Comeback olur mu?
-
-
Bu yılını odana kapanıp bilgisayardan kendi projelerini üretmeye çalışmakla geçir, githubunu doldur, linkedini doldur, hocalarla aranı iyi tut güzel bir staj yeri ayarlasınlar iş başlangıcını orda yapmak için kendini yedirmeye bak bir de spor yapmıyorsan spora başla bu sayede her konuda daha istekli olmaya başlarsın 1.5-2 sene de kendini verirsen harikalar yaratılır, yalnızca spora ve derse aban geri kalan her şeyi salla iş hayatına atılınca istediğini bol bol yapacaksın bu yıllarını iyi değerlendiremezsen ilerde 4-5 yıl sürünme olarak geri döner sana zaman nasıl geçmiş anlamazsın. ben çok oyalandım süründüm, yazılımlara gömülmem gerekirken bir kız içimizden geçti stresle, depresyonla okulu bıraktık geçinmek için otellerde garson olarak buldum kendimi, inşaatlara gittim, boyaya gittim, tarlaya gittim, ezildim, küfürler yedim, dayak attım, atıldım her haltı yaşadım. sonra tak etti kafama ceng'i bırakmıştım yeniden kazandım kaldığım yerden devam ettim spora abandım yaşım geçti demedim geceleri 4-5 saat uyudum halen de öyleyim şu yazdığım saate bakarsan.. kaybettiğim yıllarımı telafi ediyorum, arkadaşlarım çocuklarını okula başlatıyor, ben ancak kendimi düzeltebildim. kimse seni düşünmez senin için savaşmaz sen kendin için savaşacaksın.
İyi bir yol planı çizmiş. Olur bence. Alternatif olarak aktif iş çıkaran hocaları tespit edip birinin labına girip labda iyi mesai harcarsan işine yarayacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Olayı dramatize etmiş ilk yorumu yapan kişi, abartmanın anlamı yok. Madde bir, oturup ciddi mesai harcayıp çalışacaksın, ek olarak sosyal beceriye yatırım yapmakta fayda var (teknik beceri tek başına bir işe yaramıyor nerede olursan ol, 3.9 gpa olsa bile diploma elinde gezersin), atılgan olmaya çalış. Abartmadan kendini pazarla, iletişim becerini güçlendir.
_____________________________ -
2-0 yenik dk 70, iki üç değişiklikle en kötü 2-2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt