Şimdi Ara

Çok zengin bir kizla çıkmak ciddi lütfen bi yorum yapın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • konu doğruysa

    alcak gönüllü biriyse ilişki sürebilir.ama parayı bulunca insan oğlu değişiyor kız muhtemel bu tiptedir değişmiştir.seni ileride cicim ayları dışında parasıyla ezebilir ve bir kızgınlıkta laf sokabilir.altında kalırsın lafın.bunu göze alabiliyorsan cok kafaya takmıycaksan.ama laf sokma ihtimali cok yüksek .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 11 Ocak 2019; 10:48:12 >
  • Cesebe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sal hocam heleki gururlu biriysen ilk fırsatta çıldırırsın ama gevşeksen bi dene

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freshmind

    Kişilikten kişiliğe değişir o durum ... Bir benzeri başıma geldi yıllar önce. Aramız çok iyiydi, çok farklı kafalarda insanlar olsak bile ortak bir nokta bulup konuşmanın buluşmanın vakit geçirmenin keyfini çıkarıyorduk.

    6-7 aylık bir arkadaşlık döneminden sonra bana çıkma teklif etti. Kız öyle aman aman güzel değildi ama ortalama üstüydü. Dış güzelliğinde değildim zaten. Boştaydım bende, aşk meşk olmamasına karşın, bir şans vermek adına kabul ettim. Erkeklerle de pek anlaşamazdı kendisi. Uzun ilişki falan yürütemezdi. İlk defa birisine çıkma teklif etmişti.

    Yalan yok, zamanında öz güvenim tavan yapmıştı. Çevrede kızı tanıyordu, ailesinin tekstil, inşaat, plastik doğrama gibi sanayi-inşaat ağırlıklı sektörlerde güzel sermayeleri vardı, ama bunun ne kadarının kıza yansıdığını bilmiyor, yaşayacağımız ilişkiye etkisini hiç ölçüp tartmıyor ve düşünmüyordum.

    Çevremden nasıl yorumlar geldi hayal dahi edemezsiniz, milleti o zaman tanımıştım... Sömür, kullan, evlen, başka kızlarla takılırsın evde onu idare edersin, hayatın kurtulur vs vs . Çok uzaktan değil akrabalardan bile benzer yorumlar aldım.

    Ama dediğim gibi kişilik meselesi, kızın arabasına ilk bindiğimde, bana doğum günümde Fender Paramount gitarımı alınca bu işin yürümeyeceğini anladım. Olmuyor... Takıldığı gittiği mekanlar, kendime konduramamam, bir şeyler yapmaya çalıştığımda eksik gedik kalması. Kağıt üstünde okuyunca tatlı gelebilir (belki gelmez) ama reel de iş ciddi gurur-onur meselesine dönüyor. Bir kızın yanında öyle -en azından- maddi olarak güçsüz kalmak... Yada eşit olamamak diyeyim kalpler bir olsun

    O zamanlar parayı konuşmaya utandığım için, sıkıldığımı belirtmiş ve havadan sudan bahanelerle zar zor ayrılmıştım 8 aylık bir ilişkinin ardından. Ama 2 yıl sonra tekrar sosyal medyadan konuştuğumuzda o dönemin şartlarında durumun tamamen maddi olduğunu belirtmiştim bu sefer çok daha kötü tepki verdi, sen parasız olduğun için nasıl benden ayrılırsın diyerek o bir zamanlar öne sürdüğüm havadan sudan nedenlere karşılık aldığım tepkinin bir 10 katını aldım. Kalbi temiz iyi bir insandı. Şu sıralar evli diye biliyorum 1 çocuğu da var. Allah mutlu mesut etsin.

    Belki mutlu olurduk belki olmazdık bilmiyorum, ama o gün için o zaman ki kafa yapımla kendime yediremedim ve kimisinin rüyasını kurduğu bir ortamı elimle itmiş oldum. Kimisi "errrkkekkk" diyor, kimisi ise "malll". Ben ikincisi olduğuma inanıyorum zira aradan bunca yıl geçtikten sonra insan aslında şahsi mülkiyetin aşka/sevgiye olan etkisinin gerçekliğini görüyor, onlarca yalandan aşka şahit oluyor, menfaatin her türlü yüzüyle karşı karşıya kalıyor ve bu kadar saf bir sevgi bulmuşken değerlendiremediğime yanıyorum.

    Benim maddi durumum mu ? Ayın sonunu zor getiriyoruz işte. Hatta oldukça değerli bir kulaklığımı satışa çıkardım, faturaları 2 aydır ödeyemeyince. Kalın sağlıcakla...
    Üzüldüm hocam. Sonu kötü bir hikayeymiş sizinki. Ne desem bilemedim. Ama ideallerinizden vazgeçmediğiniz için tebrik ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Krdsm sen kızın adresini bana yolla ben çıkma teklifi ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence buluşmaya zengin ve yakışıklı birini götür, ben beyefendinin kahyasıyım de çık git.. Bir daha nereden görecek zaten..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zengin kız fakir oğlan dizisi gibi olmuş hocam.
  • Kızın babasının adını yazsana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiz doğuştan zengin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekstilci ama adını vermeyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hmm88

    Kiz doğuştan zengin
    doğuştan zengin olduğuna göre şımarık yetişmiştir.seni ezer laflarıyla.bir kavgada ağzından duymayacağın lafları söyler ağır gelir sana üzülürsün.tabi karar senin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.