Şimdi Ara

continental t860 kis lastigi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
18.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önceki aracımda 175 65 14 ts850 kullandım 1 sene. Çok memnun kalmıştım. Aracı sattım onları da sattığım kişiye hediye verdim. Uzun dönem deneyemedim. Yeni aracıma 205 55 16 wr d4 aldım bu sefer. Bakalım inşallah uzun dönem bunları deneyeceğim ve tecrübelerimi aktarırım. Arkadaşımın aracında 3. senesinde ts850 var ve şuan ben hala bu lastiği zorluyorum karda buzda gerçekten neredeyse ilk günki performansı veriyor. Açıkçası Ts860 alsaymışım keşke demedim değil. İnşallah ileri senelerde iyi ki wr d4 almışım dedirtirir nokian bana.
  • Lastikleri dün akşamki kıyamet gibi karda test etme fırsatım oldu. Esenyurt Ukra city yokuşunda herkes yolda kalmışken ben çok rahat bir şekilde yaklaşık %10 eğimde, dur kalk yapmama rağmen çıkabildim. Ticariler, servisler, özel araçlar sağa çekmiş ya da yolun ortasında kalmış bekliyordu. Aynı eğimde uzun başka bir yokuştan güvenli bir şekilde indim. Kalsam zincir takacaktım ama gerek kalmadı çok şükür. Alacaklara ilk tavsiyem bu lastik olur. Gercekten güven veriyor ve yola yapışıyor.
  • Michelin'e veda Continental'a merhaba
  • Bu hafta bende ya michelin alpin5 yada conti ts860 alacağım.Hayırlısı bakalım :)
  • ben de az evvel hepsi buradadan 195/65/15 continental ts 860 aldım taktığım zaman performansını yazarım.Biraz ucuz geldi lastik fiyatı acaba bi çapanoğlu olmaz değilmi arkadaşlar.Tanesini 159 liradan aldım + 8 lira kargo bedeli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muli29

    ben de az evvel hepsi buradadan 195/65/15 continental ts 860 aldım taktığım zaman performansını yazarım.Biraz ucuz geldi lastik fiyatı acaba bi çapanoğlu olmaz değilmi arkadaşlar.Tanesini 159 liradan aldım + 8 lira kargo bedeli

    sorun olmaz hocam aralık ayında aynı ebadı 151 TL den aldım tanesini 50 TL de kredi kartına puan verdi Petlas fiyatına geldi diyebilirim. Geldiğinde kontrol ettim 2016 üretimi yer tutuşu mükemmel Kayseri şartlarında kullanıyorum fazlasıyla memnunum.
  • Dün geldi hemen taktırdım hafta sonunu iple çekiyorum denemek için.2016 38. Hafta geldi beklediğimden yeni çünkü sadece 2016 üretimi yazıyordu yani senenin başı da olabilirdi. Deneyince bakıcaz artık iyi akşamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende birkaç şey yazayım bu yıl geçsede önümüzdeki yıl fikir olur.iş yerinde alpin 4,wr d4,ug 8 vb dolu lastik var arkadaşlar bende bu yıl ta 860 aldım kışın büyük bölümünde kar buz eksik olmaz tartışmasız conti ve nokian diğerlerinden iyi diğerleri kötü denemez ancak aynı paralara tecih edilmez kanaatindeyim.

    Öncesinde Ultragrip performance 2 gibi iyi bir lastik kullanmış biri olarak ts 860 ciddi iyi işler yapıyor aklınızda spru işaretleri olmasın.

    Bir arkadaş 850 neden pahalı demiş cevabı sitesinde mevcut onda çivi girdiginde belli bir mm de deligi tıkama onarım özelliği mevcut contiseal di galiba nedeni bu.ancak geliştirilen özellikleri nedeniyle ve fiyat olarak ts 860 derim.

