Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (314. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.593
Cevap
45
Favori
230.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.companyofheroes.com/blog/2017/01/05/wbp-v14-supply-event

    arkadaşlar şu yukarıdaki linkte 30 maça 75k supply verileceğinden bahsediyor ama tam ne yapmamız gerekiyor anlayamadım.
    bu konuyla ilgili bilgi sahibi varsa bizi aydınlatsın lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross1963 -- 6 Ocak 2017; 14:55:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cross1963

    http://www.companyofheroes.com/blog/2017/01/05/wbp-v14-supply-event

    arkadaşlar şu yukarıdaki linkte 30 maça 75k supply verileceğinden bahsediyor ama tam ne yapmamız gerekiyor anlayamadım.
    bu konuyla ilgili bilgi sahibi varsa bizi aydınlatsın lütfen


    winter balance moduna atölyeden abone olucaksın o indiriyor zaten. Custom match kuurup options'dan modu aktif edip kendi arkadaşlarınla oynayabilirsin hatta yukarıda open to public deyip birlerini bekleyebilirsin ya da public game list'ten başkalarının kurduğu ve modun aktif edildiği oyuna girip oynayaiblirsin. Maç yenilgi/galibiyet tamamlaman gerekiyor hani şu maç sonunda puan alıyorsun ya işte o maç tamamlandı kayda geçildi demek. Bahsedilen tarihler arasında oynadığın oyun sayısına göre bir hafta kadar sonra ödülün otomatik olarak hesabına ekleniyor.




  • Arkadaslar cok uzun zamandir oynamiyorum oyunu denge su an nasil sizce
  • oyun hala alınır mı ?
  • furkan3191 kullanıcısına yanıt
    eyv hocam teşekkürler
    yenilgi ve galibiyet farketmiyor sanırım bu arada atolyeye abone oldum 4-5 mb bir dosya indirdi az değilmi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cross1963

    eyv hocam teşekkürler
    yenilgi ve galibiyet farketmiyor sanırım bu arada atolyeye abone oldum 4-5 mb bir dosya indirdi az değilmi ?

    sadece denge ve birim sembolleri gibi bir kaç küçük değişiklik içeriyor denge olayı da zaten rakam değişikliklerinden ibaret.
  • furkan3191 kullanıcısına yanıt
    hocam peki bu version 1.4te botlara karşı atsam da sayılırmı eventten faydalanırmıyım ?
  • Loot point kazandığın her maç sayılıyor. Modu kullandığın sürece tabiki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tonight We HUNT.

    oyun hala alınır mı ?

    Alınır.Forumun satış konusuna bak ucuz satanlar vardır belki.
  • Oyunu 820m ile oynayan varsa deneyimlerini yazabilir mi ? Ondan düşük bir kartta oynayan da yazarsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANKA159

    Oyunu 820m ile oynayan varsa deneyimlerini yazabilir mi ? Ondan düşük bir kartta oynayan da yazarsa sevinirim.

    650m var bende orta karar oynuyorum.820 ile düşükte oynayabilirsin bence, zevk vermeyebilir.

    Şuraya göre 650m 1198 puan, 820m 674 puan. Yarı perfonmans yani.
    http://www.videocardbenchmark.net/compare.php?cmp%5B%5D=122&cmp%5B%5D=3586



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 14 Ocak 2017; 15:38:59 >
  • Almanlara cok nerf gelince sinirden birakmistim oyunu. Aylar gecti simdi britishlerle oynuyorum fakat oyuncu sayisi iyice azalmis sanirim oyun bulmasi bayagi suruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala oynuyorum suan oyun dengede gibi ama en sinir oldugum sey almanlarda su rocket arabalarını cıkartıyorlar 5-6 tane. Bende USA oynuyorum haliyle infantarylerle commander vesaire toplu dalıyorum çok etkili oluyo ama o roket arabaları bitiriyo işi ya. Geçen oberkommando oldum.Karşıda 4 ingiliz aha alırız dedim bu maçı. adamlar Mortar şehri kurdu resmen alayı mortar adam çıkartamıyorsun nerden baksan 13-14 mortar kurmuşlar bide bam bam var yanlarında geçemiyosun abi bölgeyi alıcaksın hepsi bi ateşliyo ortada manga kalmıyo. bide oberkommandoların engineerleri çok güçlü dibime gelince şansım kalmıyo oynamasını bilenler çok iyi oynuyo. Britishte full trench(siper) yapmak lazım icine makinalı koyunca baya etkili oluyo defansta. Mesela victory pointi bi british savunma yapsa efsane 4 mortar kursa kimse gecemiyo trench yapacaksın bol bol icine piat team koycaksın bitti. USA da rangersler acayip etkili 3 tane bazula alabiliyor bi takım. 4 rangers çıkar etti sana 12 bazuka bide commanderde var 14. bir tane normal infantary cıkar cunku sis bombası lazım oluyo ona ver makinalıyı bide çavuş çıkar onada ekstra ver makınalı böyle iyi oluyoda. karsı takımda roketci eleman varsa iş zor. Oyunda denk geliyorum çok iyi oynayanlar oluyo ekliyorum beraber oynuyoruz adamlarla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyuna yeni başladım sayılır ingiltere ek paketini önceden almıştım çokta hoşuma gidiyor oynamak tavsiyeleriniz nelerdir nasıl oynamalı hangi taktikleri benimsemeliyim örneğin hangi durumda bofors topunu hangi durumda yarı zırhlı arabayı seçmem mantıklı ?

