Şimdi Ara

COK YALNIZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok yalnizim. Insanlarla tanisip kaynasabiliyorum. Ama daha sonra herkesi kendimden bir bir uzaklastiriyorum. Nasil oluyor ben de anlamiyorum. Okul acildiginda yurda yerlestigimde bir suru arkadas edindim. Simdi odamda dhye giriyorum tek basima kaldim. Okulda da tek kaldim. Insanlarla samimi olamiyorum ya da olup kendimden uzaklastiriyorum.

Üzgünüm yalnızım ve yalnızlık paylaşılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendede benzeri var benimkisinin sebebi ben karşımdakiyle uzun süre zaman geçiriyorsam o hayatımda bir yer edinmiştir ancak karşıdaki seni sadece zaman geçirilecek bir ''sayı''arkadaşı gördüğünü düşündüğüm için kendimi uzaklaştırıyorum nasıl olsa bu arkadaşlık bitecek diye.Birisiyle arkadaş olduğum zaman kendimi kaptırıyorum etrafımda yeni arkadaş edinmeye pek çalışmıyorum ama ben hariç tanıdıklarım tam tersini yapıyorlar.

Orijinalden alıntı: Adoring

Bendede benzeri var benimkisinin sebebi ben karşımdakiyle uzun süre zaman geçiriyorsam o hayatımda bir yer edinmiştir ancak karşıdaki seni sadece zaman geçirilecek bir ''sayı''arkadaşı gördüğünü düşündüğüm için kendimi uzaklaştırıyorum nasıl olsa bu arkadaşlık bitecek diye.Birisiyle arkadaş olduğum zaman kendimi kaptırıyorum etrafımda yeni arkadaş edinmeye pek çalışmıyorum ama ben hariç tanıdıklarım tam tersini yapıyorlar.

Ha yasa hocam. Brnim durumda ayni daha açıklayici sekilde yazmissin. Tabi bunlara ek baska seyler de var.

• gel sarılalım

Yolda yürürken insanların size uzaylı görmüş gibi bakmasıdır. Her ortamda yalnız kalmanızdır. Özgüveninizin olmamasıdır. Psikolojinizin bozuk olmasıdır. Hayata 40-0 geride başlamanızdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mutsuzum fazlasiyla geceleri...
    10 yıl önce açıldı
    Yine yalnızım
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sahte arkadaşlıklar için üzülmeye değmez. Bu zamana dek tanıdığım 100 kişi içinden arkadaş diyebileceğim birkaç kişi anca ya var ya yok. Dışarıya çıktığımda insanlar bana çok sıradan, basit sanki birileri bir şeyler yapmaya programlayıp salmış dışarıya görüntüsü veriyorlar.. Her birinin amacı varmış gibi görünseler de yaptıkları tek şey yaşamlarını sürdürmek aslında..

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Sahte arkadaşlıklar için üzülmeye değmez. Bu zamana dek tanıdığım 100 kişi içinden arkadaş diyebileceğim birkaç kişi anca ya var ya yok. Dışarıya çıktığımda insanlar bana çok sıradan, basit sanki birileri bir şeyler yapmaya programlayıp salmış dışarıya görüntüsü veriyorlar.. Her birinin amacı varmış gibi görünseler de yaptıkları tek şey yaşamlarını sürdürmek aslında..

Hocam orasi oyle insanlarin samimiyetsizligi de hatsafada ancak benim yanlis yaptigim bazi seyler var ve bu yanlislari duzeltmem lazim ancak degismek kolay olmuyor ne yazik ki ve bazen insan o samimiyet icermeyen arkadasliklara da ihtiyac duyabiliyor

• Hadi hep birlikte arkadaş olalim

• İhtiyaçlarınızı ve eksikliklerinizi gidermek için onlar gibi samimiyetsiz, düşünme yetisine sahip olmayan karaktersizleri kullanmamalısınız. Bunu yaptığınız taktirde onlardan ne farkınız kalacak?? Kullanın, fakat onlardan edindiğiniz bilgi ve tecrübeleri kendi yaşam stilinize göre özelleştirerek kullanın. Böylece kendi orjinalliğinizi korumuş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 20 Mart 2016; 23:24:30 >

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

İhtiyaçlarınızı ve eksikliklerinizi gidermek için onlar gibi samimiyetsiz, düşünme yetisine sahip olmayan karaktersizleri kullanmamalısınız. Bunu yaptığınız taktirde onlardan ne farkınız kalacak?? Kullanın, fakat onlardan edindiğiniz bilgi ve tecrübeleri kendi yaşam stilinize göre özelleştirerek kullanın. Böylece kendi orjinalliğinizi korumuş olursunuz.

Hocam hayati da cok ciddiye alip belli bir yaşam felsefesiyle yasamak da mutlu etmiyor insani ne yazik ki. Bu zamana kadar ben de hep oyle dusunurdum hala da oyle düşünüyorum gerci ancak boyle de cekilmiyor ki hayat.

• Bende sizin gibi hayatı ciddiye almıyorum, sadece konu içeriğine uygun tavsiyelerde bulundum. Sizi mutsuz eden şey muhtemelen başkalarının koyduğu saçma yaşam düzeneğine ayak uydurmak istemeyişiniz.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.