Şimdi Ara

Comet Lake-S’in yongasetleri sızdı: PCIe 4.0 ufukta görünmüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • badmobil kullanıcısına yanıt
    Doğruları yazmış neden kızdın? Kullandığın AMD işlemcisinin fiyatına sana daha iyisini mi verecek Intel demişler cevap vereceğine boş laf Atar gider yaparsin ancak.

    Sanane onane diyeceğine yazmasaydin OzAman birşey yazmışsın sana cevap verilmiş ama senin cevabında hiçbir şey Yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Sana göre doğru olan başkasına göre olmayabilir. Ben sadece yeni İNTEL işlemcilerin hemen gelmesini yazdım. Bunda bu kadar abartılacak durum yokken malesef ki saçma sapan AMD daha iyi gibisine hatta konu dışı olarak türkçe kurallarına bile gitti konu. Buda yetmedi şuçlamada bile bulunuldu. Konuda troll biri İNTEL ile ilgili abartılı yorumlar yazdı diye suçlusu ben oldum. Yorumları iyice okursanız yorumlarımıza saygı duyulacağı yeri alakasız yazılar yazılırsa kim olsa yazar. Zaten ben söyleyeceğimi söyledim. Konu kirlenmesin diye bu konu hakkında yazmıcam dediğim halde şimdide siz uzatıyorsunuz. Ben İNTEL ile memnunsam buna kimse karışamaz. Bende bir başkası için AMD ile memnunsa ben o arkadaşa karışamam. Çünkü kendisi memnun yani ne alaka. İnsanların yorumlarına saygı duyulması lazım. Herkez bilgisayarda aynı oyunları veya aynı uygulamaları kullanmıyor. Ben AMD işlemciden istediğim performansı alamayabilirim yani bu tamamen doğal birşey. Bir başkası da İNTEL işlemciden istediği performansı alamayabilir. Uzatmanın veya kötülemenin kalp kırmanın anlamı yok. Ama bazı arkadaşlar nedense bu tür konulara farklı bakıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3900x intelin masaüstü işlemcilerini bitirdi.Sunucu işlemcilerini bile halletti. 3950x kalanları buharlaştırmak için geliyor.
    İntel Nokianın yolunda ilerliyor.

  • Şu 3700x ile baş edemeyen işlemci miydi o?

  • zamanında amd için rtx ne gerek var daha erkekn diyen kanser kitle suan intele 4.0 için yerden yere atıyo sorsna herkezin elinde pcıe 4.0 ssd var

  • rtx geldiğinde amd kartlar için şuanlık gerek yok dşyenler intele 4.0 gelmemiş diye ortalığı birbirne kattı sorsan herkez teknoloji çılgını sorsan herkez pcıe 4.0 lık ssd var sorsan herkezde rtx 2080ti var limitlerini kıtıslyana bişiler var sorsan tutdurmuslar marka takıntılıgı kım ne derse düsin oynadıgın oyunsa eğer bişi üretmiyorsan ortaya koymuyorsan sadece işin oyunsa intel bukdr acık ve net

  • İşin güzel yanı Intel PCIe 3.0 konusunda o kadar uzman ki alacağınız anakartlar en hatasız PCIe 3.0 destekli anakartlar olacak. AMD bu konuda acele ederek büyük bir hata yapmış durumda. Ne idiğü belirsiz PCIe 4.0 destekli anakart alıp niye riske giresiniz? Otomobil motor ve şanzımanlarında da aynı kaide geçerli. Bakızın DSG'ye alanın elinde patlıyor. Ama tam otomatik 4 ya da 5 vitesli şanzımanlar öyle mi? Ömürlük alim allah. Bu sebeple ver parayı Intel'e al eski teknolojiyi zaten yakında yeni çipset tanıtır PCIe 4.0 destekli hemen alırsın yenisini bakarsın keyfine.

    Not: Ağır ironi içerir. (Okuduğunu anlamakta zorlanan bir ülke olduk vesselam)

  • 2020 de sistem toplamayı düşünüyorum. Ryzen 4000 serisi ve Intel 10. Nesili bekliyorum ama pcie 4 olmaması tam bir hayal kırıklığı oldu. Sırf bu yüzden intel almamayı düşünüyorum.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.