Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
128.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Keşke bilgisayar için remastered yapsalar.
  • masmynak, hiçbir fikrim yok. Belki forumun bir bugıdır, ara sıra yeniden düzenlemeyi dene imzanı.


    _ogz, bu oyun eski oyunlar içerisinde iyi çalışıyor gene. Teknik problemler (crashler, oyunun çok hızlı olması, vs.) bazı programlar vs. ile çözülüyor. Steam versiyonunda da bir sıkıntı yaşamadım; ilk oyunlarda arada crash oluyordu ama sık sık save edince bir sıkıntı olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jansay

    masmynak, hiçbir fikrim yok. Belki forumun bir bugıdır, ara sıra yeniden düzenlemeyi dene imzanı.


    _ogz, bu oyun eski oyunlar içerisinde iyi çalışıyor gene. Teknik problemler (crashler, oyunun çok hızlı olması, vs.) bazı programlar vs. ile çözülüyor. Steam versiyonunda da bir sıkıntı yaşamadım; ilk oyunlarda arada crash oluyordu ama sık sık save edince bir sıkıntı olmuyor.

    bi haber var mı mobil sürümden
  • 1. Oyun muydu o ya 2001 2002 de falan oynuyorduk vay beee green beret ve iğneyle adam öldüren reis favorim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekleyin gruba :) spy iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _kertmeyenkele_, bir bilgim yok.

    AdamBaliKokusu, ya birinci oyundur veya Commandos: Beyond the Call of Duty'dir (birin ek pakedi gibi ama ayrı bir oyun sayılabilecek kadar gelişmişi).

    smnytmglu, hoş geldin.
  • Commandos benzeri Shadow Tactics indirimde şu an, türü sevenlere şiddetle tavsiye ederim.

    http://store.steampowered.com/app/418240/Shadow_Tactics_Blades_of_the_Shogun/
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    oww aynısı lan bu :D oyun motorunu satmışlar kesin
  • selam beyler 1-61 olduysak çok manalı, laz commando da geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denondj

    selam beyler 1-61 olduysak çok manalı, laz commando da geldi

    Ekleyeyim mi?
  • Ekle ekle, bende denizci eleman olayım madem :D laz komandosu diver
  • merhaba

    Steam deki ,paket commandos, windows 10 da çalıştırma konusunda problemler varmı? Sırayla tüm oyunları oynamak istiyorum. Nostalji olsun diye.

    teşekkürler
  • denondj, ekliyorum hoş geldin.

    speedycruiser, bende Windows 10 var, aldım oynadım. İlk oyunlarda crash problemi olabiliyor, o yüzden sık save etmek gerekiyor. Hız problemi de vardı sanırım ama ona da alışınca problem kalmıyor. İndirimde almanı tavsiye ederim, oynayamasan bile verdiğin para koymaz, çünki indirimde ciklet fiyatına satıyorlar.
  • Commandos sever olarak bende bayadır buna benzer oyun arıyordum. Shadow Tactics oyununu aldım ps4 için. Baya baya aynısı çok güzel oldu yani.

    Bu desperados dediğiniz oyun baya eski yeni sistemlerde çalışır mı? Commandos gibi hatalar veriyor mu?
  • Shadow Tactics valla çölde bir içim su gibi geldi Commandos topluluğuna. Ben de sevdim oyunu.

    Desperados'u malesef çalıştıramadım, Dx sürümü ile alakalı problemleri var: oyun yeni bilgisayarlarda kasıyor. Evet, kasıyor. Şu teknolojiye kafam hiç ermiyor gerçekten.

    Ama Desperados'u çalıştıranlar var; hatta bir eleman Let's Play'ini yapmış. Oyun Steam'de de satıldığı için "oyunu aldık oynayamadık" topicleri bulabilirsin. Orada oyunu çalıştırmak için programlar, usüller, vs. var. Hepsini denedim ama yapamadım belki sen yapabilirsin.




  • Shadow Tactics 1. bölümü bitirdim oyun birden zorlaştı sanki ben sürekli ölüyorum bi oynayamadım gibi oldu. sıkıldım durum öle olunca. comandos da tek çizik almadan bitirirdim bölümleri
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olucak ama yarıdmınıza ihtiyacım var.
    Bllgisayarım ;

    Windows 7 Starter 32bit

    Oyun sorunsuz çalışıyor ama 2 ana problemim var;
    -Oyun çok hızlı askerler yürümesi bile koşma gibi oyun 4x te oynanıyor sanki,
    -Oyun oynadığımız sırada arkada çalan efsanevi müzikler çalmıyor ..

    Bu konular hakkında yardımlarınızı bekliyorum
  • masmynak, Shadow Tactics'in tarzı biraz farklı: Commandos'tan hem daha kolay hem daha zor. Oyunun mekaniklerine alışınca daha kolay.

    gallantboy, ilk sayfada "Commandos hız problemi" başlığını bir incele. Ben şahsen o mevzuyu çözememiştim ama bir adaptasyon sürecinden sonra oynayabildim. O hıza alışıyorsun yani. Müziksiz de tabi keyfi yarıya düşüyor ama öyle de oynanıyor valla.


  • Arkadaşlar Kalypso Media Commandos'un Haklarını Satın Aldı - Yeni Oyun Yolda! haberi ile kıvılcım verildi haberiniz olsun yeni Commandos oyunu inşallah gelecek...



    ALINTI :

    "Commandos hayranları, size çok güzel bir haberimiz var. Kalypso Media Commandos serisinin tüm haklarını satın aldığını duyurdu! Benim de en sevdiğim oyun serilerinden biri olan Commandos'un ismini yeniden duymak harika oldu.

    Kalypso Media hem eski oyunları mevcut nesil platformlar için yeniden yayınlayacak, hem de serinin yeni oyunu üzerinde çalışmaya başlayacak.

    Commandos serisinin yaratıcısı Pyro Studios başkanı Ignacio Pérez "uzun süredir markalarımızın devamı için uygun bir ortak arayışındaydık. Kalypso tanınmış isimleri yeni nesille buluşturmakta önemli bir uzmanlığa ve deneyime sahip, Commandos isminin emin ellerde olmasından büyük mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuşurken, Kalypso'nun kurucusu Simon Helwig ise şunları söylüyor:

    "Pyro Studios ekibinin stüdyonun tarihi boyunca başarmış ve yaratmış olduğu işlere büyük saygı duyuyoruz. Bu sevilen oyunları tekrar canlandırmayı ve yenilerini geliştirmeyi serinin dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına karşı sorumluluk olarak görüyoruz. Elbette tüm platformlar için yepyeni bir oyun da geliştireceğiz, ama varolan oyunları da yeni teknolojiler ve platformlara uygun hale getireceğiz. Önümüzdeki imkanlar bizi oldukça heyecanlandırıyor, yakın zamanda potansiyel geliştirme stüdyoları ile görüşmeye başlayacağız."




  • Ben de bu haber yazmak için girmiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.