    Az önce karşidaki oyuncu sovyet seçti 1vs1 başlattık ilk başlarda hakimiyet bendeydi ancak sonradan kaybettim bir daha da toparlayamadım ilk baştaki hakimiyetime de güvenerek bofors yerine zırhlı aracı seçtim iş yapamadım kontrolü kaybettikten sonra

    Kaynak kontrolünde ortalara doğru sıkıntı yaşıyorum adam gücü asker sayımdan dolayı baya düşüyor

    Ve sniper nasıl kullanılmalı çok pahalı olduğu için pek yönelmiyorum ama kalabalık olmayan bir hedefe karşı kullandığımda çok etkili olabiliyor oyuncu birliklerini hiç savaştırmadan geri çekebiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde en sevdiğim ülke o.olabildiğince orantılı dengeli bir ordu kurmak lazım.başlangıçta iki tane infantry section yeterli oluyor(daha fazlası manpower kaybı yaratıyor mid game e kadar).infantry sectionlarını toplam sayıları 2 olcak şekilde bren carrier veya mg ile desteklemek gerekiyor(şehir içiyse mg şehir dışıysa bren yada karışıksa yine dengeli şekilde).sonra ilk bina inşası ve gerektiği kadar sapper(1 veya 2 ama arka arkaya değil)bu aşamadan sonra mayınlar yerleştirilmeli üstünlük kurulursa mg ve bren carrierla korunabilcek biyere mortar pit yapılmalı mortar pit yapılcaksa hemen 6pounder at gun la desteklenmeli.mpit yapılmayacaksa piyade weapon rack açılıp gerekli anti inf anti tank ne gerekiyorsa ayarlanmalı.anti tank ları unutmamak lazım çünkü piyadelerin pek şansı yok diğer ülkelerde olduğu gibi.sonraki seçenek oyundurumuna göre cromwell basmak için kaynak biriktirmek(ki 10 ila 13 dakika arasında basılrla ezici olabiliyor)yada 5 man squadları açmak olabilir.cromwell izlenimlerine göre tank basmak lazım.comet için kaynak biriktirilebilir,tankları etkili kullanılıyorsa başka cromwell basmak yada shermanfirefly basmak olabilir.tank kuvvetleri etkisiz at gunlar iyi kullanılmıyorsa ve blooblar başınızı arıtıyorsa anti airli tank basılabilir(ama kolay ölüyor çok yavaş).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun artık alınmaz. Alacak isteyenlere söliyeyim istedim. Oyuncu yok zaten. Multi atmak için saatlerce beklersiniz, öyle oyunu gelecekte vs..
  • Bunu da nereden çıkardınız? Şuan mesela 6,188 Oyunda yazıyor Steam. Ben kendimi bildim bileli oyun bu aralıkta zaten. Kemik bir kadrosu var ve pekte alternatifi yok. Bu oyunda 50 saatten fazla harcamış adamın geri dönüp tekrar oynamama olasılığı yok. 500 saate gelmiş benim işinde gücünde adamların 2bin saat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teslaninarkadasi

    Oyun artık alınmaz. Alacak isteyenlere söliyeyim istedim. Oyuncu yok zaten. Multi atmak için saatlerce beklersiniz, öyle oyunu gelecekte vs..

    AoEII HD den sonra en cok oynan rts oyunu. Ara sıra oyuncu bularken bekletiyor o kadar =)
  • pembekedi kullanıcısına yanıt
    Ben yinede tavsiye etmiyorum. Karar alacak olanların. 421 saat oynamadan sonra yorumum budur.
  • ARKADAŞLAR ;

    uzun bir aradan sonra basladık bir konuda yardım lazım hatırlamıyorum ama free for all varmıydı compnay of heroes 2 de varsa NASIL AYARLARDAN AYARLIYORDUK dikkatimi cekmedi ?? tşkler
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.