Şimdi Ara

COMPACT DIZELLERİN LİDERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir test ,hız ve tüm veriler ortada.Sonuç,

Compact sınıfın doğal lideri.Arkadaşlar düzelttim hızı ,metresi,sayısal değerleri ile bana göre güzel ve yararlı bir değerlendirme.

http://dosya.co/u01pjnsjq1jq/AZ-12-2015-VT-Kompaktklasse-Ford-Focus-Kia-cee'd-Nissan-Pulsar-Peugeot-308-Renault-Megane-VW-Golf-Daten-Tabelle_(1).pdf.html?killcode=4xhcz8cufi

COMPACT DIZELLERİN LİDERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 15 Temmuz 2015; 20:23:01 >

• Bişey göremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pdf eklemek istedim ancak eklenmemiş acaba nasıl ekleyebilirim yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 15 Temmuz 2015; 13:00:40 >
  • Kardeş güldürdün
  • tahmin ettiğim üzere qashqai lider olmuş
  • Bir 308 değil

• Öyle bir araç yok demek istemiş arkadaş galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 e-hdı 120 hp 6 otomatik 308 i görüyorum.
    şehir içi: 4 lt
  •  COMPACT DIZELLERİN LİDERİ
  • Dosya yukleme sitesine ekleyip oradan link atarsin. Veya jpege donusturup yuklersen de olur

• Yardımda bulunan arkadaşlara tesekkur ederim inşallah yararlı olur.
  • Bizim ceed nal toplamis

Halbuki ceedde stok cerato yazilimi olsa en azindan 1 kategoride bayragi alirdi ceed.

• Yine ne yapıp edip yok versatility, yok bilmemne puanı ile golf'ü birinci seçmiş almanlar, halbüse blue hdi 10 numara dizel motor. Ben dizel hatch alacak olsam düşünmeden 308 tercih ederdim.
  • İç mekan özellikle arka bacak ve baş mesafesinden bahsettiği bölüm neresi acaba? 308'in 2. olması büyük başarı. Acaba motor farkı ile mi Focus'u geçti?
  • Golf yine birinci olmuş. Şaşırdık mı? Tabi ki hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testi alman yapar da golf dışında bir araç birinci olur mu hiç?Adamlardaki pazarlama taktiği insanı dehşete düşürecek cinsten.Bu şekilde ayrıntılı bir şekilde rakip markaları sayısal ifadelerle kıyaslayıp kendi araçlarını öne çıkararak müthiş bir kurnazlık ve pazarlama taktiği yürütüyorlar.Ne zaman şu almanların otomobil pazarından silindiğini görürsem o zaman benim rahatladığım gün olur.Bilmiyorum nedense ama bu adamlar ve otomobillerinde bir iticilik var.Diğer ülkeler ve otomobillerinde bu iticilik yok.Bence vw nin forumda sevilmeme sebebi de bu iticilik.Adamlardaki aşırı kendini beğenmişlik ve her şeyin en iyisini biz yaparız mantığı insanları bunlardan soğutuyor.En önemlisi de hiç mi hiç objektif olmadıkları gibi aşırı tutucular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 15 Temmuz 2015; 23:15:53 >
  • 110luk golf 6 ileri değil mi?
  • Kesinlikle 308. Motor olarak gerçekten muazzam. Yakıt konusunda her şey ortada zaten. Kullanmak lazım tabi kullanmayan arkadaşlar önyargılı davranmayalım :))

• Ayrıca testte golfte 110pslik euro 6 motor var ama ceedde 136pslik euro 6 motor yerine 128pslik motor test edilmiş.
  • Benim icin ilginc olani fordun yeni 3 silindirli versiyonu tuketim acisindan 308 oranla %13 fala tuketmis ancak ara hizlanmalarda ise rakipsiz.
    Nissan ve renault ayni motora sahip olmalarina ragmen %10 tuketim farki var.
    En iyi motor 308 de ancak golf te 5 ileri vitese ragmen performans ve tuketimde geride kalmamis.
    Somut rakamlar tablodaki siralamayida aciklamaya yardimci oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.