Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (313. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.593
Cevap
45
Favori
230.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler oyunu arkadaşımla beraber oynamak istiyorum steamdan satın aldım yalnız bu eksik tanklar vs canımızı sıkıyor .örneğin almanlarda tiger çıkarmak için satın alma penceresi açılıyor bu öğeleri açmanın bir yolu yok mu?campaign modunu oynamak istemiyorum eğer save atarsam açılır mı bunlar teşekkürler.
  • Siz oynayin bir sure sonra cikacaktir.Oyle bir secenek yok malesef.Veya param cok diyorsaniz parayla da aliniyo.Fakat istediginiz bir general varsa o orduyu oynayin surekli.
  • Vyaçeslav kullanıcısına yanıt
    tam olarak neyi kastediyorsun anlamadım ben. ekran görüntüsü veya detay paylaşırsan, sorununu söyleyebilirim.
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    Bu bir problem değil aslında birçok komutan ek dlc ya da parayla açılabiliyor.Örneğin almanlarda tiger1 tankını skirmish modunda kullanabilmek için 5 tlye ek komutan satın almak gerekiyor.Birçok haritada kilitli gözüküyor,bende diyorum ki bunları ücretsiz almanın bir yolu yok mu yani level kasarak falan açamayız mı bunları?
  • Haritaların kilitli olması bazı dlclerin olmamasından kaynaklıdır. O dlcler aynı zamanda oyuna yeni orduda ekliyor almanı tavsiye ederim.



    Komutanlar ise oyunu multiplayer oynadıkça düşecek. Çok istediğin bir komutan varsa o orduyu daha sık oynaman lazım.
  • Teşekkür ederim cevap verdiğin için öncelikle.Screen shotta görüldüğü gibi komutanları almak için 15000 istiyor bende de görüldüğü üzere yukarıda kocaman sarı renkte bir ''0'' var.Onlar mı yükselecek acaba?Arkadaşımla oynarsam yükselir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyaçeslav -- 24 Aralık 2016; 23:40:5 >
  • Vyaçeslav kullanıcısına yanıt
    15 000 dediği şey supply ücreti. Bunu oyun oynayarak (skirmish veya multiplayer) kazanabilirsin. Her maç sonunda kazanırsan 2000 kaybedersen 1500 puan alırsın. Her 6000 puanda ise rastgele kasa düşer paraşütle. Onu açtığında komutan, bulletin vs gibi bir içerik veya 500 supply kazanırsın. Şanslıysan komutanlar düşebilir veya 500 leri biriktirip 15 000 e satın alabilirsin. Ona da razı değilsen gerçek para ile direkt satın alıp oynarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    Hocam ne güzel anlattın şimdi kavradım.Tek kişilik skirmish oynayınca puan kazanabiliyor muyuz peki?Biraz önce hemen bitsinde bu kasadan ne çıkacak merakıyla dörde bir olan maçı kazandım yalnız hiç puan vermedi.
  • Vyaçeslav kullanıcısına yanıt
    Yalnız veya arkadaşlarınla, bilgisayara karşı veya insanlara karşı hiç farketmez, kazanırsın. fakat bazı modlar puan kazanmanı engelleyebilir, veya afk kalırsan puan kazanamayabilirsin. ve tabi ki sunucuya bağlı kalman gerekir, koptuysan yine kazanamazsın.
  • taktik verinde yenelim ya 1 ay oldu oynamayalı yalnız bir ay önce son maçlar full win diye hatırlıyorum baya oynuyordum art arda en çok US oynuyorum bu smoke grenade olayı çok işime yarıyor okw leerin kurdugu arabalara smoke atınca ateş edememesi vs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ted1Getir

    taktik verinde yenelim ya 1 ay oldu oynamayalı yalnız bir ay önce son maçlar full win diye hatırlıyorum baya oynuyordum art arda en çok US oynuyorum bu smoke grenade olayı çok işime yarıyor okw leerin kurdugu arabalara smoke atınca ateş edememesi vs

    https://www.coh2.org/guides/categories
  • Vyaçeslav kullanıcısına yanıt
    Eğer sadece tiger için alacaksan "mechanized assault doctrine" e bakman daha iyi olabilir. Elite troops un en önemli özelliği bana göre stormtroopers ve stun grenade. Tiger Ace sabırlı ve zorlu bir oyun sonunda işin tadı tuzu oluyor
  • Beyler oyunda yeniyim multiplayer oynarken atıyorlar genelde serverden mods decals falan yazıyorlar olayı nedir acemiyiz diye mi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyaçeslav -- 28 Aralık 2016; 0:52:38 >
  • Multiplayeri custom gameden oynama zaten bir sey ogrenemzsin.atmalarinin nedeni decal ve skinlerle ilgili sanirim kaldirirsan onlari sorun olmaz.
  • .BraveHeart. . kullanıcısına yanıt
    Çözdüm en sonunda yalnız şu oyunu Türkçe yapsalarmış tadından yenmezdi.Çok fazla içerik var alışmak öğrenmek uzun sürecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vyaçeslav

    Çözdüm en sonunda yalnız şu oyunu Türkçe yapsalarmış tadından yenmezdi.Çok fazla içerik var alışmak öğrenmek uzun sürecek.

    spectateden oyun içi maçları canlı izle en iyi öğrenme yolu
  • bugün pz4 sherman tankıma 2 kere sıktı, hemde yan zırha, ikisi de sekti be
    almanları çok nerflemişler
  • Arkadaşlar bu oyunda GPU kullanım problemi mi var?

    İmzamda ki sistem ile gpu kullanımı %55-60 vs oluyor vs fps oranları anormal derecede düşük. Bu oyun bu kadar ağır olamaz diye düşünüyorum.

    Oyun sorunlu mu yoksa başka bir şeyler mi yapıyoruz?
  • Grafikler sondaysa sorun olabilir.sistemine bakmadim ama bende 4 gb gt840 m var ki iyi bir kart degil.ama yine de akici oluyor 4v4 disinda.
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    İmzandaki sistemden kimsenin şüphesi olmaz sanırım. Oyun çıktığından bu yana kronik bir performans problemine sahip. SEGA müşteri desteğinden belki tedbiren bazı uygulamalar yaptırabilirler sana. Başvurmanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.