Şimdi Ara

Component önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamunaleykum. Aracim fd6 kasa honda civic. Sub olarak eski seri rockford fosgate 30 cm t2 var. Iki takim infinity 6500 cx var. Ses amfisi olarak eski seri rockford fosgate p4004 var krom kapakli. Mit degisikligine gitmek istiyorum. Focal krx2 dusunuyorum ama butceyi zorladigi icin audison apk 165 dusunuyorum. Kullananlar cok memnun. Videolarini da izledim begendm. Pop slow enstrumental muziklerde yuksek ses olarak beni tatmin eder mi ? 2 ohm olanini alicam. Amfi 2 ohm da 100 rms veriyor ama rockford her zaman yazdigi degerini uzerine cikiyor. Cikmasa bile 100 rmsi her turlu veriyor. Audison apk 165 sizce nasildir. Krx2 ilerde alicam insallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam selamlar, ben aracımın arka kapılarında audison prima apx 6.5 koax olan hoparlörünü kullanıyorum. bunda crosover devresi yok, tweeterı hoparlörün ortasında, 4 ohmda 70w rms olan bir ürün. ses berraklığı olarak ön kapılardaki sony 1621 lerden daha başarılı. ben direk teypden besliyorum anfide çıkış olmadığı için. caraudio hifide okuduğum yorumlara bakacak olursam, hertz, focal, audison karşılaştırması mevcut, 1. focal, 2. audisonun mid takımı, 3. hertz esk 165 gibi duruyor. hertz esk 165 550tl ye falan bulunuyor piyasada. birde dikkat ettim bendeki audison farklı bir körük yapısına sahip, ve koni olarak kağıt kullanılmış. bu da ses berraklığını arttırıyor bence.
    bu konuyuda inceleyin derim.
    http://www.caraudiohifi.com/forum/index.php?topic=6737.0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 23 Mart 2017; 12:8:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecrasniann

    hocam selamlar, ben aracımın arka kapılarında audison prima apx 6.5 koax olan hoparlörünü kullanıyorum. bunda crosover devresi yok, tweeterı hoparlörün ortasında, 4 ohmda 70w rms olan bir ürün. ses berraklığı olarak ön kapılardaki sony 1621 lerden daha başarılı. ben direk teypden besliyorum anfide çıkış olmadığı için. caraudio hifide okuduğum yorumlara bakacak olursam, hertz, focal, audison karşılaştırması mevcut, 1. focal, 2. audisonun mid takımı, 3. hertz esk 165 gibi duruyor. hertz esk 165 550tl ye falan bulunuyor piyasada. birde dikkat ettim bendeki audison farklı bir körük yapısına sahip, ve koni olarak kağıt kullanılmış. bu da ses berraklığını arttırıyor bence.
    bu konuyuda inceleyin derim.
    http://www.caraudiohifi.com/forum/index.php?topic=6737.0


    Tesekkur ederim. Caraudiohifide de cevap vermistiniz sagolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.