Şimdi Ara

Continental ama hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşimin aracı için mümkün olan en güvenli sürüşü sağlayacak lastiği seçmeye çalışıyorum bu ebatta malesef fiyatlar yüksek

almışken continental alayım diyorum ancak premiumcontact 5 eski bir desen ve 2024 üretimi ultracontact modeli ise 2025 ancak hiç bilgim olmatyan bir model

siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Continental ama hangisi?

• Bu ebatta Preimum Contact 7 yok ise Ultra Contact tercih edilebilir.

• powermoon kullanıcısına yanıt

Bu ebatta sadece ultracontact var premiumcontact 5 modelinin üretimi 2024 te bu ebat için sonlanmış 6-7 modelleri zaten yok. ecocontact olsaydı hiç düşünmeden direkt alırdım :)

premium markalar arasında michelin var ama çok pahalı

goodyear eagle 2 var ama iyi şeyler okumadım hakkında

hankook ise 2024 üretimi bulabildim

• yarılmasıyla meşhur bir lastik

• bridgestone turanza t005 varsa onada bakın bu ebatta fiyatlar pahalıymış

• 205 55R16 UltraContact sahibiyim.

İki senedir keyifle ve sorunsuz olarak kullandım.

2018 yılında aracımı ikinci el olarak aldığımda CPC5 taktırmıştım.

5 yıl sorunsuz ve güvenle hizmet etti.

Ultra Contact daha sessiz ve dayanıklı bir lastik.

CPC 5 artık tarihin tozlu raflarında yerini almalı çünkü CPC 7 bile çıktı.

• Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

Ultracontact için çok fazla çivi topluyor deniliyor başka birisi yukarıda yarılmasıyla meşhur yazmış

sizde böyle durumlar oluşmadı anladıgım kadarıyla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Continental mi? Bridgestone mu?
    5 yıl önce açıldı
    Dunlop Nasıl Bir Lastiktir?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıda bi üye yarılıyo bu demiş;

Alman malı bu. Ben toyotoyla kaldırıma vurmuştum salıncak yamuldu continentale bişey olmamıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 185/65/15 ebatta 19bin km, 195/50/15 ebatta 8bin kmdir kullanıyorum. Çivi/vida toplama olmadı şükür. Lastiğin pazarlaması zaten dayanıklılık üzerine. Ben çok memnunum UltraContact modeli için. Continental dışında varsa Bridgestone Turanza 5 de çok tavsiye ediliyor.

• PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt

Henüz olmadı. Aksine CPC5 ile 3-4 defa vida/çivi girmişti.

Bu arada lastik içi çelik yama da dünya para olmuş.

Yaptığın iş karşılığında alacağın ücreti kendin belirlemek ne kadar güzel. TÜİK'in yalan dolanlarıyla zam alınca her şey pahalı geliyor işte.

• Basbayağı yarılıyor. Yüzlerce şikayet bulabilirsiniz. CPC5 ile yolda kaldım. 10 bin km'de yanaktan yarıldı. Bir daha asla Conti düşünmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 19 Mayıs 2025; 11:41:57 >
  • michelin primacy ve goodyear efficientgrip performance serisinden şaşmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 19 Mayıs 2025; 12:51:54 >
  • 225/45/17 ebatlarda PremiumContact 7 kullanıyorum. Yol sesi olarak memnunum ancak yol tutuş olarak beklentimin biraz altında kaldı. Araç 1.4Tfsi A3. Özellikle rampada kalkışlarda sakin kaldırmama rağmen patinaja düştüğü oluyor. 2025/03 üretim lastik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2024 ağustos ayında bende ultra contact 215/50/17 yaz lastiği aldım. yaklaşık 1 sene olucak. alırken yaptığım araştırmalarda premium contacta göre ıslak zeminde biraz daha iyi diye seçmiştim. bursada kar pek görülmediği için kış şartlarında biraz daha iyi olur düşüncesiyle aldım. bı sıkıntı yaşamadım genel olarak memnum ıslak zeminde de kuru zeminde de.

• Ultracontact premiumcontact a göre daha yumuşak ve yuvarlanma direnci düşük deniyor ama tam tersi olması gerekmez mi?

Yumuşak lastiğin yuvarlanma direnci daha çok olmalı yanlış mı düşünüyorum?

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

Yuvarlanma direnci olarak bakarsak ilk sırada eco contact gelir sonrasında ultracontact ve en son premiumcontact.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 195/65/R15 hyundai elantra aracımda 2 yıl yaklaşık 30 bin km dir kullanıyorum. Islak zemin performansı A etiket değerine sahip olduğu için tercih etmiştim. Premiumcontact arasında git gel yaşamıştım. İyi ki ultracontact ı almışım. Islak zemin performansından çok memnunum bundan önce pirelli cinturato 7, goodyear efficient grip performans ve nexen kullanmıştım yağmurlu yoldaki en iyi lastikti diye bilirim. 2-3 kez vida girdi.

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt

Merhaba

Şirket aracı fiorino için aynı ebatlarda lastik bakıyoruz. Nexen önerdiler. Bu modelden memnunmusunuz ve nereden almak daha iyi(bayiden direk olabilir ist için)

• Coobaydın C kullanıcısına yanıt

Ben memnunum hocam ama Fiorino ticari olarak kullanılıyor ve yük taşıyorsa yorumum ne kadar sağlıklı olur bilemedim XL yanak lastik seçmeniz gerekebilir. Normal kullanımda oldukça memnunum. Ben bayiden almıştım kampanya vardı internet ile aynı paraya satıyordu yetkili bayi. Bayiden aldığım için lastik montaj ücretsiz olmuştu. Fiyat değerlendirmesi yaparken bunu da göz önüne alarak değerlendirmek lazım malum en kötü yerde bile 700-800 TL istiyorlar 15 inç lastik montajına

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt

Tek kişi veya en fazla iki yetişkin kullanılıyor. Ticari hiç bir amacı yok. Yük filanda taşınmıyor binek gibi düşünün. Düşük beygir ve lpg li olmasına karşın yokuşta ön lastikler patinaj çekiyor. Kısaca mevcut lastikler çöp.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.