    Bir arkadaş video koymuş ancak asr esp vb.çekiş sistemi olan araçla ve çok çok daha yavaş kalmışka cok daha kötü yerlere gitti ts860 söyleyeyim dedim.bence uzun ömürlülük yoltutuş sessizlik fren performansı olarak en iyisi ts 860.kazasız belasız sürüşlerimiz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rasitsvs kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen kış sivas testi nasıl geçti? Ben de bu yıl almayı düşünüyorum ve zarada çalışıyorum,kar yağdıktan sonra buz yapıyor ve tuzlama olmadığı için o buz daha kalkmıyor. Aklımda blizzak almak var ama buz performnsına göre ts860 zorlayabilirim. Bir de bazı yerlerde lastiğin balon yaptığı söylenmiş, bu durumu yaşayan arkadaş var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pisZ3nci P kullanıcısına yanıt
    herhangi balonlama yapmadı. sivas merkezde kullanımıma göre gayet başarılı karlı ve buzlu zeminde yere yapşıyor diyebilirim.
  • 24 Kasım itibariye lastikleri taktırdım; ama simdilik havalar öyle güzel gidiyor ki erken mi takdırdık diye düşünmeye baslamadım değil.
  • Arkadaşlar kış lastiği t860 mı alalım yoksa başka bir tavsiyeniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yksln kullanıcısına yanıt
    Sayın Yksln ben direk alın derim.Ankarada ikamet ediyorum 24 aralıkta ankarada gece kar yağdı nisan jeepler bile çıkamazken cinnah caddesi yokşunu toyota binek aracımla rahat çıktım.çöp kamyonlarının giremediği evimin sokağına rahat rahatarbamı soktum garaja park ettim.tecrübelerime dayanarak söylüyorum.15 senelik isatanbul ankara şehriler arası şöförlüğüm var t860 üzerine kış lastiği yok inanın buna.Alırsanız pişman olmazsınız.Pahalı gelene ikinci önereceğim lastik goodyear ultragrip buda bence türkiyede satılan en iyi ikinci kış lastiği.Yok onada gücüm yetmez diyrosanız.Continantelin yan sanayisi barum diye bir lastik var onuda önerebilirim.Birde sawa kullanan arkadaşlarımda olumlu geri dönüşler aldım.Tekrar söylüyorum kışlastiğinde continin üzerine lastik yok.Saygılarımla
  • ALİCANKARTAL A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Not aldım.👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1 sene önce noktan ile arasında kalmıştım. Nokian almadığına pişman oldum. Leon aracımız var araba zaten sert, nasıl bir olaysa kışlığa geçtiğimde araba daha sertleşiyor. Hamurunun daha yumuşak olması lazım daha konforlu olması lazım diye beklerken böyle bir sorunla karşılaştım ve arabamda sert olduğu için beni arabadan soğuttu. Gidip bayisinden almistim çek üretimiydi bendeki lastikte mi problem var bir türlü anlam veremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Test sonuçlarına ve kısa vadelş kullanıcı yorumlarına bakarak ts860 kış lastiği aldım ablamın aracına. Bu sene ikinci kışı lastiklerin.

    2 kıştır farklı ortamlarda deneyimliyorum lastiği. Çamur, ıslak, kuru vb ortamlarda muhteşem. Gerçekten bşr yaz lastiği konforunda sessiz, yumuşak ve güven veriyor. Fakat benş buz ve kar performansı tam olarak tatmin etmedi. Daha önce farklı marka kış lastikleri ile çok deneyimim olduğunu belirteyim. Van'da bu cuma çok sağlam bir kar oldu ve gün boyu aracın üzerindeydim. Daha iyisini kullandım dedim kullanırken. Benin gibi düşünen var mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    2 yılı devirmişse veya km olarak çok kullanıldıysa performansın düşmesi normal.Ben 2014 te ts850 almıştım 205/55/16 ebatlı 6 ay yaz 6 ay kış lastiklerimi kullanırım 3 yıl kullanım dersek artık bu sene eskisi gibi olmadıklarını kabul etmek normal bir durum.Şöyle bir durumda var bazen kar böyle çok sulu oluyor sıfır lastik bile iş görmüyor , buz performansı derseniz hiç bir lastik çivili olmadığı sürece buzda tutunamaz.
  • İlk mesajda 200lü fiyatları görünce bian heyecan yaptım. Elim ayağıma dolaştı. 400lük lastiği kim nerde nasıl bu kadar ucuza verir hemen alıp kenara 2 set atayım derken mesajın 3-4 yıllık olduğunu fark ettim.
    Konuyu nasıl bulup hortlatıyorsunuz anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacksea533 kullanıcısına yanıt
    Aslında çok km yapmadı lastik. Buz da elbette yapılacak bir şey yok dediğiniz gibi fakat buz üzerinde yine de kuş lastiği çok farklı bir karakterde.

    Kar klasik her zaman yağdığı şekildeydi bir farklılık seçmedim. Dediğinizi de gördüm hemen ezilince byz gibi oluyor değil mi o kar?

    Neyse biraz daha deneyimlemek lazım. Siz hangi şehirde kullanıyorusnuz lastikleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugo U kullanıcısına yanıt
    Konu illk açıldığından beri benim hafızamda. 10 senedir foruma bakarım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.