorium Yalanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En Vatansever Contorium

    Can G. Kuseyri, eğlence için “sadece Türkiye’de bulunan çok değerli” bir element uydurdu, videosunu YouTube’a yükledi. Herkes elementin peşine düşünce şaka kontrolden çıktı.

    Her şey Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi Can G. Kuseyri’nin Windows işletim sisteminde “con” isminde bir klasörün açılamayacağını keşfetmesiyle başladı. 2006 yılında Aktüel dergisi tarafından uydurulan, Saadet Partisi’ni seçim kampanyasına kadar giren “Feomidyum” şakasından esinlenen Can, biraz eğlenmek için “Contorium” adıyla kendi uydurduğu mineral üzerine hazırladığı videoyu YouTube’a yükledi.

    Türkiye’nin maden zenginliği hakkında türetilmiş komplo teorileriyle dalga geçen videoya göre, dünyada yalnızca İstanbul Boğazı’nın derinliklerinde bulunan “Contorium” 23 trilyon dolar değerindeydi ve Amerikan emperyalizmi Contorium’un çıkarılmasına izin vermiyordu.

    Türk Nazi Partisi’nin propagandası oldu Ancak Contorium şakası bir süre sonra kontrolden çıktı. Video, Contorium’a inananların bir takım eklentileriyle Google’da 15 bin sonuca ulaştı. Kuseyri’ye bir yandan tehdit mesajları, diğer yandan arkadaşlık istekleri yağmaya başladı. Hakkında soruşturma açılsın diye savcılığa bile başvurulurken, Contorium ‘Türk Nazi Partisi’ tarafından propaganda malzemesi haline getirildi. Baştan sona inandırıcılıktan uzak olan videoda İstanbul Boğazı’nın derinliklerinde Contorium isminde 23 trilyon dolar değerinde bir maden olduğu, bu madenin İstanbul’dan başka hiçbir yerde bulunmadığı, ABD ve İsrail’in Contorium’un çıkarılmasına izin vermediği, yabancı bankaların ve Arap petrol zenginlerinin kazı yapmak için boğazdan yalı satın aldığı, erguvanların rengini bu madenden aldığına varıncaya kadar bilgiler yer alıyordu.

    Taraf Gazetesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksiyus -- 15 Mayıs 2011; 9:45:11 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Executor06

    Belki de bu haber elementin ortaya çıkışını gizlemek için bir yalandır?Neye inanacağımı şaşırdım artık.O yüzden hiç bişeyden emin değilim.

    Bu habere gerek yok . Ben videoyu izler izlemez yalan olduğunu farkettim. Biraz mantıklı düşünürsen ne kadar komik olduğunu ve içinde ne kadar alay olduğunu anlarsın.

    Saygılarımla.
  • Bu haberden çok Taraf gazetesine inanan varmı hala? Benim bildiğim böyle bir maden var fakat adı Contorium değil Bor'dur. Ayrıca dünyadaki %90 Bor madeni Türkiyededir. Ve hakikaten Amerika bu madenin çıkarılmasını yasaklamıştır. Çünkü geleceğin en önemli enerji madenidir.

    Tabi bizim halkımız araştırmadan konuşmayı çok sever.

    "Abi ya xD kızılderillilere Türk diyolar ya xD böyle bi saçmalık olabilir mi yua ahahaha xD" Diyen bir halkımızdan araştırmasını nasıl bekleyebiliriz? Bizim dalga geçtiğimiz inanamadığımız haberleri elin Amerikalı yazarları araştırıyor ve bize sunuyor. Dünya üzerindeki ilk piramit, Beyaz Piramitlerdir. Beyaz Piramitleride araştırmanızı şiddetle öneririm!

    "Türk araştırmacı-yazar Oktan Keleş piramitleri ziyaret ettiğinde Türk tarihinin baştan sona değişebileceğine değinmiştir. Yaşlı bir Çinli rehber ile piramitlere giren Keleş piramitlerin içinde Türklere ait sembol, heykel ve tabletler olduğunuda belirtir. Piramitin içinde 2 metreye yakın bir mumya, üzerinde kurt başları ve ayyıldız sembolleri bulunmaktadır. İçerde 3 metre yüksekliğinde Oğuz Kağan'ın temsili süreti bulunmaktadır."

    Burdanda detaylı bilgiye ve resimlere ulaşabilirsiniz.
    http://www.cnnturk.com/Haberim/Cinde.saklanan.Turk.Piramitleri.beyaz.piramitler.ve.Turk.Mumyalari/379.0.3/index.html#photo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyctinus -- 24 Ekim 2011; 15:25:45 >




  • Türk nazi partisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.