Şimdi Ara

Çomar hakaret midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki sefer çomar yazdım diye hakaretten 4'er gün hesabım erişime kapatıldı. Kaldı ki çomar bir hakaret değildir.

Tdk'da yazan aynen şu:

1. isim İri köpek, çoban köpeği
    2. Terbiyesiz, kaba, saldırgan kimse
    "Sen böyle üst perdeden konuşuyorsun çünkü etrafındaki o çomarlara güveniyorsun." - R. C. Ulunay

Ben ikinci anlamını kullanıyorum ve bu hakaret değil neden hala çomar yazanlara ceza verip duruyorsunuz admin arkadaşlar ?

• Belki çomar olduğun içindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohoooo ben birine "sincap" dediğim için ceza almıştım. Allahın sincabı şikayet etmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

Ohoooo ben birine "sincap" dediğim için ceza almıştım. Allahın sincabı şikayet etmiş.

Sincap yine belki bir asagilama olarak gorunebilir peki iki yuzlu hakaret midir hocam ? Ne yazacagimi sasirdim artik. Su aralar demokrasi ruzgarlari esiyor forum yonetiminde.

• Çomar deyince elinize ne geçiyor? bu forumda millete çomar yaftası yapıştıran kimi gördüysem aslında kendisinin çomar olduğunu fark ettim
  • hayır iğrenç bi lakap. en çok sahibini kirletiyor. ama hiçbiri bunun farkında değil. gerçi neyin farkındalar ki
  • sozluk anlamiyla ne alaka,ima ettigin sey belli.hakarettir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nusr-et

Çomar deyince elinize ne geçiyor? bu forumda millete çomar yaftası yapıştıran kimi gördüysem aslında kendisinin çomar olduğunu fark ettim

Bu laftan dolayı sanada 4 gün vermesinler şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.