arkadaslaar bisey sorcam acil yardım doblo ile connect arasında kaldım bide fiorino var tabi 18 civarı bisey bakınıyordumki bi akrabamız bende 2009 model 40000 de lpg li idi galiba bi connectim var dedi delux modeli 22500 fiyat verdi ne diyorsunuz onumu alayım yoksa 2008 model bi dobloyu 18 e mi alaym? yoksa gidip 2006-2007 model connecti 18500-19000 a mı alayım??
ya bi Allahın kulu yokmu?
ne için kullanacağına bağlı alacağın aracı.
eğer aile için keyifli sürüş güvenlik diyorsan connect derim ben. ticari için de yakıt az bişey fazla olsun güçlü olsun güzel olsun dersen yine connect
ama dersen ki hiç bişey olmasın az yaksın o zaman doblo.
iş icin kullanacaz bide aile ama iste fazla agır bisey yok kucuk 1-2 koli o kadar pek de km yapmıycaz
Connect te lpg olmaz çünkü dizeldir iş için kullanıcaksan doblo al bana sorarsan fiorino küçük gelir.
Az yük taşıyacaksanız aile için en uygunu fiorino olucaktır yakıt tüketimide müsrif değildir sizi üzmez
connect e lpg olmuyor gezmelık araç için iyi seçim olur doblodan daha iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: !! €MR€ !!
Connect te lpg olmaz çünkü dizeldir iş için kullanıcaksan doblo al bana sorarsan fiorino küçük gelir.
Nerden çıkartınız dizel araçlarada tüp takılabiliyor ekonomik olurmu bilinmez..
quote:
Orijinalden alıntı: shadow35
Az yük taşıyacaksanız aile için en uygunu fiorino olucaktır yakıt tüketimide müsrif değildir sizi üzmez
Buda farklı bir düşünce kibrit kutusu gibi olsada çadırcıların işine yarar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme