Şimdi Ara

çokk acil dvr hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.
    iş yerime hd kalitede kayıt ve oynatma yapabilen bir sistem kurmam gerek (yasa gereği). satış yapanları ve nette bulduklarımı biraz karşılaştırdım inanılmaz fiyat farkları var. muhtemelen internetten almayı düşünüyorum. ancak isteğim 2 yada 3 mp ahd kamera 1080p dvr olarak sistemi düşündüm. problemim ise şu internetten satış koymuşlar başlıkta 1080p yazmakta. açıklamayı okuyorum kafam karışıyor. açıklama tam olarak 1080n/720p yazmakta haliyle birlikte bütün güven kayboluyor. tavsiye verebileceğiniz bir yer site şirket link v.s var mıdır.



  • Merhaba, XVR, DVR AHD Kayıt Cihazlarında 1080P ve 1080N olarak 2 seçenek bulunmaktadır. 1080P Kayıt cihazları 1080p kalitesinde hem görüntü hemde kayıt yapmaktadır. 1080N İse 1080P Görüntü kalitesi veriyor kayıt ise 720P olarak kayıt yapıyor.

    İnternet üzerinde fiyat farklılıkları ise malesef dediğiniz gibi bizimde çok rahatsız olduğumuz durumlar AHD FULL Set diyip 1mp veya 1.3 mp bordu değişmiş kamera veriliyor. HDD Normal desktop masaüstü hdd ve işlem görmüş yani tamir onarım yapılmış sıfır gibi ambalaj yapılarak satılmaktadır. bu sebeple ürün seçerken ürünün kalitesi ve uzun ömürlü olmasına mutlaka dikkat edin. 1 defa alıp en kötü 5 yıl hic bir yatırım yapmayın yada ucuz kalitesiz alıp 1 yıl olmadan arıza veya gece görüşmeleri tamamen gitmi olabilir.
    bu konuda yardıma ihtiyacınız olursa size yardımcı olmak isteriz iyi günler

    Ümit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.